Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הילוך קופץ בגולף V5 שנת 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי רכב מסוג גולף V5 שנת 2003 בזמן נסיעה ההילוכים קופצים לי הרכב לא מעביר הילוך כמו שצריך אפילו בתחילת נסיעה

מישהו יכול לעזור ?

יש לציין בכותרת את דגם הרכב ושנת הייצור, אני בטוח שתקפיד על זה יותר בעתיד. תודה רבה.

פורסם

שלום.

קצת מוזר,אם הלוך אחד מסויים היה קופץ היתי טוען שמדובר בסינכרון תקול,אבל בכל ההילוכים?,אין ספק שתצטרך להעזר במוסך רציני שיעשה דיאגנוזה מעמיקה יותר.

• ספונסר פורום
פורסם

מדובר בתיבה אוטומטית ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

מדובר ברכב טיפ טרוניק , בראשון הוא קופץ בשני הוא קופץ ושלישי הוא לא מעביר . נדלקים לי גם שני נורות אחת של סימן קריאה ואחת שרשום esp במוסך אומרים שזה חיישן אויר...

• ספונסר פורום
פורסם

התיבה אצלך בעל מנוע AQN והתיבה היא מטיפוס 09A

בעיה כמו שאתה מתאר יכולה להיגרם כתוצאה מתקלה בשסתומים החשמליים

שמבצעים את החלפת ההילוכים (הסולונואידים)

יש לך תופעה של משיכת הילוך ראשון בבוקר כשקר ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

יש לי בעיה דומה בגולף 99. ההילוך הראשון קופץ ולפעמים בזינוק בעלייה הגיר יוצא משילוב ואז נותן מכה בשהוא משתלב חזרה

מה זה יכול להיות??

• תוכן חדש...