Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חשקה נפשי בשעון מבית FOSSIL, האתר הרשמי אינו שולח מחוץ לגבולות US.

מישהו מכיר חנות אמינה, טובה וזולה ששולחת לארץ (שגם מחירי המשלוח בה הם סבירים)?

אני לא רוצה לקנות מהחנות הראשונה בה אני מוצא ומוכנה לשלוח אליי או Ebay (חשש לזיוף).

תודה ושבת שלום,

משכנתא זה קל

פורסם

מנצל"ש -

אני מחפש רצועה עבור שעון Alessi TIC 5003. יש כל מיני אתרים מוזרים שמחזיקים לכאורה את הרצועה, וגם אני אשמח להמלצה על מקור אמין.

מחיר הרצועה בישראל, רק כדי לסבר את האוזן - 160 ש"ח...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני לא רוצה לקנות מהחנות הראשונה בה אני מוצא ומוכנה לשלוח אליי או Ebay (חשש לזיוף).

חנות מארה"ב עם רייטינג של 99 אחוזים ומעלה, לא תמכור זיוף , אם היא ציינה שהשעון מקורי.

פורסם

חנות שהיא POWER SELLER ומציינת 100% ORIGINAL, לא תעשה טריקים בשביל למכור שעונים של FOSSIL.

אם אתה מתעקש על כך, אתה מוזמן גם לחפש מידע אודות החנות באינטרנט, לבדוק את הפרטים שלה ואפילו להתקשר אליה.

פורסם

השעונים מגיעים באריזה די גדולה והעניין הזה גם לא בדיוק קליל...

30$ למשלוח זה מחיר ריאלי וקשה לי להאמין שתצליח למצוא זול יותר.

הייתי ממליץ לנסות באמאזון (באתר הבריטי amazon.co.uk יותר פתוחים למשלוח לארץ).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

30$ זה אכן מחיר סביר ולא יקר, בשביל משלוח מארה"ב.

ממבט ראשוני בלבד, החנות לא מעלה בי שום חשד ואני לא חושב שהייתי חושש להזמין ממנה ( 290 תגובות חיוביות מול 1 שלילית בחודש ).

פורסם

כמו שאמרו פה, כדאי לשקול לקנות מAmazon UK, חוץ מספרים ודיסקים שעונים זה פריט האקסטרה היחיד שהם שולחים לארץ.

כשמדובר בחנות בסדר גודל של אמזון אין אפילו צורך לדבר על אמינות, לא ימכרו לך שם זיופים.

עלות המשלוח תהיה זולה יותר לעומת משלוח מארה"ב.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• חודש מאוחר יותר...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מעדכן:

קיבלתי היום את השעון, 10 ימים בדיוק אחרי שהזמנתי.

המשלוח עלה 8.95$ (פירסט קלאס של USPS).

השעון עלה 89$ (RETAIL הוא 105$).

לא שילמתי מיסים מכל סוג.

המוכר הוא: http://stores.ebay.com/4watches

ממליץ בחום רב.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...