Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש בשמן של חברת MOBIL ומעיון בלינק מההודעות הקודמות לא מצאתי את השמן ב API.

אני יודע שהשמן נחשב איכותי, על כן איני דואג, אבל סתם לידע כללי, הוא ברשימה?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

(לא הייתי עם מחשב אז לא יכלתי להגיב עד עכשיו)

באופן כללי- מה שאני אומר הוא לא מהראש, אלא על סמך דברים שלמדתי.

אכן חשוב שהשמן ישא תקן, אבל תבדקו מהם הדרישות לקבלת התקן.

זה שיצרן יפרסם לדוג'(אחת מתוך מספר דוגמאות) את נקו' ההבזקה זה לא אומר שהתקן מחייב לפרסם זאת או בודק זאת.

שוב זה לא דברים שאני אומר על דעת עצמי יש לי את הדף עם כל הנתונים כיצד בודקים אם השמן מקבל תקן או לא, מה בודקים ומה הערכים שאמורים להתקבל בבדיקת מעבדה שאת זה קיבלתי במהלך לימודי ההנדסאי רכב שאני לומד(רק מצטער אני צריך לחפש את זה במידה ומישהו מעוניין).

וכמו שציינתי בהתחלה ובסוף מסתבר שגם מרק מצטרף לדעתי על סמך תגובה מספר 18:

התקן הזה לא משנה לי יותר מידי, אם השמן עבר בדיקת יצרן לדוג' VAG והיצרן אישר אותו זה מספיק לי.

קובי

פורסם
אני משתמש בשמן של חברת MOBIL ומעיון בלינק מההודעות הקודמות לא מצאתי את השמן ב API.

אני יודע שהשמן נחשב איכותי, על כן איני דואג, אבל סתם לידע כללי, הוא ברשימה?

החברה עצמה מופיעה באתר אך תצטרך להיות יותר מפורט לדוגמה: שם המוצר עצמו.

התקן הזה לא משנה לי יותר מידי, אם השמן עבר בדיקת יצרן לדוג' VAG והיצרן אישר אותו זה מספיק לי.
לפי מה שאתה אומר גם שמני המנוע מבית פז שמנים היית מוכן למזוג למנוע של הרכב שלך ללא כל חשש מכיוון שהוא עומד בתקינה של VAG. ובוא ניקח עוד צעד קדימה, באם הרכב שלי הוא יונדאי מה אכפת לי מהתקן של VAG?
פורסם

במקרה הרכב שלי הוא מקבוצת VAG.

לרכבי יונדאי יש את הדרישות יצרן שלהם.

לגבי שמני פז, אין לי ניסיון איתם אבל שמן של חברת דלק אין לי בעיה לשים ברכב בתנאי שהוא עומד בדרישות היצרן שלי.

קובי

פורסם
AGIP היא חברת ענק כידוע לכל מי שהיה באיטליה וראה את מאות התחנות , מסעדות,בתי הזיקוק והמפעלים הפטרוכימיים שלה בכל איטליה ואירופה ומחוצה לה.

יצא לי לנסוע (עם הרכב שלי, סיפור הזוי..) באירופה אי אילו אלפי קילומטרים, וכל תחנת דלק שנייה זה AGIP או TOTAL!

ויש גם לא מעט Shell. תענוג :-D

ועידן, אתה צודק תכלס, לפי הפורום "ליקווי מולי" באותה סירה עם "פז שמנים" ו"דלק אנרגיה". נו אז מה?

כמו שנאמר, כבדהו וחשדהו.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תוכן חדש...