Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, רכשתי לאחרונה אזעקת ביפר מסוג Guard Alarm LS-635.

לאחר שהגעתי לבית, הנחתי את המפתחות על המיקרוגל, ולאחר שימוש במיקרוגל שהמפתחות היו עליו (עם הביפר כמובן) באתי לצאת לכיוון האוטו ושמתי לב שמופיע מין כתם שחור על המסך.

הנה תמונה של הכתם:

img0989sn.jpg

Uploaded with ImageShack.us

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

זה שבר במסך.

הקשר היחיד שיכול להיות בין זה לבין המיקרו - שהניחו איזה משהו כבד עליו בטעות בזמן ששכב על המיקרו(לפעמים מניחים כל מיני דברים על המיקרו).

פורסם

כמו שאמרו לך כנראה שבר,אתה יכול לומר לנו עם השלט נפל לך בזמן אחרון?או קיבל מכה ?

עוד דבר וזאת השערה שלי,יכול להיות שהנחת את השלט על פתח איורור? זאת אומרת הפתח שממנו יוצא החום מהמיקרו? (אני בדרך! כלל ממוקם בחלקו העליון של המיקרו) למה אני אומר זאת? כנראה שזה חימם את השלט וגרם לנזק למסך בעקיבות חימום יתר

ברשותי גם בייפר ולאחר פעם אחת שנפל לריצפה קבלתי את הכתם שאתה מדבר עליו

פורסם

בלי קשר למיקרו. אני רוצה לשאול כמה עלה לך הביפר?

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני רוצה להמשיך את השרשור הזה עם עדכון:

כשפתחתי את השרשור, זהו היה היום הראשון שלי עם השלט וכמו שאתם רואים הוא כבר נשבר, והייתה לי חששה שזה קרה מהמיקרוגל שהנחתי עליו את השלט, כי כל פעם שחיממתי משהו הכתם רק הלך והתרחב.

היום כבר עבר שנה וחצי שהביפר אצלי, הביפר כבר נפל כ"כ הרבה פעמים, מגבהים שונים וגבוהים מאוד ובזוויות שונות, ועד היום אין עליו אפילו שריטה, אז אני מאמין שהמיקרוגל באמת עשה משהו למסך של הביפר.

אז בנימה זו - בעלי אזעקות ביפר או קונים לעתיד, תרחיקו את השלטים מהמיקרוגלים ואפילו ממכשירים אחרים הפולטים כזו קרינה או חום.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

פורסם

הבעיה היחידה אצלנו עם המיקרו בבית היא כשמפעילים אותו נעלם ה wifi בבית עד שהוא לא יסיים לחמם משהו

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לשניים שמעליי

1. מיקרוגל ורשת WIFI ביתי עובדים באותו תחום תדרים - תנסה להעביר את הרשת הביתית שלך לערוץ אחר (יש בדרך כלל משהו כמו 11 ערוצים שאתה יכול לבחור).

2. הדבר היחידי שיכול להיות שהמיקרו עשה לשלט שלך זה לחמם את הנוזל שנמצא במסך הLCD - אם היה שבר, כנראה ולנוזל היתה דרך לדלוף החוצה וזה כבר ביקע תאים במסך - רוב הסיכויים שזו תוצאה של שילוב של כל הנפילות של השלט ואז חימום שלו ע"י המיקרו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לשניים שמעליי

1. מיקרוגל ורשת WIFI ביתי עובדים באותו תחום תדרים - תנסה להעביר את הרשת הביתית שלך לערוץ אחר (יש בדרך כלל משהו כמו 11 ערוצים שאתה יכול לבחור).

2. הדבר היחידי שיכול להיות שהמיקרו עשה לשלט שלך זה לחמם את הנוזל שנמצא במסך הLCD - אם היה שבר, כנראה ולנוזל היתה דרך לדלוף החוצה וזה כבר ביקע תאים במסך - רוב הסיכויים שזו תוצאה של שילוב של כל הנפילות של השלט ואז חימום שלו ע"י המיקרו.

תקרא שוב מה רשמתי, כשהסיפור עם המיקרוגל קרה, זהו היה היום הראשון שלי עם הביפר, הוא לא הספיק ליפול בכלל.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

פורסם

א. גלי המיקרוגל הביתי הם באורכים שונים מה-WIFI.

ב. גוף המיקרוגל הוא (אמור להיות) כלוב פארדיי, ככה שאם דולפת קרינה החוצה זה חמור (הדיעות לגבי הסכנה הן חלוקות).

פורסם

עד כמה שזכור לי יש מיקרוגלים שמשדרים באזור ה2.4 גיגה וזה גם אזור עבודה של רשתות ביתיות יש אפשרות שהשניים מתנגשים - אחרת זה לא היה קורה לו, למען האמת, זה מה שקורה.

מעבר בערוץ ברשת הביתית לערוץ אחר יכול לפתור את התקלה, השאלה רק היא אם העבודה של המיקרו היא לא רחבה מספיק בכדי להשבית את כל המשדרים בבית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המיקרוגלים הישנים שידרו ב-2.45GHZ (שזה רחוק מ 2.40 של ה-WIFI) בכל מקרה החדשים עברו לשדר באיזור ה-2.6GHZ, בכל מקרה גם אם המיקרוגל היה משדר בדיוק באותם תדרים כמו ה-WIFI תופעה של שיבוש לא היתה אמורה להתרחש אם שלמות הכלוב לא נפגעה.

פורסם

יכול להיות שהמיקרוגל שלו יצא מכיול - אתה יודע, זה קורה.

וכן - אם יש כשל בבידוד של המיקרוגל יתכן וזה מה שקורה לו (לחבר עם הקורולה) וזה בהחלט - לא בריא.

ולגבי פותח השרשיר - אני די בטוח שהמסך שלו בכל מקרה כבר היה פגום והLCD פשוט הצליח לדלוף ברגע שהמיקרו חימם אותו - אפילו בקצת, חום = התרחבות ומכאן כבר די ברור מה קרה.

מה שלא יהיה את המיקרוגל שמשפיע על הרשת בבית - הייתי זורק וגם דואג שאף אחד אחר לא יוכל להשתמש בו.

Pioneer TS-X150

פורסם

יתכן שהגלים שרפו לך את הפיקסלים.

ברוב המסכים של מכשירים קטנים זה LCD, ככה שהפיקסלים מכילים נוזל. (פלאזמה לדוגמא זה גז).

המיקרוגל עושה איזה משהו למולקולות של הנוזל.

ככה שאם תכניס מזון או פריט ללא נוזלים הוא לא יתחמם.

(לא יודע מה ההשפעה על מתכות, אבל אני לא ממליץ! זה מסוכן).

לך למעבדות סלולר, אולי יחליפו לך אותו תמורת סכום סמלי.

(תקווה שמוכרים את המסך שלו בנפרד למכשיר, ושהמחיר של המסך זול.)

• תוכן חדש...