Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, אבל אביאל ואחרים כבר ציינו את הנטיה המאוד מוגזמת ודי תמוהה של הטויו T1R "להימרח" ומכאן הצורך בלחץ גבוה ברמות מגוחכות. גם אם אכן ישנו הפסד אחיזה (בעיקר בדרכים משובשות, אגב) הוא לא יהיה גדול במיוחד, ואני לא בטוח שהוא לא שווה את השיפור בהתנהגות.

יש כמה וכמה צמיגים שלצורך נהיגה ספורטיבית דורשים לחצי ניפוח גבוהים באופן משמעותי מאוד ביחס לנתוני היצרן, הודות לדופן רכה שבין השאר נותנת שיכוך טוב וגם פרוגרסיביות בהתנהגות הכביש (יתכן כפיצוי על משהו במבנה הסוליה). לעתים אפילו ניתן לראות בעין שהדופן עקמומית בלחץ המומלץ על ידי היצרן.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מישהו יכול להמליץ על מד לחץ אוויר קטן ופשוט?

היחיד שמצאתי בזאפ שלדעתי מתאים הוא זה:

http://www.pedalim.com/Product.asp?Pid=98000135&Cat2Cat1ID=54&Cat2ID=255&aff=Zap&lang=he

אתם מדברים על הסגנון הזה, או שאני ממש לא בכיוון?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
מישהו יכול להמליץ על מד לחץ אוויר קטן ופשוט? אתם מדברים על הסגנון הזה, או שאני ממש לא בכיוון?

אני משתמש במד אוויר אנלוגי (לא דיגיטלי) בצורת עט (משהו בסגנון הזה) שהוא לאו דווקא פחות מדויק, אבל בעיקר יותר אמין. מד דיגיטלי או "שעון" יכול להיות מאוד יפה ואולי גם מאוד מדויק, אבל הוא עלול לצאת מכיול בלי שכלל תדע בפעם הראשונה שהוא חוטף מכה או זעזוע. ה"עט" גם זול וקל לנשיאה ולשימוש.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אם ממלאים 3-4 באר יותר זה אומר 3-4 באר יותר מהמלצת היצרן לא 3-4 באר יותר מרוב הרכבים.

התכוונת כמובן ל3-4 PSI יותר... אתה לא רוצה למלא 3 באר יותר מהמלצת היצרן :onfire:

(האייקון הכי קרוב ל"בום טראח!" שמצאתי...)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...