Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בן עוד מעט 18, ואני מחפש רכב..

יש באפשרותי לרכוש רכב רק דרך חברת ליסינג\מגרש מכוניות שמאפשרות 100% מימון (תשלומים ללא מקדמה)

אני מחפש רכב צעיר, אמין, חסכוני, חזק ויפה.

הרכב ישמש אותי בעיקר לנסוע לבית ספר, לעבודה, לבילויים וכ'ו..

אשמח לקבל הצעות :wink:

פורסם
מה אתה מחפש שיהיה ברכב?

אמין?

נוח?

ביצועים?

צריכת דלק?

תחזוקה?

בטיחותי?

מרווח?

תהיה יותר ספציפי

כתבתי את דיי מה שאני מצפה מהרכב.. רכב לצעירים עם תקציב לא בשמיים לטיפולים ודיי חסכוני לדלק

אני אוהב בעיקר את המכוניות מזדה 3, טויטה יאריס, פולו\גולף ודומיהן.. אם הן יכולות להכנס בתקציב ובתנאים כמובן.

פורסם

אם יש לך עוד 10 אלף אני מוכר a3 הצורה החדשה, המחירון שלה 77 אלף אני פשוט ממהר למכור, תשיג מימון מהבנק אתה לא חייב דרך ליסינג או מגרש ממילא הם יתנו לך מימון רק אם תראה דוחות חשבון בנק מתאימים.

פורסם
אם יש לך עוד 10 אלף אני מוכר a3 הצורה החדשה, המחירון שלה 77 אלף אני פשוט ממהר למכור, תשיג מימון מהבנק אתה לא חייב דרך ליסינג או מגרש ממילא הם יתנו לך מימון רק אם תראה דוחות חשבון בנק מתאימים.

סבא שלי קונה לי את הרכב, והוא עובד רק עם בנק הדואר.. (אין שם הלוואת כמדומני)

ואפשר להוציא דוחות חשבון בנק דרך בנק הדואר..

• תוכן חדש...