Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכל המביני מחשב..

כמו שכתבתי, לאחר כמה צרות שהמחשב עשה לי, העברתי אותו לתיקון שם הוחלף כרטיס מסך והארד דיסק, כל המידע הועבר להארד דיסק החדש אבל (!) עכשיו המחשב אינו מזהה את המקלדת והעכבר. הם מחוברים בחיבור USB ולא קיים החיבור הסטנדרטי של המקלדות. עכשיו בגלל שיש כמה משתמשים במחשב אז הוא נכנס למסך כניסה ולא ישירות לשולחן עבודה. ז"א אין אפשרות להתקין מחדש את המקלדת..

למישהו יש פתרון או רעיון יצירתי?

פורסם

כמה אופציות:

תחליף את המיקום של החיבורים (תעביר את המקלדת/עכבר לשקע USB אחר)

תבדוק עם מקלדת אחרת/ עכבר בחיבור ישן ומקלדת on-screen ( אין בכלל חיבורים ישנים? ps/2)

תנסה להכנס לביוס ולוודא שמאופשר שימוש במקלדת/עכבר USB

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אצלי המקלדת לא עובדת עד שהווינדוס עולה. אם אני רוצה למשל לגשת לBIOS אני צריך לחבר מקלדת ישנה של מייקרוסופט עם החיבור העגול. למה זה ככה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כמה אופציות:

תחליף את המיקום של החיבורים (תעביר את המקלדת/עכבר לשקע USB אחר) ניסיתי, לא הלך.

תבדוק עם מקלדת אחרת/ עכבר בחיבור ישן ומקלדת on-screen ( אין בכלל חיבורים ישנים? ps/2) שוב, המחשב עולה למסך כניסה, ואז יש לבחור את אחד המשתמשים, ואין בכלל חיבורים ישנים.

תנסה להכנס לביוס ולוודא שמאופשר שימוש במקלדת/עכבר USB כמו שאמרתי למעלה, בעצם אין לי דרך לתקשר עם המחשב

תודה, ולפני ההחלפה עבדתי עם אותו הסט מקלדת ועכבר אלחוטיים.

מקלדת ועכבר USB (או PS2) צריכים להיות מזוהים אוטומטית ללא "התקנה".

זה לא בהכרח נכון, לציוד USB כן מתבצעת התקנה גם אלו שהם פלאג אנד פליי.

פורסם

SlowRide תחבר מקלדת PS2 לחמש דקות, ותעבוד לפי המדריך הזה:

http://www.bootbeta.com/blog/enable-usb-keyboard-and-mouse-support-in-bios.html

odedos לא יכול להיות שאין חיבור PS2 בלוח אם. אתה בטוח ?!

עריכה: מחיפוש בגוגל, מסתבר שיש כמה לוחות אם שאין להם כניסת PS2. מוזר. אולי כדאי לנסות לאפס את הביוס ע"י הוצאת הסוללה מלוח-האם ?

Stay Dirty

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה על המדריך אני ינסה את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
SlowRide תחבר מקלדת PS2 לחמש דקות, ותעבוד לפי המדריך הזה:

http://www.bootbeta.com/blog/enable-usb-keyboard-and-mouse-support-in-bios.html

odedos לא יכול להיות שאין חיבור PS2 בלוח אם. אתה בטוח ?!

עריכה: מחיפוש בגוגל, מסתבר שיש כמה לוחות אם שאין להם כניסת PS2. מוזר. אולי כדאי לנסות לאפס את הביוס ע"י הוצאת הסוללה מלוח-האם ?

מה ההשלכות לניתוק הסוללה?‏

ואני בספק שזאת הבעיה, כי לפני ההחלפה של ההארד דיסק עבדתי עם אותו הסט..

פורסם

בדוק עם מקלדת USB לא אלחוטית.

לדעתי הבעיה נעוצה בסנכרון בין המקלדת האלחוטית ויחידת הבסיס שלה.

אפשר גם לנסות לסנכרן אותם מחדש.

(יש לחצנים מתחת למקלדת, ומתחת ליחידת הבסיס)

אף פעם לא הבנתי את הפואנטה במקלדת אלחוטית, נראה כמו מקור לצרות בלבד. (למעט בסלון למחשב מדיה)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
בדוק עם מקלדת USB לא אלחוטית.

לדעתי הבעיה נעוצה בסנכרון בין המקלדת האלחוטית ויחידת הבסיס שלה.

אפשר גם לנסות לסנכרן אותם מחדש.

(יש לחצנים מתחת למקלדת, ומתחת ליחידת הבסיס)

אף פעם לא הבנתי את הפואנטה במקלדת אלחוטית, נראה כמו מקור לצרות בלבד. (למעט בסלון למחשב מדיה)

אכן הערב חיברתי עכבר חוטי ולאחר חמש, עשר דק' של המתנה במסך כניסה והעכבר זוהה ועבד. תודה!

המחשב נמצא ליד מיטה ולעיתים קרובות מתחבר לטלויזיה, אז זה הרבה יותר נוח. ובכללי, זה סט אלחוטי.

• תוכן חדש...