Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סאאב הציגו את מפתח הרכב הבא שמשמש כמד שכרות כדי למנוע נהיגה בשכרות.

המפתח פועל כמו אימובילייזר אלחוטי שהטריגר להפעלתו הוא בנשיפה לתוכו.

ייחודו של המפתח הוא בגודלו הקטן לעומת גלאי שכרות אחרים המותקנים על לוח מחוונים

או על מנעולי דלתות שהינם יקרים ומסורבלים יותר.

סאאב טוענים כי ניתן לכוון את סף ההפעלה, היות ובכל מדינה יש סף אחר בו מוגדר כי הנהג

אינו כשיר לנהוג.

המפתח החדש יכנס לניסויים בשבדיה וישווק כתוספת אופציונלית לכל סאאב חדשה.

אין סאאב תשובה לטענות כי ניתן יהיה להתל במפתח על ידי נשיפה של חבר או הכנסת אוויר

מבלון למשל, אך הם טוענים כי בארה"ב מפותחים אמצעים לזיהוי קולי שיכולים להשלים את

פעולת המפתח.

מה אתם חושבים? חלפו להם הימים בהם היה ניתן לסמוך על האחריות האישית

של כל נהג ונהג?

alcokey.jpg

MCS 2008

פורסם

סאאב פשוט אגדה של מכונית- תמיד היתה חדשנית ומאוד מיוחדת

חבל שבארץ לא מעריכים ולא יודעים לטפל ברכב אדיר זה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

בנדר ידידי היקר,טוב שציינת היתה...מה שנשאר ממנה היום זה "סניף" כושל ומפסיד כסף של G.M,שצריך להדביק את הסמל הנוסטלגי על סובארו אימפרזה.כמו שכנתה השוודית(וולבו)די קשה לראות אותן שורדות עוד שנים רבות.ברגע שהן איבדו את קלף המכירות העיקרי שלהן,הבטיחות,לא נשאר להן הרבה מה להציע.חבל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
בנדר ידידי היקר,טוב שציינת היתה...מה שנשאר ממנה היום זה "סניף" כושל ומפסיד כסף של G.M,שצריך להדביק את הסמל הנוסטלגי על סובארו אימפרזה.כמו שכנתה השוודית(וולבו)די קשה לראות אותן שורדות עוד שנים רבות.ברגע שהן איבדו את קלף המכירות העיקרי שלהן,הבטיחות,לא נשאר להן הרבה מה להציע.חבל.

סאאב איבדו המון כסף במכירות שלהן גם בתקופת הזהב של ה900 שנמכרה בסוף שנות השמונים כמו לחמניה חמה, מכיוון שהם השקיעו המון כסף בפיתוח של כל מכונית ולא יכלו לדרוש מחיר גבוה.

זה מהסיבה שבסאאב יש פי 10 מפתחים מבמפעל מכוניות רגיל.

סאאב 900\9000 אוטו מדהים וחדשני עד היום.

95\93 כבר לא ממש "סאאב".

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

פרחי אתה לא חושב שסאאב מספקת ייחודיות, יוקרה ופאר??

פורסם

מי החכם שיוסיף את התוספת הזאת בזמן קניית הרכב?

אף גאון לא נראה לי ישלם על זה כי זה רק סירבול בשביל להניע את הרכב.

ומה יעשה השיכור שלא יכול להניע את האוטו, ישן בפנים עד הבוקר ובנתיים יוציאו חיפושים אחריו ואנשים ידאגו איפה הוא נעלם?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ומה יעשה השיכור שלא יכול להניע את האוטו, ישן בפנים עד הבוקר ובנתיים יוציאו חיפושים אחריו ואנשים ידאגו איפה הוא נעלם?

אם אנשים יקנו את זה אז זה לא יהיה בשביל עצמם,אלא כנראה בשביל הילדים הבני 17-18 שלהם.

אנשים ירצו לדאוג שלילדים שלהם לא תהיה אפשרות לנהוג שיכורים.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

מי הגאון שינהג שיכור ויהרוג את עצמו ועוד אזרחים חפים מפשע , מי?

פורסם

כל העייה שסאאב מספקת רק ייחודיות,וגם זה מתבטא במספר לא גדול של פריטים ייחודיים,כמו מתג התנעה בין המושבים,החשכת חלק גדול מלוח המחוונים בליילה ופיתחי איוורור ייחודיים.מה לעשות,ובשוק קשה ותחרותי זה פשוט לא מספיק,בייחוד לא מול מתחרות במו ב.מ.וו או אודי.סאאב היום משתמשת יותר ויותר במכללים ממחסן החלקים של G.M,ובייחוד מאופל.חבל,אבל ככה זה בטבע-רק החזקים שורדים...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מי הגאון שינהג שיכור ויהרוג את עצמו ועוד אזרחים חפים מפשע , מי?

טוב אז ככה. ניראה לי שהמצאה כזאת תיכנס בתור סטנדרט

ואגב ניראה לי זה נורא מסורבל באמת מילחמת עולם לינשוף לתוך המפתח כשאתה שפוי, וכשאתה שיכור אז זה המצאה גאונית, כי מן הסתם אתה לא תצליח, ואז אתה תחסוך חיי אדם שלך ושל אחרים

ותגיד לי מה זה סוד כמוס ליפני ההורים, החברה שאתה יוצא לישתות בפאב לא הגעת בלילה אין הודעות הרוגים אז אתה חיי והשארת עוד אנשים חיים יחד איתך

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

1. ההורים שדואגים לילדיהם (או שדואגים לכך שהילדים לא יהרסו את המכונית שלהם).

2. על פניו זה נשמע לי כמוצר טוב (בייחוד לשוק השוודי שיש לו סטיגמה של עם שיכור ששותה המון).

3. סאאב מצאו עוד דרך מוצלחת שתעזור להם להישאר עם הראש מעל המים.

4. אני מסכים עם NightHummer שזה מוצר שכנראה יכנס בתור סטנדרט ומן הסתם בזמן הקרוב נראה את זה בא לידי ביטוי ברכבים מבית GM (אני כבר יכול לדמיין לעצמי את מועדון סאאב בארץ יושבים בצד הדרך אחרי התמונה הקבוצתית נושפים יחד לקראת תזוזה :lol:)

קיצקץ, כל הצדדים נהנים מהמוצר.

נ.ב.

מעניין אם יש לזה איזו שהיא השפעה מבחינת הקלה במחיר הביטוח

• תוכן חדש...