Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו בצבע שחור

ונשפך לי צבע לבן על החלק האחורי קצת על הפח הרבה על הטמבונים שהם מפלסטיק ועוד קצת מבפנים על פלסטיקים וקצת גומי...

הצבע כבר יבש והתקשה יש איזה דרך להוריד את זה בלי לפגוע בצבע של האוטו?

תודה לעוזרים

פורסם

איזה סוג צבע נשפך לך צבע של רכב, בית על מה מדובר?

אני יכול להמליץ לך לנסות עם g27 שזה חומר שהציל אותי שבוע שעבר, תסתכל על הפרופיל שלי על השרשור שפתחתי בשישי האחרון ותבין על מה מדובר.

בהצלחה

אבי.

פורסם

צבע לבית לצבוע קירות.

עריכה:

ראיתי את האשכול שלך עם הצבע האדום לצערי הצבע שלי זה צבע מים שזה כמו קיר על האוטו

והצבע האדום שלך זה צבע שמן מאוטו אחר שיכול לרדת יותר בקלות

והבעיה שלי היא קצת יותר על הטמבונים של האוטו שמפלסטיק האם החומר יעזור בכל זאת?

פורסם

על בסיס מים או שמן?

אם זה מהצבעים החדשים וודאי שהוא על בסיס מים ומעט מים מהולים בטרמפנטין אמורים לעזור להסיר את זה.

פורסם

קח סמרטוט שספוג בטרמפנטין לא מהול, תפוס איזה פינה בלתי נראית בפח ותשפשף עיגל קטן בכל הכוח, תראה מה התגובה כעבור כמה שעות ולפי זה תפעל,

לא מאמין שיקרה משהו לצבע.

פורסם

צבע אקרילי לקירות הינו צבע על בסיס מים, ברגע שהוא נשפך - תגובה מהירה מקלה מאוד על כל העניין ובעזרת מים הוא מתנקה בקלות,

אם נותנים לצבע להתייבש - הוא מתקשח והסרתו באמצעות מים קשה מאוד לביצוע !

המלצתי:

יש לעבוד מהקל אל הכבד, ולא להתחיל עם "פצצות נפלאם" על ההתחלה!

בכל מקרה אין לשפשף צבע חיצוני עם סקוטצ' \ ספוג פלא או כל דבר שיכול להשאיר "סימני חיכוך" מקומיים!

אני ממליץ כל הזמן לעבוד על צבע חיצוני של הרכב עם מטלית מיקרופייבר בלבד - כי זה סוג הבד היחיד שמשאיר מינימום סימנים וצלקות על הצבע!

השלבים מהקל אל הכבד:

1. נסה עם מים חמים (לא רותחים) ומטלית מיקרופייבר - טבול קצה של המטלית במים חמים, הנח את המטלית על פינה של הצבע האקרילי למס' שניות,שפשף את האקרילי (עם אותה פינת המטלית הרטובה) בתנועות עדינות וראה אם הוא מתחיל להתפרק לאט לאט !

2. נסה עם MA-FRA BITUMSOLV . טבול פינת מטלית מיקרופייבר, מרח על קצה הכתם בנדיבות והמתן כדקה !

שפשף את האקרילי (עם אותה פינת המטלית הרטובה) בתנועות עדינות וראה אם הוא מתחיל להתפרק לאט לאט !

אל חשש, החומר פותח במיוחד לעבודה על צבע הרכב ואינו פוגע בו!

3. מאוד קשה לי להאמין שתצטרך אפילו לחשוב על ביצוע פוליש !

הערות חשובות:

בכל שלב -ברגע שעלית על אופן ההורדה, סיים תחילה עם הצבע החיצוני , עבור לריפוד\שטיח פנימי ועבוד עם מברשת מגהץ (שערות קצרות ). עבוד עם רגש ובעדינות (לא בכוח ובאלימות) על מנת לעצור - במידה ואתה מבחין בשחיקה של סיבי הבד.הרם ונגב את הליכלוך המפורק באמצעות מטלית!

סיימת עם החלק הפנימי? עבור לגומיות ולפלסטיקה! וכאן צריך לעבוד באקסטרה רגש על מנת למנוע המסה\ ייבוש , אנחנו לא רוצים לסיים ניקוי ולהישאר עם גומי או פלסטיק שנראה שעבר התעללות! יש לעבוד וכל כמה שניות לנגב עם מטלית לחה עם מים - לאט לאט אבל בטוח!

אם תרצה מידע או עזרה נוספת צור קשר בפרטי!בכיף!

מקווה שמידע זה יעזור לך!

פורסם

הנה תמונות של האוטו:

זאת הפינה שנשפך הצבע הצלחתי להוריד את הרוב אבל נשאר קצת סימנים מכוערים כאלה שאי אפשר להוריד כבר:

attach.msc?sid=&mbox=INBOX&uid=4265&number=4

פה יותר מקרוב רואים את הצבע על המדרגה וקצת על הפינה של הלוחית רישוי ועל כל הטמבון היה טיפה על הפח אבל הצלחתי להוריד הכל

יש טיפה על הפנסים אבל זה גם הצלחתי כבר להוריד

attach.msc?sid=&mbox=INBOX&uid=4266&number=4

פה זה יותר מקרוב (תראו את הסימנים שנשארו):

attach.msc?sid=&mbox=INBOX&uid=4267&number=4

והנה ההבדל בין שתי הפינות של האוטו שתראו שזה לא סתם מכוער:

attach.msc?sid=&mbox=INBOX&uid=4268&number=4

פורסם

הנה תמונות של האוטו:

זאת הפינה שנשפך הצבע הצלחתי להוריד את הרוב אבל נשאר קצת סימנים מכוערים כאלה שאי אפשר להוריד כבר:

38537906.jpg

פה יותר מקרוב רואים את הצבע על המדרגה וקצת על הפינה של הלוחית רישוי ועל כל הטמבון היה טיפה על הפח אבל הצלחתי להוריד הכל

יש טיפה על הפנסים אבל זה גם הצלחתי כבר להוריד

29137659.jpg

פה זה יותר מקרוב (תראו את הסימנים שנשארו):

47509322.jpg

והנה ההבדל בין שתי הפינות של האוטו שתראו שזה לא סתם מכוער:

76665320.jpg

• תוכן חדש...