Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אזעקת ביפר?

רק תתכונן לקבל לפעמים (בעיקר כשאתה ישן בלילה) גם "חיוויים" על חתולים תועים שטיפסו לך על האוטו.

פורסם

ניתן לסדר רמת רגש לאזעקות מסויימות.

כלומר, גם נגיעה קלילה תפעיל את האזעקה ותגרום לה לצפצף+איתותים וכו'.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לי יש ברכב הזעקת ביפר, בנוסף לביפר הרכבתי גם גלאי שטח שבכלל לא יוכלו להתקרב לרכב.

כשמתקרבים לרכב הוא ישר מצפצף והאורות נדלקים ומהבהבים.

ממליץ בחום, אבל תתכונן לקום מידי פעם ב4 בבוקר בגלל חתול מסכן :-)

פורסם

זה לא מספיק - אורות וחיווי אסאמאס.

תוסיף מערכת מחשב למעקב, מצלצות חישה מופעלות אוטומטית עם ראיית לילה. אולי גטסו אחת תתאים?

כאילו דא? אתה מוכן לכל התראה על מי שעובר ליד האוטו, מי שנשען עליו, אולי קשר שרוכים, ואוי אוי אוי שם רגל על הפגוש?

ומה יעשה הפקח שרוצה לשים דוח על השמשה? מחלקי עלוני הפרסומות - שאותם צריך לקנוס?

אך אחד לא ישים לב לאורות וצפצופים. ולא ירתע אם יש לו כוונות רעות. לא בכדי ביטלו את האזעקות - אפס יעילות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני חשבתי כמוך עם הקטנוע שלי, אזעקת ביפר מקסימום רגישות ונחש מה?

אזעקה מצפצת כל 5 שניות, יוצא לבחוץ ורואה שהאזעקה מופעלת מהרוח, מהגשם, מהשיעול של השכן שלי ומה לא.

בקיצור אין לזה פתרון אידיאלי

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
אזעקה מצפצת כל 5 שניות, יוצא לבחוץ ורואה שהאזעקה מופעלת מהרוח, מהגשם, מהשיעול של השכן שלי ומה לא.

בגלל אנשים כמוך הוציאו אזעקות קוליות מחוץ לחוק. וטוב שכך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תארגן אחד כזה ותישן טוב בלילה....

3_wa.jpg

לא כדאי לך אומרים שזה יקר ויש לזה נטייה להתרסק בלי שום סיבה מיוחדת

• תוכן חדש...