Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

טלוויזיה של "גולדסטאר" בת 3 שנים בדיוק שעלתה אז 400 ש"ח (CRT 21) מוציאה רעשים מהרמקולים של "פסססס..." בעוצמות משתנות. הרעשים הם משני הרמקולים בצידי המכשיר ללא קשר לעוצמת הווליום - הם נשמעים גם השהווליום על 0 (שומעים את הסאונד מהערוץ באופן תקין, הרעשים הם בנוסף), כמו כן התמונה תקינה.

הרעשים מופיעים גם כשהממיר מנותק ולא מחובר בכלל, כלומר בעיה מהטלוויזיה עצמה. לפעמים הרעשים כ"כ חזקים שאי אפשר להיות בחדר ואז מכבים את הטלוויזיה.

מישהו נתקל בדבר כזה ויכול לכוון אותי לבעיה? חבל לי לזרוק טלוויזיה שעובדת ועוד יותר חבל לזרוק עליה 200 ש"ח לתיקון.

תודה לכולם.

פורסם

תעשה מה שאני הייתי עושה במקרה כזה, דופק עליה מלמעלה דופק עליה מהצדדים עד שהרעש נעלם:lol:

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

80% מגבר שמע

10% ספק כוח

10% קבלים בסביבת מגבר השמע.

100% להחליף TV

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ניסיתי את עיניין הדפיקות, לא עוזר...

איך אני מגיע למגבר שמע? מישהו בפורום אלקטרוניקה אמר לי שאולי יש אבק על הספק מתח גבוה וזה מפריע, יכול להיות? חבל לזרוק לפח.

פורסם

בטלביזיה מסוג CRT קיים ספק מתח גבוה שמייצר אלפי וולטים.

אני מאוד לא ממליץ לחסר ידע ונסיון לפתוח טלביזיה. החיים שלך שווים קצת יותר מזה.

נ.ב

אבק לא קשור...במקרה הגרוע יהיו לך פריצות מתח סביב השפופרת והרעש הוא של ניצוץ חשמלי.

בדרך כלל זה דורש מסת אבק ויובש גומיות של מעל 10 שנות עבודה ולא קורה אחרי 3 שנים.

ממליץ לשמור עת עניין הדפיקות למערכת זוגיות ולא למוצרי חשמל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

גולדסטאר נשמע אמנם שם גנרי, אבל החברה המוכרת לנו כ-LG נקרא בעבר גולדסטאר. אולי מדובר בטלויזיה ששכבה 10 שנים במחסן היבואן, צברה אבק והתיבשה.

כמוכן - טלויזיית CRT בת 4? אני לא מכיר את ההסטוריה של ייצור מכשירים אלה והחלפתו על ידי טכנולוגיות יותר מודרניות, אבל נדמה לי שייצור טלויזיות CRT פסק לפני מספיק שנים כדי לתמוך בהערכה שלי לגבי גיל המכשיר.

כמובן שיתכן שאזה סיני רוכב על המותג הישן וממשיך לייצר על בסיס סטוקים ישנים של חלקים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יצור CRT באופן מפתיע לא פסק.

אתה יכול לרכוש במדינות עולם שלישי CRT חדש!

קניתי לחמותי לפני שלוש שנים CRT במחסני חשמל.

אני שם כסף, אבק זה לא!

• תוכן חדש...