Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושבת שאתה ענית לעצמך על השאלה.

היה והיית נוהג על מזדה 3 כסופה ומסביבך עוד 4-5 רכבים דומים,

(או מספיק רכב אחד זהה) היה ספק.

כאן אתה רכב לבן ומסביבך משאיית ואוטובוס.

לא קשה לשמור על קשר עין, תנסה גם אתה לעשות את זה "ולהנעל, על רכב אחד וללוות אותו במבט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני חושבת שאתה ענית לעצמך על השאלה.

היה והיית נוהג על מזדה 3 כסופה ומסביבך עוד 4-5 רכבים דומים,

(או מספיק רכב אחד זהה) היה ספק.

כאן אתה רכב לבן ומסביבך משאיית ואוטובוס.

לא קשה לשמור על קשר עין, תנסה גם אתה לעשות את זה "ולהנעל, על רכב אחד וללוות אותו במבלא רק משאיות ואוטובוסים

וגם אם היה רכב זהה לשלי איך אני יכול להוכיח את זה ? ולא רק משאיות ואוטובוסים אגב הקלטתי את השיחה מתחילתה ועד סופה והם מכחישים שאיבדו איתי קשר עין.

פורסם

ברגע שהם כתבו זאת בדוח, זו מילה שלהם מול מילה שלך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

איך בדיוק הצלחת להגיע ל 128 קמ"ש בשעות העומס. איזה עומס זה בדיוק נסיעה ב-128 קמ"ש?

ממתי יש למשטרה (צבאית או לא) יכולת לבצע מדדית ממל"ז תוך כדי נסיעה? אתה אולי מתכוון לדבורה (ראדר)?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

יש ל מ"צ מכשיר מסוג דבורה על הרכבים שלהם.

ראיתי רכב כזה באיזור צריפין.

ל'

פורסם

באותו אזור בדיוק לפי מה שאתה מסביר נתפסתי במהירות 116 לפני הורדה על F350 צבאית

שנה לאחר שהרשיון נפסל לחודש בלבד ע"י הקצין היה לי פסק דין של 750 ש"ח ב4 תשלומים ושלילה על תנאי ל4 חודשים למשך שנתיים . אל תשאל על נקודות אני לא זוכר מדובר על לפני שנתיים פלוס.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

זה היה ע"י ממל"ז כי הוא גם הראה לי אותו

לגבי המהירות בשעות העומס אני מעדיף לשמור לעצמי

בהתרחקות התכוונתי שהם לזרו עליי מאחורה

פורסם

ראשית בדוק מה אומרים חוקי הצבא בקשר למהירות , כי כפי שכבר כתבתי לך במהירות הזאת באזרחות מדובר בעבירת קנס בלבד.

לפי כללי המשטרה האזרחית אסור ללזור דרך השמשה הקדמית. אפשר ללזור גם מאחור.

רק לא בנסיעה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אין דבר כזה, עד כמה שאני יודע, ממל"ז תוך כדי תנועה.

כל מערכת למדידת מהירות בודקת את הפרשי המהירות בין הרכב ומכשיר המדידה. בשביל לקבל קריאה רלוונטית בתנועה צריך להוסיף למדידה את מהירות הרכב ממנו מודדים. כלומר ההתקנה צריכה להיות קבועה לרכב, כמו דבורה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

b.d.b לא אמרתי שהם זזו

הם עמדו במקום (מחלף בת שלמה) ולזרו עלי מאחורה

השאלה האם מותר להם ללזור על רכב שמתרחק מהם ולם רכב מתקרב

ישה תודה

פורסם

והם טוענים שהם שמרו על קשר עין עם רכב שמתרחק מהם ב-120 קמ"ש, כשהרכב שלהם בכלל עומד במקום (וכנראה) עם מנוע כבוי, ברור...

גם אם לקח להם רק 20 שניות עד שהגיעו ל-120 קמ"ש, וה-20 שניות האלו כוללים, קבלת קריאה של המכשיר, החלטה לרדוף, הנעה, השתלבות בתנועה, והאצה עם הרגל בריצפה, אתה כבר יותר מחצי קילומטר מהם.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
והם טוענים שהם שמרו על קשר עין עם רכב שמתרחק מהם ב-128 קמ"ש, כשהרכב שלהם בכלל עומד במקום (וכנראה) עם מנוע כבוי, ברור...

גם אם לקח להם רק 20 שניות עד שהגיעו ל-128 קמ"ש, וה-20 שניות האלו כוללים, קבלת קריאה של המכשיר, החלטה לרדוף, הנעה, השתלבות בתנועה, והאצה עם הרגל בריצפה, אתה כבר יותר מחצי קילומטר מהם.

לגבי זה שהמנוע כבוי קשה לי להאמין

אבל כן ללא ספק איבדו איתי קשר עין

ישה מה אתה ממליץ לי לעשות במשפט להודות באשמה ולציין את זה שאיבדו אתי קשר עין ? או לכפור באשמה ואז בהוכחות לנסות להוכיח את זה?

מותר להם ליסוע מעל המהירות המותרת על מנת "לתפוס" אותי?

פורסם

ראשית לא מודים

שנית תכפור באמינות המדידה, לא באמינות המכשיר. ותציין גם שלא נשמר קשר עין .

בית המשפט העליון אמור להחליט בחודשים הקרובים , האם יש לבצע בדיקות תקופתיות למכשירי המדידה ( ממל"ז ומצלמת מוטנובה ) במעבדה מוסמכת. (קיים חוק של הסמכת מעבדות )

המשטרה הכחולה עד היום לא בודקת את המכשירים במעבדה מוסמכת. לא יודע לאמר לך מה קורה בצבא.

במידה ויקבע כי אכן יש בכך פסול כל קריאות הממל"ז תבוטלנה.

זה יחול כמובן רק על תיקים שטרם ניתן בהם פסק דין לכן עליך לדחות את הקץ.

יש בידך את הדו"ח שלהם שאתה יכול לסרוק לכאן. השמט פרטים אישיים .

אם הלזירה באמת הייתה כאשר אתה מתרחק והשוטרים ישבו ברכב עם חלונות סגורים הרי סביר שהלזירה נעשתה דרך השמשה הקדמית , שאסורה על פי הוראות הפעלה של המשטרה הכחולה.

אם נניח כי לקח להם כ 10 שניות להתחיל לדלוק אחריך, במהירות בה נסעת 128 קמש , עברת כ 350 מטר + 211 מטר מרחק הלזירה + הפרשי המרחק עד שהגיעו למהירות שלך ( כן מותר להן לעבור על המהירות החוקית כדי ללכוד אותך ) עוד 10שניות = עוד כ 200מטר סה"כ המרחק כ 750מטר.

בדוק בכביש האם קיים עיקול חד המסתיר אותך מהם בטווח הזה או אפילו עליה קטנה ואחריה ירידה שמנעו את קשר העין הרציף.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה תודה

יש לי בymap צילמתי את זה ושרטתתי פחות או יותר איך זה קרה אבל זה לא נותן לי להעלות לינקים

אין לי סורק אז זה קצת בעיה בשבילי

ולגבי הלזירה באוטו קשה לי להאמין שאני אצליח להוכיח את זה למרות שאני אני אציין את זה בכל מקרה

• תוכן חדש...