Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי קרייזלר נאון 95 מנוע 2000 SOHC, האוטו אצלי כבר חצי שנה והספקתי להחליף משאבת דלק לחדשה לעשות תיקון פקום ראש למנוע להחליף פילטר דלק ופילטר שמן, פלאגים וניקוי צינורות דלק.. הקטע הוא שכשאני פונה שמאלה פניה של נגיד 90 מעלות ברמזור אני מרגיש פתאום שהאוטו מפסיק לסחוב או מאבד מהכח שלו ואני צריך לעזוב את דוושת הגז ואז ללחוץ עליה שוב וכשאני מסיים את הפניה האוטו פתאום מתפרץ קדימה... ואם אני עושה פניית פרסה שמאלה הוא עלול להתכבות..וכבר כבה לי מספר פעמים גם ברוורס בעליה.. :( מה יכולה להיות הבעיה? אני כבר משתגע...

פורסם

בעניין הכיבוי של המנוע בהפניות הגה קיצוניות- זו בטח בעיה בטורים. מצערת, מנוע צעדים וכו'. תבדוק אותם.

בעניין שאר התקלות - הדגם הזה ידוע כמצדיק את מוניטין האיכות הקלוקלת של האמריקניות באותן שנים. תעשה חשבון אם הרכב במצב מספיק טוב כדי להמשיך להחזיק אותו. אם לא, אני ממליץ על מעבר ליונדאי לנטרה מאותן שנים. היתה לי אחת במשך שש שנים והיא היתה אמינה ויעילה וזולה מאוד לאחזקה.

פורסם

תודה על התגובה המהירה.. והאמת ההתלבטות היתה בין הרכב הזה ללנטרה אבל הלנטרה שאותה בדקתי היתה באמת גמורה...

קשה לי לוותר על הרכב הזה בגלל שהוא הרכב הראשון שלי והשקעתי בו.. עברתי כבר אצל מלא מכונאים וחשמלאי רכב כל אחד נותן השארה אחרת.. כמה אתה חושב יכול לעלות בית מצערת חדש?

פורסם

אני יודע שלפולקסווגן מצערת עולה בערך 2000 שקל ומצערות מפירוקים עולות כמה מאות, אבל לא בטוח שתמצא מפירוק כי הרכב שלך לא מאוד שכיח. תנסה לחפש באי ביי או אמזון ותראה אם זה משתלם להביא מחו"ל (צריך להוסיף דמי משלוח ועוד בערך 30% מסים).

תרשום Chrysler neon throttle

• תוכן חדש...