Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו כבר התיישן, מאזדה 3 2005 1.6 כל השנים היה מטופל במוסכים מורשים של מאזדה, רק לפני 3 חודשים החלפתי תושבת מנוע מקורית עלות של 1241 שח כולל עבודה ולפני חודש אלטרנטור במוסך מורשה חלק מקורי עלות כולל עבודה 2622 שח

היום היה לי טיפול 105 אלף עלות של 550 שח רק טיפול שכלל החלפה של שמן מנוע, מסנן שמן מנוע, דיסקית נחושת לפקק אגן שמן.

אבל היו צריכים להחליף: מסנן אויר 174 לשח, 2 צלחות- בלמים אחוריים עלות 533 שח יחד, 2 דיסק בלם אחורי 305 שח ו-2 זרועות מתלה קדמיות שמחזיקות את הגלגלים הקדמיים לשלדת הרכב-הגומיות היו קרועות שעלו 1117 ש"ח ,

סהכ חלפים לאחר הנחה 10% 1915

כיוון פרונט 350 שח עבודת חוץ

עבודה עבור החלפת חלקים+ עלות טיפול 105: עלות של 932 שח

ולאחר מעמ 16% הנזק יצא 3715

כמובן שהכל חלפים מקוריים:

האם המחיר ניראה לכם סביר?

האם כדאי בכלל ללכת למוסך מורשה, זה הרבה מאוד כסף עבור רכב 2005

האם זה קריטי אם אני לא עושה תיקונים וטיפולים אצל מורשה מבחינת הבטיחות, והולך במקום למוסך פרטי ושם חלפים לא מקוריים או כאלה של מכוניות לאחר שהורדו מהכביש.כי אפשר לחסוך הרבה מאוד כסף

אודה לכם על תגובות

פורסם

יקר. אך "רגיל" למוסך יבואן של מאזדה.תטפל במוסך מורשה לא של יבואן ,אחרי סקר שוק של 2-3 מוסכים, ברור שבדרך כלל עדיף חלקים מקוריים אך יש חלקים תחלפים טובים מאוד , תלוי מה ההפרש במחיר.אם אתה מכיר משהו אמין ומדובר בבעיות קטנות אז אפשר לטפל אצלו אבל אני באופן אישי לא אוהב "חאפרים" ולא ממליץ ,בייחוד אם מדובר בברקסים או משהו בטיחותי.

בעיקרון אין הבדל בין טיפול במוסך יבואן היקר לבין מוסך מורשה אמין אחר.

גם בתקופות הכי קשות, את שמך צועק ברחובות...

פורסם
יקר. אך "רגיל" למוסך יבואן של מאזדה.תטפל במוסך מורשה לא של יבואן ,אחרי סקר שוק של 2-3 מוסכים, ברור שבדרך כלל עדיף חלקים מקוריים אך יש חלקים תחלפים טובים מאוד , תלוי מה ההפרש במחיר.אם אתה מכיר משהו אמין ומדובר בבעיות קטנות אז אפשר לטפל אצלו אבל אני באופן אישי לא אוהב "חאפרים" ולא ממליץ ,בייחוד אם מדובר בברקסים או משהו בטיחותי.

בעיקרון אין הבדל בין טיפול במוסך יבואן היקר לבין מוסך מורשה אמין אחר.

כוונתך למוסך מורשה רגיל זה מוסך רגיל פרטי של מישהו לא קשור ליבואן נכון?

אמרת שאין הבדל בין טיפול במוסך יבואן לבין טיפול במוסך מורשה לא של היבואן, זה לא אמור להיות זול יותר ב 30-50% עבודה כולל חלפים ?

חשוב לי לקבל פרופורציה האם זה כל כך משנה מורשה יבואן למורשה רגיל, סהכ אתה מסיע את החיים שלך בתוך הפח הזה על 4 גלגלים

פורסם

זה המחירים שלהם, במוסך מורשה כללי היית יוצא בפחות אלפיה אם לא יותר.

מה שטוב שמה זה רק החלקים המקורים אבל לדעתי סתם גנבים.

מאיפה אתה יודע שלא החליפו לך סתם את הצלחות בדקת אותם?

פורסם

כן כוונתי מוסך "רגיל" הכוונה מורשה שלא שייך ליבואן. התכוונתי שאין הבדל ברמת איכות העבודה. יש הבדל גדול במחיר .היבואן יהיה יקר בהרבה. למה? כי הוא משתמש רק בחלפים מקוריים (במורשה לא יבואן יש לך אופציה לבחור בין מקורי לתחליפי. רק אל תסכים לתוצרת סיני.) ובמוסך יבואן שעת העבודה יקרה בהרבה. תחפש מוסך אמין וטוב זה הכי חשוב. ותתפלא לא רק מוסכניקים שעובדים במוסכי יבואן יודעים לעבוד. באמת שהם אנשים "רגילים". זה רק מאזדה 3 לא חללית. (גם לי יש מת על הרכב :) )

גם בתקופות הכי קשות, את שמך צועק ברחובות...

• תוכן חדש...