Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

אמא שלי צריכה לבחור במכונית חדשה במקום הקיימת ( מזדה 3 החדשה), והלבטים קשים.

החלטנו שעקב העובדה שהמכונית שהיא רכב חברה, אנחנו נלך על מכונית שהיא:

1) נוחה לנסיעה.

2) מרווחת.

3) מנוע שקט ( להבדיל מהמזדה)

4) רצוי שלא תיהיה עגלה, עדיף מכונית זריזה, אבל זה פחות קריטי.

צריכת הדלק, תקלות ברכב, והדברים שיותר היו מעניינים אם היו קונים רכב פרטי, לא כל כך רלוונטי בשבילנו.

רשימת המכוניות האופציונליות:

1) פרוד פוקוס 2011

2) מזדה 3

3)סיטרואן סי4 החדשה*

4)יונדאי איי30\ יונדאי I30 סטיישן.

5) מצובישי לנסר 1.5

6)הונדה ינסייט*

7) רנו פלואנס*

8)פז'ו 308*

9) טויוטה קורולה סאן*

המכוניות המסומנת בכוכבית* הן אלו ששמתי עליהן עין - מה דעתכם?

תודה רבה לכל מגיב!

פורסם

הפלואנס עונה על הדרישות אבל היא עגלתיתי למדיץ בדוק אפשרות לדגם הדיזל או למנוע 2 ליטר.

פיג'ו 308 בדיוק אותו דבר אבל היא יותר יפה מהרנו. אותו דבר לגבי C4.

I30 מרווחת וזריזה אבל לא שקטה ולא נוחה כמו הצרפתיות.

הונדה אינסייט קטנה, צפופה ולא נוחה.

טויוטה קורולה לא שקטה ולא נוחה.

אני ממליץ לבדוק את הפוקוס החדשה, בצע נסיעת מבחן ואז תדע אם הרכב מתאים לך.

בהצלחה.

פורסם

מה דיזל וודי?

למה הוא צריך מנוע דיזל כשיש לפלואנס מנוע חשמלי פלוס בנזין.

רק רכב היבריד אם כבר, הכי חסכוני והכי ירוק(ושקט מאוד)

והאפשרות השנייה שאני הייתי ממליץ זאת יונדאי I30 - רכב לא רע בכלל שאגב עוצב בגרמניה ובאמת רכב די שפיץ. החיסרון הגדול בצריכת הדלק

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

תודה על ההיענות קודם כל.

מה שהצעת לי נראה יותר מתאים אם הייתי מחפש לקנות רכב.

כיוון ומדובר ברכב חברה, אני יותר מכוון לקטגוריית "חוויית הנסיעה" מאשר צריכת דלק וכ"ד.

מבחינת עצתו של מייק - אני אבדוק שוב פעם האם הפוקוס היא אכן המודל של 2011, כי ההבדל בינה לבין הדגם הקודם הוא גודל מאוד.

מבחינת כ"ס דווקא הפג'ו מספקת יותר משאר הצרפתיות, ואינה גורעת מהנוחות, אז היא קיבלה אצלי עוד כמה נקודות.

רנו פלואנס - עדיין במשחק, אבל כרגע מדרדרת לתחתית הטבלה :)

פורסם

מכל הרכבים שרשמת

הפיג'ו הכי הרשימה אותי בהרגשת האיכותיות,

בתחילת הנסיעה היא לא ממש מרגישה זריזה כמו שכתוב על הנייר אבל ברגע שעברת להילוך שני [ספציפית לקראת הסוף של השני] הרכב מתחיל להרביץ לא רע.

בפוקוס החדשה עוד לא יצא לי להיות אבל היא מקבלת ה מ ו ן מחמאות מכתבים בחו"ל ובארץ גם על איכויות הרכבה ואיבזור וגם על התנהגות כביש וזריזות.

בהצלחה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

1) פורד פוקוס 2011 - ההמלצה על הפוקוס לא מניסיון אישי, אבל הרכב קיבל המון תגובות חיוביות. מה גם שאין לך דאגות של צריכת דלק.

2)סיטרואן סי4 החדשה* - אחיזה טובה בכביש, בטיחותי, מנוע חזק.

3)יונדאי I30 - זריז, אמין.

נסה את שלושתם.. קריטריונים של נוחות, ו'חיבור' לא פחות חשובים.

ענת מאוויס

1) נוחה לנסיעה.

2) מרווחת.

3) מנוע שקט ( להבדיל מהמזדה)

4) רצוי שלא תיהיה עגלה, עדיף מכונית זריזה, אבל זה פחות קריטי.

צריכת הדלק, תקלות ברכב, והדברים שיותר היו מעניינים אם היו קונים רכב פרטי, לא כל כך רלוונטי בשבילנו.

פורסם

ההונדה אינסייט לא נוחה בעליל, למרות שהמנוע שקט בזכות המנוע החשמלי. השיגעון הזה של מעבר מהמנוע החשמלי לבנזין גורם רעידות כל פעם ומשגע. (אותי על כל פנים).

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

שוב תודה לכולם.

ישנה מכונית חדשה במשוואה: I35 יונדאי(ינספייר) מה דעתכם עליה?

--איך חווית הנהיגה בה? רעש מנוע ונוחות? מרווחת? אבזור?

בנוסף רציתי לשאול איך הגיר הרובוטי בפוקוס החדשה? יש לי עדיין טראומה קלה מהטויוטה הרובוטית לפני מספר שנים. אין סיבה לחשוש, נכון?

אחרי נהיגות מבחן, וביקורות מאנשים שונים, מהצרפתיות נבחרה ה סיטרואן C4 ( לא הייתה אפשרות להחליף את הרנו למנוע הדיזל שלה)

אז הרשימה הצטמצמה ל:

יונדאי I35, פורד פוקוס 2011, סיטרואן C4.

מחכה לעצות בונות וחוות דעת, תודה!

פורסם

יצא לי ממש סביב קצרצר ב-I35 וההבדל הגדול בינה לבין ה-I30 הוא בשקט ונוחות, שני נקודות חולשה יחסיות ב-I30.

הנהג שעבר אליה מ-I30 טוען שהביצועים דומים וזה אומר שהרכב זריז למדי אבל הוא שקט יותר במהירויות גבוהות בגלל תוספת של שני הילוכים. מאחור כמובן ניתן להבחין במרווח גדול יותר אבל העיצוב גורם לכך שהמושב האחורי לא יהיה נוח לגבוהים עקב גג שיורד מוקדם.

האיבזור אקסטרא כולל בעיקר שליטה מההגה וכניסות לנגנים וגם בקרת שיוט, לא מלהיב.

לדעתי הבחירות הסופיות שלך הן באמת אלה שאתה צריך להתלבט בניהן. נסה לתאם נסיעות מבחן או להגיע לאולמות התצוגה להתרשם.

בהצלחה.

פורסם
ההונדה אינסייט לא נוחה בעליל, למרות שהמנוע שקט בזכות המנוע החשמלי. השיגעון הזה של מעבר מהמנוע החשמלי לבנזין גורם רעידות כל פעם ומשגע. (אותי על כל פנים).

אין מעבר בין מנוע הבנזין למנוע החשמלי, זה לא פריוס. יש כניסה של המנוע החשמלי לפעולה כשאתה לוחץ על דוושת ההאצה וכניסה כזו לפחות לנסיוני אינה מורגשת כלל. הדרך היחידה לדעת שהמנוע החשמלי נכנס לפעולה, היא כשהמחוג במחוון השמאלי נכנס לתחום הכחול העליון . רעידה מתרחשת כשמנוע הבנזין נכנס לפעולה כל פעם שאתה עוזב את דוושת הבלם במצב עמידה ואפשר לנטרל זאת ע"י בחירה במצב S בתיבת ההילוכים. בן משפחה אצלי בחר באינסייט, למרות שמלכתחילה פסל אותה בשל עיצובה. בסך הכל הפתעה מאוד נעימה, אוטו שאינו נופל במרווח הפנים שלו ממרבית המכוניות כאן, מושבים מצוינים, שקט מאוד בנסיעה, קליל ונוח מאוד לנהיגה, היגוי טוב, מאיץ יופי למרות נתוני כח צנועים, אבל מומנט פנטסטי בשל המנוע החשמלי והעיקר חסכוני מאין כמוהו ומי שעיסקת הליסינג שלו מגבילה את כמות הדלק החודשית, יידע להנות מכך. מגרעת יחידה לטעמי היא נסיעה קשיחה במקצת, אבל מכאן ועד "לא נוחה בעליל" יש מרחק עצום.

• תוכן חדש...