Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש לצעירים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני לפני רכישה של רכב ראשון לעצמי

ראיתי היום את הפורד פוקוס האצ'בק גימור ספורט נראה ממש טוב

גם נתונים נחמדים

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על האוטו?

פורסם

נק׳ החולשה העיקרית של הפוקוס הקודמת (מנוע חלש) נפתרה בפוקוס החדשה, המנוע חזק יותר ועושה את העבודה בהחלט. זה לא טס, אבל זה נוסע יפה.

הגיר הרובוטי עושה את העבודה טוב רוב הזמן. איכות תא הנוסעים גבוהה מאוד, כסאות נוחים, בידוד הרעשים טוב מאוד ונוחות הנסיעה טובה.

יש שפע גדול של אבזור כגון מערכת סוני מקורית (איכותית למדי יחסית למערכת מקורית),bt, קרוז קונטרול,מגביל מהירות,מגבים ואורות אוטומטיים, בקרת אקלים מפוצלת, פנסי ערפל ועוד...

במחיר שלה זה קנייה טובה מאוד וסה״כ אני מרוצה ממנה.

ראיתי תגובות של אנשים שהתלוננו על צפיפות מקדימה, אני באופן אישי לא שמתי לב שצפוף.

V5

פורסם

דווקא הוא נראה מאוד נוח ורחב מקדימה

איך הצריכת דלק שלו?

רכב חדש תקציב בסביבות בסביבות 130K

דרישות:

רכב חסכוני

נוחות

רכב צעיר

מנוע חזק

תודה

פורסם

צריכת הדלק אצלי בערך 1 ל11-12 כשרוב הנסיעות הן באזור ירושלים (עליות) עם מזגן.

אי אפשר להגיד שהמנוע חזק במיוחד אבל זה עומד באותה שורה עם כל שאר המשפחתיות 1.6.

אם אתה מחפש חסכון תסתכל יותר לכיוון פאביות וכו עם מנועי 1.2tsi או לחילופין תחכה עד שיביאו את הפוקוס עם מנוע 1.0 ecoboost החדש.

V5

• תוכן חדש...