Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר בבוקר תגיע לאחר המתנה של חודש וחצי פולו GTI לבנה שהזמנתי.

מנסיון העבר של החברים פה, כמה זמן לוקח ליבואן לשחרר את הרכב?

מה כולל ההליך?

פורסם

כמו שכתוב בחוזה = עד 15 ימי עבודה שהם ללא שישי ושבת .

התהליך הוא הורדת מדבקות,ניקיון,תדלוק,התקנות למיניהם (איתוראן ....) רישוי....

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אם תוכל להימנע מהתקנה של איתוראן כלשהו אז אל תהסס, תחפש חברת ביטוח שלא דורשת איתור או עלוקה וכאלה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מבדיקה שלי, אם אתה לא מתקין איתורן, מחיר הביטוח גדול בכמעט 3000 שקל. שזה עלות איתורן פלוס שנה שימוש. יענו אם אתה מתכוון להחזיק את האוטו לפחות שנה, שווה להתקין איתורן

בגדול הכל תלוי בלחץ שקיים. אפשר לשחרר רכב גם ב3 ימים. לרוב הם מושכים את זה ליום האחרון או הכמעט אחרון, אלא אם תתקשר כל יום ותעצבן אותם. כי זה פשוט עובד.

פורסם
כמה עלתה ?

הפולו? 151,800 על הכביש.

לגבי האיתוראן, חברת הביטוח שלי לא דורשת עלוקה ולכן אני אתקין קודן וזהו...וזה חסך לי 2700 ש"ח ותשלום חודשי של 70 ש"ח

• תוכן חדש...