Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כבר פירסמתי הודעה בנושא איך אינני מאתר אותה אז אני פותח חדש ברשותכם) המנהלים(

יש לחברה שלי כרגע איביזה 2001. 1.6 ואנו שוקלים לרדת ברמה לרכב חסכוני יותר כדוגמאת שרייד משנתונים 97 עד 00.

הסיבה העיקרית לרצון להחליף הוא חיסכון בדלק וביטוח.

האם שרייד תענה לנו על הדרישה של חיסכון בדלק וביטוח, האם שווה לרדת ברמה?

בנוסף חשבנו על טריוס איך הוא לעומת השרייד מבחינת דלק?

תודה!

פורסם

אתה יודע לומר מה הצריכת דלק (האמיתית) ברכב הנוכחי לעומת הצריכה (התיאורטית) ברכב בו אתה מעוניין. היות ואתם לא מחליפים מאיזה שתיינית גדולה לרכב קטנטן אני לא רואה איך החלפת הרכב תהפוך למשתלמת ולחסכונית.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

החלפה של רכב עולה ממון רב.

א. מכירת הרכב בעת הנוכחית תתבטא בהפסד כספי. אם אתה חושב שאנשים הולכים לעוף על האיביזה שלך, אתה טועה.

ב. אתה עומד לקנות רכב שמצבו המכני לא ידוע - ייתכן ותידרש ליישור קו כלשהוא.

ג. חיפוש רכב דורש זמן וכסף.

ד. כמה אתה חושב שתחסוך בדלק עם יפאנית ישנה?

פורסם

קח בחשבון שהטריוס לא נוח לנסיעה,נסעתי עליו והוא די קשיח וקופצני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום,

את האמת לא חשבתי על הנושאים שצויינו מעלה כי שרייד נחשב רכב אמין וכמובן שאני יבצע בדיקה מכאנית לפחות לרכב במוסך.

כמובן שאף אחד לא ייתן מחירון על הרכב אבל גם אני לא ייתן מחירון מן הסתם.

לפי מה שאני מבין אין תועלת ההחלפה מסוג זה, מה לגבי החלפה והוספה של כסף על פנדה/פונטו משנתון 05?

פורסם

הפנדה חסכונית מאוד,אמנם לא כולם אוהבים את הגיר הרובוטי (אופן פעולה) מצד שני הוא נותן חיסכון,לעומת הסיאט הוא יותר חלש ופחות מרווח,האחזקה זולה יותר. אבל גם פה אני לא הייתי מחליף.חבר תשאיר את הסיאט,אם אתה רוצה באמת חיסכון תקנה ידני ורכב יותר חדיש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השיפור הכי טוב הוא בהרגלי הנהיגה שלכם.

ללחוץ פחות, לתכנן לטווח יותר רחוק מהכמה מטרים של המכונית מלפנים.

תאמין לי שאם אני מוציא נתונים של 1:12 שכמעט כל הזמן בעיר מלאון 1.8 אז אתה יכול להוציא יותר מהאיביזה שלך.

They are trying to ban me...

פורסם

היתה לי תקופה קצרה שרייד 1.3 ששמרתי למישהו שהיה בחו"ל. המנוע נחמד וגם האוטו אבל אוכל דלק טוב טוב. דבר שני זה שתעשה חשבון שאת הכמה מאות שקלים שאולי תחסוך בשנה על צריכת דלק תפסיד בכמה אלפים שיעלו לך בהחלפת הרכב. נקודה שלישית - מה התקציב?

אולי שווה לך לקחת מימון ולהתחדש בפביה שעושה אמיתי משהו כמו 1:17?! זה כבר חיסכון רציני, ובלי הוצאות תיקונים שיהיו לך במכונית 99' שלא חשוב באיזה מצב היא תמיד יהיה לה לפחות בלאי טבעי של חלפים שאת זה אין לך במכונית חדשה. אתה רוצה לחסוך ובסוף תמצא את עצמך מפסיד יותר. תעשה את הקלקולציות וקח בחשבון את כל המשתנים הישירים והעקיפים ואז תחליט. סתם נתון של צריכת דלק אחד מול השני לא יתן לך תמונה נכונה של כדאיות החלפה.

פורסם

תודה על התגובות.

מבחינת תקציב, אין תקציב זה מכירה וקנייה מהכסף שמכרתי.

ככל שאני קורא את השורות אני מתחיל להבין שאין תועלת בהחלפה מסוג זה.

נמתין עוד שנה לסיום התואר.

תודה.

• תוכן חדש...