Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

צריך 2 המלצות למחשב נייד לאמא עם המפרט כדלקמן:

1. 17", I5, 4GB RAM, מצלמת רשת באיכות גבוהה (כדי לראות ולהראות מול הנכד החדש שנולד באנגלית), קליטת אינטרנט אלחוטי טובה, אחריות 3 שנים.

2. אותו דבר רק ב-15".

בגדול התקציב הוא עד 4K עם אפשרות להתגמש. עדיפות גבוהה לדל שיש להם מחשבים יחסית אמינים.

בגדול אמא שלי משתמשת במחשב לסקייפ, אינטרנט ופייסבוק. אני רוצה בשבילה שהמחשב יהיה קצת יותר חזק בשביל שלאחר שהיא תעמיס עליו כל מיני ג'אנק ובאנרים למיניהם הוא עדיין יסחוב.

אשמח להמלצות.

בתודה מראש.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לפי התיאור שלך אמך אינה זקוקה לנייד אלא לשולחני או desktop replacement. מחשב שולחני אמנם יתפוס יותר מקום, אבל יהיה יותר זול וניתן יהיה להצמיד לו מסך יותר גדול.

אם אתה מתעקש על נייד - כל מחשב של 2,500 ש"ח יעשה את העבודה - לדעתי לך לחנות ובחר מחשב שנראה לך אמין ובעיקר עם שירות ראוי ואחריות 3 שנים.

אישית אני משתמש למטרות דומות לאלה שאתה מתאר ב-Dell Inspiron 6400 שיחגוג ברוב יום הולדת 4, עם מעבד T2450 (בודאי חלש משמעותית מכל i3 מודרני) ו-2 ג"ב זכרון, והוא עושה את העבודה היטב, הטיפול היחיד שקיבל היה שדרוג מערכת ההפעלה מויסטה ל-7, וכמובן מפעם לפעם ניקוי פתחי האוורור עם אויר דחוס.

תקציב של 4,000 ש"ח יספיק למחשב הרבה יותר חזק (כולל עם מסך יותר קטן, דבר שמייקר את המחשב), לדעתי מדובר ב-overkill.

ודבר אחרון - לגבי העמסה בג'אנק: תן לאמך שעת הדרכה בשימוש במחשב, וקצב צירת האשפה במחשבב יצטמצם מאוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמו שאמר קודמי, אם אתה לא רוצה שולחני אז לך על נייד בסביבות 2500 ש"ח ואפילו פחות.

תתקין לה אנטיוירוס וספייבוט וסגרת את הפינה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תודה על התגובות

מחשב שולחני לא טוב לנו. יש לה כבר אחד שממלא את תפקידו אבל הוא תקוע בחדר שחם בו מאוד.

אנחנו רוצים לאפשר להוציא את המחשב מהחדר ושהיא תוכל להשתמש בו גם בסלון.

בכל זאת המלצות על 17" שאנשים חושבים שהוא מחשב טוב ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
לדעתי לך לחנות ובחר מחשב שנראה לך אמין ובעיקר עם שירות ראוי ואחריות 3 שנים.

מצטרף להמלצה. רוב המחשבים בעולם מיוצרים על ידי מספר קטן מאוד של מפעלים (ODM בשפה המקצועית), כן, כולל אלו של DELL וכדומה. ההבדלים באיכות ואמינות הם קטנים יחסית, ובטוח לא ניתנים להכללה (כמו "קנה DELL", או XXX זה ח*א).

ההבדל העיקרי לדעתי הוא באחריות ובשירות. בזמנו, רכשתי מחשב ACER מניופאן, שהיו גם היבואן הרשמי וגם נותן השירות (ונתנו שירות טוב, ולכן בחרתי בהם). בינתיים הם העבירו את השירות לטלדור, אני ממתין כבר שבועות לתיקון מחשב באחריות - ואין אפילו אור בקצה המנהרה. אני לעולם לא אקנה עוד מוצר שמקבל שירות על ידי טלדור (וכאמור, למעשה גם לא קניתי) - שזה אומר ACER, פקארד בל, HP ועוד. אתה, תעשה את שיקוליך, אבל לסכם את המלצתי, קנה ממישהו שיודע לממש את האחריות כשצריך (וסביר שיהיה צריך).

את הסאגה שלי עם ניופאן/טלדור אפרט במלואה כשהיא תבוא על סיומה.

:turn-l:
  • תוכן חדש...