Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האנשים שהצטרפו, מי שיכול לרשום מחיר הצטרפות.

1. האם אתה לקוח קיים ?

2. איזה מהירות רכשת?

3. באיזה מחיר?

בברכה

נתי

אני אתחיל:

1. לקוח חדש

2.מהירות 10 MB

3. 49.90 ש"ח לחודש רק ספק ללא תשתית.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היה פזיז מדי...

בכל מקרה נטי, השדרוג החינמי שדובר הינו ללקוחות אשר כבר מחוברים אצל בזק בין לאומי וגולשים במהירויות הגבוהות של 10+.

לקוחות חדשים... ובכן זה כל אחד בנפרד.

אני יכול להגיד לך, שחבר שלי שדרג השבוע, מנטוויז'ן ועבר לקו החדש, משלם 35 שקלים, אחריי שבפעם הראשונה נאמר לו שזה 50 ש"ח.

כמובן שלאחר שהוא אמר להם שמאיפה זה צץ כי שילם 25 ש"ח בנטוויז'ן אבל.. לא היה לו באמת אינטרנט... (הייתה לו תקלה טכנית חמורה וזה לא טופל במשך חודש).

עוד יותר הזוי שהנציג ביקש להשוות את בזק כך : " אתה הרי יודע שקולה זה לא ג'אמפ , אתה קונה איכותי אחי"

פורסם
היי לכולם,

כל החבר'ה שלא מאמינים,(אתה ממש אבולוציוניסט) חיים בספק או כל דבר אחד ... השאלה שלי היא, מדוע?

מדוע להכאיב למוח בשאלות שכאלו? מבלי להבין?

בזק הניחה כבל תת ימי חדש, נפרד מהכבל הקיים נכון להיום. עד כה הכל יפה.

לקוחות אשר מחוברים למהירויות של 10 מגה ומעלה וכן כן, גם לקוחות כבלים (אחריי הכל, מה זה משנה מה התשתית?(כאן אתה מוכיח שאתה מהמבינים) משנה מי הספק..., לא משנה אם זה ADSL או כבלים).

לאחר ההרשמה בחינם, ואפילו לא צריך להרשם בחינם, עוקבים אחר ההוראות... ומהן ?

לשלוח פרטים, לנתק המודם מהחשמל ולחברו שנית

**** לבעלי ראוטרים למינהם, חשוב להתקשר לנציג שירות ולהגדיר ביחד איתו למי שלא יודע, חייגן ב L2TP !!!! ומן הסתם לרסט את המודם גם כן.

כתובת האיי פי שתקבלו תתחיל מ 31.168.

מבדיקות שעשיתי:

1. סרטונים של יוטיוב : איך בודקים? נכנסתי לאתר של יוטיוב , העמוד הרשמי, והתחלתי ללחוץ על סרטונים באקראיות, וכמובן בסרטונים שהרגע הועלו וסרטונים בלי 40 צפיות.... ועוד עשרות כמוהם , שמן הסתם לא יושבים בשום שרת ישראלי, בוודאי שלא סרטון ביתי שהרגע הועלה ועם 10 צפיות.

תוצאה? סרטונים פשוט טסים ועפים בטירוף ב 360P וב 720P וב 1080P קצת הטעינה מטורף עד למקטע של פי כמה... ואז מכן נטען בקצב של פי 2.5 כמעט מסרגל הצפייה.

2. פינגים : הפינג לאירופה ירד משמעותית יחסית, לפחות אצלי, מבדיקות טכניות שערכתי וגם באתר SPEED TEST

3. הורדה משרתים : שמתי לב כי הורדה משרתים בארה"ב שלא מוגבלים במהירות וגם מאירופה, ההורדות שופרו משמעותית ובצורה ניכרת מאוד והמהירויות פשוט שולשו ואף יותר מהרגיל ובחלק מהשרתים האירופאיים אני מקבל כמעט ולפעמים את המאקסימום !!!

4. טורנטים: טורנטים מקבלים חיבורים מיידים ורוב הטורנטים שלי, מגיבים במהרה ומקבלים מהירויות הורדה מקסימליות לאחר זמן קצר בלבד וגם בשעות העומס.

*** אז די לעבוד על עצמם, די להגיב שטויות, מי שלא התחבר, שקודם כל יתחבר, יריץ בדיקות ולאחר מכן יגיב... עובדתית בכל הפורומים של המחשבים ופורומים אחרים ובאינטרנט, משתמשים מדווחים על חוויה מדהימה ולא פחות מזה נו אז.... העיקר להגיב סתם?

*** חשוב להבין ולזכור, שיש מצב שבזק עורכת בימים אלו בדיקות נוספות, שדרוג ציוד נוסף או בדיקות נוספות, ייתכנו שיבושים קלים מדי פעם או כל מיני "באגים" בגלישה, קורה לא נורא ומסודר בהקדם סה"כ ע"פ מה שהבנתי.

בוקסר 19 :

אם אתה גולש דרך ראוטר שמחובר למודם, עלייך להגדיר חייגן בראוטר ב L2TP עם נציג שירות.

בכל מקרה, גלישה ברשת החדשה מתאפשרת ע"י חייגן, לכן אני ממלית להתקשר וליצור קשר עם נציג שירות ע"מ לקבל הסברים ולבדוק האם קיבלת הכל.

יש לי חייגן בראוטר L2TP

ואני מקבל IP 31.168

וחווית הגלישה האישית שלי לא השתפרה מהמעבר לכבל החדש.

אל תזלזל באנשים ואל תקבע מה הם מבינים ומה לא כי על פי התגובה שלך אתה לא נימצא במעמד לעשות את זה.

פורסם

boxer 19

צר לי, אך אני נאלץ להעמיד אותך על מקומך, וזאת עקב חוסר הידע שלך במושגים ובמחשבים, סורי.

1. תשתית הינה מקור החיבור שלך לספק, תשתית יכולה להיות בצורת ADSL (שאני מניח שאתה יודע מה זה אומר? ) על גבי רוחב פס טלפוני

או שהיא יכולה להיות בצורת כבלים כגון הוט

תשתית סה"כ מחברת אותך למרכזיות, לספק עצמו.

2. ספק , הספק אמור לספר לך את הגישה לאינטרנט עצמו, ע"י רכישת נפח תעבורה מחברת מד נאוטילוס, שהייתה נכון להיום, בעלת כבל תת ימי ( סיבים אופטיים) היחידי ושממנה, שאר החברות רכשו נפח תעבורה.

אתה עוד מראה ומסמן שאני טועה ולא מבין? אתה יודע מה זה תשתית אדוני ומה זה ספק?

הוט מחברים אותך עם כבלים מתחת לאדמה למרכזיות ולספק

ADSL מביא אותך לשם ע"י טכנולוגיה שונה ( מומלץ לקרוא בויקיפדיה מהי)

מי מאפשר לך לגלוש באינטרנט דרך השיטות האלו? נכון מאוד... הספק שרוכש נפח תעבורה או פשוט במקרה שלנו, בונה לך כבל תת ימי חדש משל עצמו ולפיכך לא צריך יותר לרכוש ולשלם לחברת צד שלישי בנושא.

מובן?

אז אכן, סלח לי שאני כן מבין "קצת" ע"י כך שאני אענה לך, לא משנה אם אני אחבר אותך בכבל מתכת, פלסטיק, בלוטות' או כל דבר אחר... בסופו של דבר, כל עוד אין את גורם X שייתן לך נקרא לזה "רשות" להיות מחוברת לצומת האינטרנט המרכזית.. שזה הספק... לא תגלוש, חד וחלק.

אז מה בדיוק לא נכון כאן?

בנוסף, חלק נכבד מחברי הפורום מעידים על שיפור ניכר וטכני, שזה אומר, לאחר בדיקות שהם עצמם ערכו!

עוד דבר הוא ש... יש קהילת חובבי מחשבים ב HWZONE ישראל, אשר ישנו שרשור בעל מספר עמודים לא מבוטל על כל החבר'ה של המחשבים, שהתחברו, בדקו ואכן מעידים על תוצאות בשטח, אז נכון, לחלק עדיין יש תקלות מסויימות אבל ככה זה בעולם הטכנולוגיה.

*** דעה שלי? המחשב שלך זקן מדי למהירות הזאת :lol:

לכן אתה לא חווה גלישה מהנה, אבל רגע, אולי אתה פשוט שלילי מדי כאשר אתה נכנס לאקספלורר? אדוני, לא נראה לי שאתה בעמדה של פסיכולוג לקבוע שהחוויה שלך שלילית (והמבין יבין את ההקשר)

*** א ובאמת סליחה שאני מזלזל באנשים כאשר רשום מפורשות בהוראות, לנתקת המודם מהחשמל, לבעלי חיבורי כבלים להתקשר לנציג שירות ע"מ לגלוש דרך חייגן.

ועדיין, עדיין, אנשים בכלל לא קוראים ורצים להגיב, באמת סליחה שאני מזלזל באנטלגנציה שלהם ושלך, כאשר מול הפרצוף רשום בגדול מה לעשות לאחר שליחת הפרטים... באמת סליחה.

כי ע"פ התגובות, ספק בכלל אם בצעו או עקבו אחר ההוראות, הרי שזה כזה פשוט...

**** עובדתית?

החיבור החדש עובד, מהיר, ללא השהיות וחויות הגלישה מאלפי גולשים ברשת הן נהדרות, קונספירציה? עוד נראה...

פורסם

Automatic1 סלח לי אבל אם אתה אומר שהתשתית של HOT לא משפיע על איכות ומהירות הגלישה אז כניראה אתה זה שלא מבין.

ומכיוון שאתה מן "המאמינים"(בלי קשר אמיתי לדת אלה בהמשך לתגובה המקורית שלך) אתה תוכל רק לכפות בצורת סחיטה רגשית שאתה צודק ולא תוכל לתת שום הוכחה מוצקה.

לעומת זאת מבחני מהירות שבצעתי דרך תשתית HOT+בזק בנלאומי של אינטרנט 12MB ו 5MB ותראה שהמהירות נאה בין 1MB ל 3MB.

אני מקורב לאנשים בכירים ב HOT והלוואי ויכולתי להעביר לך את חוות דעתם המקצועית לגבי העניין.

אגב מאותה סיבה של תשתית גרוע נותקתי מHOT למרות התחייבות שהייתה לי + פיצוי של 150 ש"ח ובהודעה שלהם שהתשתית שלהם באיזור זה לא טובה.

לאחר מכן עברתי לתשתית בזק ו24/7 יש לי 10MB

תחכה ותישמע מה לאנשים אחרים כאן יהיה להגיד האם התשתית של HOT משפיע או לא.

פורסם

ברור שהיא משפיעה!

מה עוזר לי כביש 431 אם בשביל להכנס אליו אני צריך לעמוד 3 שעות בפקק בבוקר בכביש צר? זאת אותה האנלוגיה!

אם יש באיזורך תשתית גרועה אז יכול להיווצר צוואר בקבוק, אך אם התשתית תקינה - אין כאן שום בעיה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בצדק, אני יכול להעיד, שבחלק מהאיזורים, תשתית HOT מעולה ותשתית ה NGN גרועה בצורה בלתי נסבלת וחמור מכך, כלל לא מצליחה לספק שליש ממה שהיא מצהירה עליו.

לעומת זאת ל HPT יש קלף מנצח שאת המהירות שהיא מהצהירה היא מסוגלת לספק כמעט לכל אחד ואחד, אבל מן הסתם, יש איזורים בעלתי תשתית גרוע הן לחברה הזאת והן לחברה הזאת, זה ידוע.

אבל ניקח עולם מושלם ואיזור מושלם שמרושת ע"י HOT וע"י NGN, ורדיוס של 100 ק"מ.

NGN נכשלת קשות בחלק מהמקרים עקב בעיות של: ריחוק מהמרכזייה, מוגבלת במהירות בחלק מהמקרים.

HOT מסוגלת לספק מהירות קצה מדהימה ללא כל בעיה מכיוון שהכבלים שלה מגיעים עד לארון התקשורת בשכונה שלך.

ל HOT יש ייתרון יחסי מאוד ידוע מה גם, שהוט הצליחה לרשת אחוז כיסוי גבוה בהרבה יותר מה NGN סה"כ.

אני לא חסיד של HOT אבל, זה ברור שאם באיזור יש תשתית גרועה, לא תהנה לא ממנה ולא מהחברה השנייה.

לא מצדיק אף חברה, בזה אתה צודק.

פשוט יש לי אינטרנט כבר למעלה מ 11 שנים ו... עם בזק בין לאומי לא היו לי בעיות, ההפך, פעם ראשונה מזה 5 שנים שהגדרתי חייגן במעבר לניתוב החדש :idea:

פורסם

הרגע עברתי ל31.168

אני בבזק בינלאומי + HOT 12MB

יש הבדל ניכר (גם בעפולה):-D

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

וואלה

3 חודשים אחרונים אינטרנט שלי היה כמו צב

מחוסר זמן לא התקשרתי להעביר לחשבון גיימר

עכשיו נרשמתי ויש שיפור

סוף סוף אני יכול להיכנס ל SUMMITRACING ולעשות קניות

לא היה נכנס לי בכלל וכל הזמן נתקע

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
אתמול חייגתי למוקד השירות כדי להשתדרג והנציג אמר לי 12 ש"ח לשדרוג לקו החדש

רק דרך האתר השדרוג מתבצע בחינם?

היה רשום ל - 5,000 הראשונים למרות שהמספר הזה נראה חרטא.

תנסה להכנס לאתר מן הסתם, לשלוח להם את הפרטים ולהתקשר לאחר שליחת הפרטים שלך, אתה אמור לקבל הודעה שקיבלת את הקו ובלה בלה בלה...

כמו שאמרתי, אולי הם מתחילים לגבות כספים על זה.

*** נו בוקסר 19? אנשים בסופו של דבר כן מעידים על שינוי, אז פסיכולוגיה לא קשורה לפה.

*** פסייצי'ל, תעשה בדיקות סינטטיות, אולי האינטרנט שלך היה מצויין עד היום, נקה קוקיז, קאש ואת כל המ שצריך באינטרנט, כנס ל SPEED TEST, לאתר YOUTUBE תלחץ על הסרטונים, ותראה באיזו מהירות עם נטעים כולל ה HD וה FHD.

למי שהאינטרנט היה טס גם ככה... זה ימשיך לטוס יותר טוב סה"כ.

פורסם

גם לי אמרו שהמבצע נגמר, ואמרתי להם שזה לא הגיוני, כי כשהתחברתי אליהם מחדש המהירות הייתה גרועה והבטיחו לי שעוד מעט משפרים אותה ויתנו שידרוג בחינם.......

ואכן קיבלתי בחינם.

ד"א, ממש לא רואה שיפור מהותי. האינטרנט שלי היה מהיר לפני, והוא מהיר גם עכשיו. שום שינוי לא מורגש.

• תוכן חדש...