Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה להזמין חלק לרכב מאיביי, האם הוא יתקע במכס?

snorlax
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם, חבר רוצה להזמין את החלק הבא מאיביי:

http://www.ebay.com/itm/150712851692?item=150712851692&viewitem=&sspagename=ADME:X:RTQ:MOTORS:1123&vxp=mtr#ht_1696wt_1031

עכשיו המצב הוא ככה, סיכמתי עם המוכר שהמשלוח יעלה עוד 15 דולר, USPS.

השאלה שלי, האם החלק יתקע במכס, ואצטרך להמציא אישורים וכל מיני חארטות על מנת לשחרר אותו? או שלא אמורה להיות בעיה?

ועוד דבר, האם משתלם להזמין את החלק במחיר הזה? 280 שקל?

בארץ מבקשים על כזה במוסך מעל 1000 שקל. האם כדאי? המלצות אחרות? תודה מראש.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי התקנות החדשות מותר לקנות בעד 1200 שקל, מבלי לשלם מכס אבל תבדוק עם משרד התחבורה אם זה לא דורש אישור.

אגב, איך אתה מתכוון להרכיב את זה ? צריך לפרק גיר, לא ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התקנה של הזמנות עד 1200 שקל ללא מס עדין לא נכנסה לתוקפה, וגם שהיא תעבור נצטרך לשלם מע״מ על הקנייה וכנראה גם מס רכישה, התקנה עוד לא סגורה אז חכה שהיא תעבור, בינתיים כל משלוח עד 50 דולר לא כולל לא תחויב במיסים ומע״מ (חוץ מאלכוהול וטבק), ועל החלק הזה כן תצטרך להביא אישור ממשרד התחבורה שזה לאוטו שלך כל הפרטים על מוצרים שלא צריך אישור ועל מה שכן כיצד בקישור המצורף :

http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/procedure/Import20_08.pdf

בברכה : גידי בוקס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין בעיה להזמין. כרגע משלמים מס כרגיל - 51% על חלקי רכב.

הפריט יגיע למכס אם מדובר בדואר EMS או רשום אז יהיה צורך לשלוח ניירת למשרד התחבורה בת"א

להמתין שבועיים ולקבל אישור מהמשרד לשחרור הפריט מהמכס וכמובן לשלם מכס.

אם מדובר במשלוח שאין מעקב והוא לא רשום, יש סיכוי שהפריט לא יגיע למכס, זה עניין של מזל.

חלקים איכותיים ל- 106 ראלי ו- GTI :

http://eyalrallye.ucoz.com/photo/hlkims_lmkairha/3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההפרש המחירים משמעותי

למרות שיתכן שהחלק יעצר לך במכס

נסה לפנות לחנויות חלפים (כמו ניסים חלפים ביפו)

יתכן ויש תחליפיים במחיר סביר

אם זה לא היה להונדה הייתי יכול לעזור לך , אבל לא ..:cry:

יום טוב

שלומי

*** נמחקה חתימה אסורה ***

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשובה יותר מדוייקת:

אם אתה מזמין יש צורך באישור משרד התחבורה, תצטרך לשלוח את הניירת של הרכב שלך - רישיון רכב בתוקף ותעודת זהות על שם הקונה.

מבחינת משרד התחבורה אתה מזמין את החלק והטיפול באחריותך, למכס ניתן לגשת עם יפוי כוח.

אם אין רישיון רכב בתוקף אז אי אפשר לקבל אישור!

אם אתה מזמין חלק של הונדה ושולח רישיון רכב שלך נניח של טויוטה, אני לא יודע האם יאשרו את החלק או לא.

חלקים איכותיים ל- 106 ראלי ו- GTI :

http://eyalrallye.ucoz.com/photo/hlkims_lmkairha/3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי, במידה ואני אזמין את החלק, לאן אני אצטרך לגשת בכדי לשחרר אותו מהמכס? אני גר בנצרת עילית. תודה

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עקרונית, בית המכס נמצא בחיפה ברחוב פלי"מ. לעומת זאת לא צריך לגשת לשם. קודם כל אנשים עושים טעות קטנה. החבילה לא נתקעת במכס. היא נתקעת בדואר. במידה ומגיע פריט שלא מצריך אישור משרד תחבורה או משרד אחר המכס בכלל לא עושה בעיות. החבילה מגיעה לבית הדואר הקרוב לביתך. אתה מקבל הודעה הביתה שאתה צריך להגיע לדואר לאסוף את החבילה, במידה והיא הצריכה תשלום מכס אתה משלם את זה בדואר ואז נותנים לך את החבילה. פשוט וקל. במידה ואתה רוצה לערער על גובה המכס, שולחים את החבילה בחזרה למכס, אתה ממלא טפסים ומסביר להם למה אתה מערער. אתה שולח להם הוכחות, במידה והם מסכימים אז החבילה נשלחת שוב פעם לדואר עם הודעת תשלום חדש במידה והם לא מסכימים החבילה נשלחת שוב ואתה צריך לשלם את מה שהם אמרו מלכחתחילה. בקיצור, המכס לא עוצר חבילות. הדואר כן.

הדואר כביכול משחק אותה "ראש קטן" כאשר הוא רואה רכיב של רכב. הדואר לא רוצה לקחת אחריות ולכן הוא אומר "אני לא יודע מה זה ולא מבין בזה, תביא לי אישור שמותר לשחרר את זה מהדואר". ואז נכנס משרד התחבורה לכל הסיפור.

זהו בגדול הרעיון.

קח בחשבון שהחלק כן יעצר לך בדואר. רוצה למנוע את זה? תבקש אישור עוד מלפני שהחלק מגיע לארץ. ככה שבמידה והוא נעצר לך בדואר אתה פשוט שולח להם את הטפסים בדואר רשום והם משחררים לך את החלק והוא מגיע הביתה. פשוט וקל כאשר לא מסבכים עיניינים יותר מדי.

חוק מרפי, כאשר אירגנתי אישורים מבעוד מועד החלק הגיע הביתה בלי בעיות וכאשר לא אירגנתי אישורים מבעוד מועד.

החלק נעצר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...