Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב לאשתי.

היא תשתמש בו רק כדי לקחת את הילד לגן ולקפוץ לסופר כך שהקילומטרז' צפוי להיות נמוך מאוד - בסביבות 6000 ק"מ בשנה.

אין דרישות מיוחדות של נוחות\גודל\שנתון\צריכת דלק.

הרכב צריך להיות בטיחותי ופחות או יותר אמין.

עדיף רכב שמתומחר זול יחסית כדי שניתן יהיה לחסוך את ירידת הערך והביטוח המקיף על אוטו שבעיקר עומד בחניה.

לסיכום, הדגש הוא על חסכון ובטיחות.

יש המלצות?

פורסם

שכחת להגדיר תקציב,וקטגוריה משפחתית? סופר מיני? אוטומט? ידני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
פורשה קאיין דיזל.

תחזור, תחזור לחוף,

לא נראה לי שלזה התכוון המשורר,

אם כבר הנישה הזאת - אז קאדילאק אקסלייד, :-P

עכשיו ברצינות, תן לנו תקציב, ועדיפויות ונוכל ליעץ לך,

תגדיר את הפרטים הבאים

תקציב: (כמה אתה מוכן להשקיע על רכב לפני ביטוחים ושאר החארטות - תקציב נטו של האוטו)

גודל: (האצ'בק, מיני, סדאן, סטיישן, SUV)

מנוע מועדף: (דיזל/אוטומאט)

גיר מועדף: (ידני/רובוטי/אוטומאט)

כשיהיה לנו פרטים, נוכל לעזור,

בהצלחה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

זהו בדיוק - זה לא משנה. לא גיר ולא גודל.

בכוונה לא הגדרתי כי אני לא רוצה לכוון לכיוון מסוים.

בטיחותי וחסכוני. שיהיה וולוו מודל 92, פיקנטו חדשה או ברלינגו, כל עוד יש חסכון לאורך זמן (אחזקה, שמירת ערך) ודירוג בטיחות טוב.

לגבי תקציב, שוב, אני לא רוצה להגביל, אבל כפי שאמרתי עדיף רכב שמתומחר זול יחסית כדי שניתן יהיה לחסוך בירידת הערך ואת הביטוח המקיף על אוטו שבעיקר עומד בחניה.

פורסם
פורשה קאיין דיזל.

כל כך נכון ,היום באמת לוקחים ילדים לבית הספר מרחק 400 מטר מהבית עם פור'ש כזה או איזה מפלצת ברזל אחרת .

שמתי לב שבמגזר הערבי בצפון הארץ החלו להעתיק את השיטה,ילדים מוסעים לבית הספר ,סיבה לדאגה ?

פורסם
זהו בדיוק - זה לא משנה. לא גיר ולא גודל.

בכוונה לא הגדרתי כי אני לא רוצה לכוון לכיוון מסוים.

בטיחותי וחסכוני. שיהיה וולוו מודל 92, פיקנטו חדשה או ברלינגו, כל עוד יש חסכון לאורך זמן (אחזקה, שמירת ערך) ודירוג בטיחות טוב.

לגבי תקציב, שוב, אני לא רוצה להגביל, אבל כפי שאמרתי עדיף רכב שמתומחר זול יחסית כדי שניתן יהיה לחסוך בירידת הערך ואת הביטוח המקיף על אוטו שבעיקר עומד בחניה.

ההגדרה שלך כול כך רחבה שאי אפשר להמליץ,וולוו עולה 5K פיקנטו 67,איך אפשר לתת לך המלצה??

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ההגדרה שלך כול כך רחבה שאי אפשר להמליץ,וולוו עולה 5K פיקנטו 67,איך אפשר לתת לך המלצה??

נכון. ההגדרה רחבה, כי אני לא רוצה לכוון אותך מה להמליץ.

לוולוו ירידת ערך אפסית, אבל עלות תחזוקה גבוהה ואבזור בטיחות בסיסי אם בכלל. לא מתאים.

לפיקנטו ירידת ערך גבוהה יחסית, עלות טיפולים תקופתיים בלבד, צריך להוסיף עלות ביטוח מקיף ויש לה 4 כוכבי בטיחות. אופציה אפשרית אבל בטוח שיש מתאימות ממנה.

ככה אפשר להשוות ולהמליץ.

פורסם

מצטער, אבל את העבודה הקשה אתה תצטרך לעשות... :)

תעשה טבלה עם הפרמטרים האלה:

בטיחות- תיכנס לאתרים של NCAP ושל IIHS ותיראה ציונים למבחני ריסוק של שלל הרכבים.

ירידת ערך- מתוך כול הרכבים שמצאת תואמים לבטיחות המבוקשת, כנס ליד 2 ותיראה מה ירידת הערך השנתית שלהם.

אח"כ תתקשר לחברת הביטוח שלך/או תברר באינטרנט כמה עולה ביטוח לכול רכב.

ואחרי כול זה,כשתגיע לבחירה בין דגמים ספורים, תבקש פה בפורום חוות דעת לגבי אמינות ושאר פרמטרים אחרים.

בהצלחה!

• תוכן חדש...