Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם רכשתי לפני שבוע וולקן ביצעתי כבר יישור קו במכלולי המנוע וכרגע על הפרק מכלולי שילדה לעיניננו החלפת בולמים.

מאחר והרכב סטאנדרטי ללא שום שיפור הוא כרגע בסטינג המקורי ומאחר שהרכב עבר כבר 200K צריך וכדאי להחליף בולמים.

מדובר בסט של 4 בולמים+ קפיצים.

ישנם המון אפשרויות בשוק וצמצמתי ל:

1. בולמים מקוריים -(שאין לאף אחד מושג מי מיצר אותם) עם קפיצים מקוריי חדשים/אייבך פרו קיט
  2. סט ספורטיבי של VMAX שקיבלתי הצעה יפה עליהם אבל אף אחד לא ממש מכיר.
  3. עוד אפשרות היא קוני צהוב או KONI STR.T כתום (פחות קיצוני)

מבחינת המחירים וזה מצחיק המקוריי ה היקרים ביותר ומגיעים ללא קפיצים במחיר של 3200 ש"ח אצל ג'אן.

קוני צהוב בערך אותו מחיר .

מבחינתי אני לא מתכוון להנמיך את הרכב ורוב הנסיעות הן מנהלתיות ורגועות..\

מה ההמלצה מבחינת שילוב הגיוני של נוחות ומעט ספורטיביות ואחיזה טובה?

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

את ההמלצה שלי כתבתי לך בפורום אחר.

בכל אופן,

בולמים מקוריים-(שאין לאף אחד מושג מי מיצר אותם)

פיג'ו מייצרים בעצמם את הבולמים המקוריים.

פורסם

קודם כל המון המון מזל טוב. אני יודע כמה קשה היה כל הסיפור הזה, אז קודם כל מזל טוב שהחלק הזה מאחורייך. אני מקווה שהיא הרבה יותר טובה ממה ששלי הייתה, מגיע לך.

עכשיו לבולמים, אצלי היה מותקן סט של קוני צהוב מתכוונן שהיה מכוון למצב הכי רך והרכב היה מאוד קשיח, אמנם לא איבד אחיזה אפילו פעם אחת חוץ ממקרה שעליו אני מעדיף לא להרחיב:oops:

אבל מאחר ואתה הולך להשתמש בו בעיקר לנסיעות מנהלתיות (במיוחד הילדים), את הסט-אפ הזה לא הייתי ממליץ לך כי בכל מצב חוץ מכביש מהיר או עירוני סלול ממש טוב הרכב היה מפורר עמודי שדרה סדרתי.

הייתי מציע לך לברר לגבי הבילשטיין-אייבך, המון בעלי וולקנים משתמשים בסט-אפ הזה. אני לא יודע עליו כלום אבל היי, מליון סינים לא טועים.

אה כן, מאחל לכם המון קילומטרים ביחד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

היה לי בזמנו על הוולקן בילשטיין B6, ללא הנמכה, הרכב היה יחסית רך בנסיעות מנהלתיות וקשיח בפניות.

זה נכון

• תוכן חדש...