Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סער - במכוניות איכותיות ואף למטה מזה זה לא אמור לקרות, אלא כמובן אם מתקין מקומי עם מברג גדול טיפל ברכב... :twisted:

פורסם

לפותח השרשור, טענותיך אינן קטנוניות, רחוק מכך. אם נתנו לך במוסך תחושה כזו, הבעיה היא אצלם, לא אצלך.

עקרונית גם לי יש ציפיות ממוסך מרכזי.

עניינית, חפש לך מוסך מורשה של פורד שהוא טוב, סביר שיש גם כאלו. בהצלחה.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

והנה העדכון.

אני מנסה לא להשאיר נושאים פתוחים והלואי שמישהו כמוני יחפש עזרה בעתיד ויתקל בטופיק הנ"ל.

אז ככה חברים.

בשתי מילים, מה היה לנו?

מספר תקלות קטנות אך מטרידות הופיעו ברכבי החדש לפני כשנה וחצי.

המוסך המרכזי בניר צבי זלזל וסירב לטפל ודחף "בנונשלנטיות" תשובות מופרחות שהיו אמורות להבריח אותי.

והן דווקא כן הבריחו אותי.

אני רוצה לציין בוחן רכב אחד חצוף במיוחד. באותו יום חשבתי שהיה לו פשוט בוקר רע אך בביקורי ההמשך גיליתי שהוא פשוט בן אדם שלא ראוי שיהיה לו כל קשר עם האנושות. עם כל האנושות. ערס במלוא מובן המילה, כמו שכתוב במילון. חוצפן וחצוף. תשובות חלקיות ולא מעשיות. טון מאיים ומבט רצחני. אין לו זמן לשום דבר ובעיקר לשטויות שלי. כל מי שקורא לי "אחי" ו"אח'שלי" מוזמן לדבר עם אבא שלי בכל זמן נתון. נראה אותו יוצא עם כל האיברים שלו מחוברים. בזמנו החופשי הוא גם מקלל ומשחק עם המזכירות במשחקי "תאהב אותי, חבק אותי, כי בלונד כל כך הולם אותי".

אז מה היו התקלות?

1. כיוון פרונט כן, קיבלתי רכב עם גלגלים עקומים.

2. טוויטרים מרשרשים- חוק מרפי פעל כל פעם שבאתי למוסך ובאתי שלוש פעמים, אחת מהן לצלילי מטאליקה. לא נעים.

3. התקנה לקויה של דיבורית מבית קוברה מערכות גרמה לכל הדשבורד להתמלא ברשרושי חג מולד שמחים.

מה כן עשה המוסך?

אחרי מכתב "כואב" לשירות הלקוחות - זומנתי למוסך בהבטחה שהכל יטופל לשביעות רצוני המלאה .ביליתי יום שלם!!! ללא המונדיאו ועם געגועים כואבים לוולקן האדומה והפשוטה שלי...היו זמנים.

קיבלתי את הרכב אחרי "התיקון" הגדול כאשר כל התקלות חיות ובועטות. שום דבר לא נעשה כדי לנטרל את התקלות. למען האמת אין אני יודע מה הם כן עשו כי אף אחד לא יכל לספר לי.

כעסתי, הפנמתי, התפוצצתי מבפנים והלכתי. כזה אני.

עד עצם היום הזה לא תוקן שום דבר וגם לא בוצע נסיון לתקן משהו מתקלות הילדות של הרכב.

קיבלתי רכב פגום. אולי אני קטנוני אבל שכל אחד ישים רגע את עצמו במקומי וירגיש את הנטישה לאחר הקנייה שאני הרגשתי.

אין יותר ערך לאחריות של הרכב. אין ערך! אכזבה אחת גדולה.

אך במרוצת השנים השלמתי עם העובדה שזה מה שקרה וזה מה שיהיה. מכיוון שאין לי את הזמן להילחם בתחנות רוח כי

ביום אני חייל ובלילה אני איש עסקים...

מה למדתי מכל הסיפור הזה? הרי לקח ניתן ללמוד מכל חוויה.

למדתי שאסור לסמוך על נותני שירות במדינה הזאת.

למדתי שצריך לשלוח גששים לפני שניכנס בעצמינו(אפשר גם חברים)

הבטחתי לעצמי שאני משקיע קצת יותר משאבים ליבוא רכב ממדינה אחרת(אז מה אם אין אחריות, כבר דיברנו על זה)

עוד הבטחתי לעצמי שמעתה והלאה אני עושה את כל התיקונים האפשריים לרכב שלי בעצמי ולא אכפת לי מהאחריות.

במקרים כאלה אתם צריכים יעוץ משפטי טוב. אני לא הלכתי עם זה עד הסוף מסיבות שישארו עמי.

אבל דבר אחד אני יכול להגיד. תמיד תגיעו לדרג הכי גבוה שאתם יכולים.(זה מה שאני עשיתי) לעולם אל תדברו עם בן אדם שלא מבין אתכם, בשפה של טפשים. אל תרדו לרמה הזאת.

תמיד תזכרו, לא משנה מה, אתם שילמתם מכספכם כדי לקבל שירות מסויים. אם השירות לא סופק, זכותכם לבטל אותו.

במקרה שלי רבותיי.

אחרי מאבק לא קטן קיבלתי ניתוק מוחלט מאחריות היבואן ומעתה אני עובד אל מול "קצינת הנפגעים" של פורד אירופה. ומקבל אחריות עם פיקוח בינלאומי על כל עבודה שמתבצעת.

כמה חבל שהיצרן החליט שלא להעניש את היבואן, כי אין דבר יותר מתוק מנקמה.

סאגה של שנה וחצי נגמרה...עכשיו!!!!!

ערב טוב שיהיה לכם רבותי.

מיכאל.

פורסם

היי, יפה שטרחת לחזור לסגור קצוות.

את הקטע האחרון, לא ממש הבנתי, מטפלים בך ומתקנים או כלל לא, אם תרצה תסביר.

כפי שכתבתי בתגובה קודמת, אני מניח שיש גם מוסכי פורד טובים ששווה לחפשם, אם יתקנו באחריות, מה טוב אם בתשלום, ע מרגיז, אך עדיין זה פתרון.

אני מקווה שיש יבואנים הנותנים שרות ראוי, אם כי איני יודע מי הם וזו שאלה בפני עצמה.

אישית, אני נוהג ברכב לא חדש, שיש לו מוסכים לא מורשים, מטעם היבואן, שהם הוגנים וחובבי רכב. בקור שם אינו טראומה, למעט מחירי חלקים בהם אני והם תלויים לעיתים ביבואן.

שוב, תודה על העדכון, תצליח.

פורסם

תודה רבה על התגובה!

כן. הם מטפלים בי אפילו יותר טוב ממה שטיפלו בי עד עכשיו כי מפחדים...לא ברור ממה אבל יש איזו יראה בעיניהם. אין לי מושג למה גרמתי..

שמעתי לעצתך והחלפתי מוסך ובינתיים אני מרוצה.

• תוכן חדש...