Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום במהלך נסיעתי לעבודה, פתאום נפלו כל המחוגים לאפס וכל המנורות בלוח השעונים נדלקו או הבהבו, יחד עם הבהוב מהיר של 3 פעמים או ארבע של הוינקרים! המזגן גם נכבה. הכל עבר ב 2-3 שניות, ואח"כ הכל חזר למקומו ולעבודתו (הייתי בנסיעה מהירה בכביש 6, אז לא היה לי אפשרות לעצור במיידית).

כשעצרתי ראיתי שישנה נורת SERVICE דולקת, כיביתי ופתחתי סוויץ' ואז קיבלתי הודעה "ENGINE IMMOBILIZER FAULT", כיביתי עוד פעם עד שהקודן התנטרל ושוב שמתי קוד ופתחתי סוויץ', וההודעה נעלמה בכלל והנורת SERVICE כבתה!

 

האוטו כמובן C5 2002 2.0, שעשה 162K ק"מ.

מה זה יכול להיות?

פורסם

קרה לי פעם אחת לפני כמה שנים ומאז לא חזר

בדקתי בעבר ברשת והכיוונים לחקירה היו מגעים לא תקינים של צג ה LCD או עידכון תוכנה.

לפני שאתה מפרק, הייתי מחכה לראות האם המקרה יחזור או לא.

 

המנוע לא נכבה, נכון?

 

אריאל

פורסם

"כשעצרתי ראיתי שישנה נורת SERVICE דולקת, כיביתי ופתחתי סוויץ' ואז קיבלתי הודעה "ENGINE IMMOBILIZER FAULT", כיביתי עוד פעם עד שהקודן התנטרל ושוב שמתי קוד ופתחתי סוויץ', וההודעה נעלמה בכלל והנורת SERVICE כבתה!"

האוטו כמו שאמרת כתב לך את הבעיה... engine immobilizer fault יכול להיות שיש לך בעיה באימוביליזר של הרכב....

אבל אני יותר חושב לכיוון הקודנית זה רכיב ברכב שעושה המוןן בעיות. כדאי שתיגש לחשמלאי שיבדוק את זה....

  • חודש מאוחר יותר...
  • ספונסר פורום
פורסם

אני ממליץ לך לגשת לבדיקה יסודית של מערכת החשמל ברכב, בדגש על האימובילייזר והקודנית. קשה לאבחן תקלות שכאלו בשלט רחוק אולם בעל מקצוע שמכיר את סוג הרכבים האלו יוכל בקלות לעלות על הבעיה. אם אתה מאזור המרכז אז אני ממליץ לך לגשת לאמנון ממוסך אמ הדרך שמכיר היטב את הרכבים האלו ויוכל לפתור לך את הבעיה בקלות. צור איתם קשר ובדוק אם הם פתוחים ביום שישי.

×
×
  • תוכן חדש...