Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקשר לSEAT IBIZA SC 1.4 שבמבצע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום =]

אני ראיתי את המבצע של הסיאט איביזה SC 1.4 ודיי התעניינתי בה מאוד (בעיקר בגלל המראה החיצוני).

אני עד היום הייתי בתחום האופנועים ואני לא מבין גדול במכוניות . הייתי רוצה לדעת מה אתם אומרים על האוטו ?

1.4 בלי טורבו אפילו נשמע קצת מאכזב ומאוד חלש ...

אם אני טועה בבקשה תקנו אותי .

ומי שמכיר את האוטו ויכול לספר לי עליו קצת זה יהיה מאוד נחמד :-D

פורסם

יש לי חבר שקנה את הרכב לפי חודש

על הכביש הוא עולה 90 אלף שכולל את הגנטים סאן רופ ומערכת מולטימדיה

לדעתי עדיף למצוא יד שניה כאלה שנמכרים באיזור ה-75 אלף.

אני גם אוהב את העיצוב שלו למעט מספר צבעים והוא נראה דיי טוב, לדעתי בהנחה שאתה רוכש יד שניה ולא חדש ואתה מוצא אקזמפלר טוב, לך על זה.

המנוע הוא מנוע וותיק אטמוספרי, זה אומר שתצטרך לבחוש הילוכים כדי להוציא ממנו את המקסימום, אני לא נסעתי עליו אבל לא חסר אנשים שכן (למעשה אני נסעתי על המנוע הזה בפולו עם DSG שהיה ממש מוצלח) אם יש לך כסף פנוי מנועי הטורבו TSI יהיו הרבה יותר מוצלחים בשבילך בגלל שיש להם יותר כ"ס ויותר מומנט בסלד נמוך יותר או בעברית תרגיש שהמנוע חזק יותר ומושך ממש מכל סלד.

מקווה שעזרתי.

:king:

פורסם
יש לי חבר שקנה את הרכב לפי חודש

על הכביש הוא עולה 90 אלף שכולל את הגנטים סאן רופ ומערכת מולטימדיה

לדעתי עדיף למצוא יד שניה כאלה שנמכרים באיזור ה-75 אלף.

אני גם אוהב את העיצוב שלו למעט מספר צבעים והוא נראה דיי טוב, לדעתי בהנחה שאתה רוכש יד שניה ולא חדש ואתה מוצא אקזמפלר טוב, לך על זה.

המנוע הוא מנוע וותיק אטמוספרי, זה אומר שתצטרך לבחוש הילוכים כדי להוציא ממנו את המקסימום, אני לא נסעתי עליו אבל לא חסר אנשים שכן (למעשה אני נסעתי על המנוע הזה בפולו עם DSG שהיה ממש מוצלח) אם יש לך כסף פנוי מנועי הטורבו TSI יהיו הרבה יותר מוצלחים בשבילך בגלל שיש להם יותר כ"ס ויותר מומנט בסלד נמוך יותר או בעברית תרגיש שהמנוע חזק יותר ומושך ממש מכל סלד.

מקווה שעזרתי.

אם אני אקח את האיביזה אז אני אקח את החדשה שבמצע ב86 אלף ... השאלה העיקרית שלי פה הייתה לגבי הכוח שלה כי 1.4 זה ממש קצת בשביל מכונית ועוד בלי טורבו ...

פורסם
אם אני אקח את האיביזה אז אני אקח את החדשה שבמצע ב86 אלף ... השאלה העיקרית שלי פה הייתה לגבי הכוח שלה כי 1.4 זה ממש קצת בשביל מכונית ועוד בלי טורבו ...

שים לב שבמחירי סוף העונה שיש כרגע הדגם יכול לצלול לו לאיזור ה-70+ (וגם לא) אז בכל מקרה מסיאט כדאי לקנות במבצעים כדי שלא תפסיד ישר כסף.

:king:

פורסם

לדגם הזה יש בעצם את המנוע של הפאביה שנמכרת ב- 69K.

אבל, הסיאט הרבה יותר מאובזרת.. השאלה אם האבזור שווה את ההפרש בכסף.

אם אתה חפץ ברכב חדש שנראה פצצה, עם אבזור מעולה, ג'אנטים יפים, גג ועוד.. אז אני לא חושב שיש מתחרה לאיביזה במחיר הזה..

מבחינת המנוע - זה מנוע סטנדרטי לחלוטין, אטמוספרי, כמו המנועים של פעם מבחינת השילוב מנוע- גיר. אי אפשר לצפות מכל הילוך לטווח פעולה רחב.

ב-TSI מאידך - כל הילוך יש לו טווח אדיר ולא צריך לשחק הרבה בהילוכים.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

ואני חושב שאולי יש מתחרה לאיביזה.

במהלך החיפושים שלי אחרי רכב לעצמי, נכנסתי לאולם התצוגה של פיאט כדי לראות את ה-500 (ולא אני לא אישה) .

היה שם את הפונטו 150, נראתה מעולה עם כל אבזור אפשרי ומנוע 1.4 לדעתי כמו של האיביזה .

רק שהרכב היה הרבה יותר גדול ומעט יותר "משוכלל ומאובזר" מבפנים .

עדיין ברכב הייתה לי את ההרגשה של "פיאט" מעין רכב לא מעניין במיוחד במחירים זולים והמון פלסטיקה (רק שהמצב לא בדיוק כזה במקרה הזה)

מישהו נסע בפונטו 150 ? או יודע מעט יותר פרטים ?

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
ואני חושב שאולי יש מתחרה לאיביזה.

במהלך החיפושים שלי אחרי רכב לעצמי, נכנסתי לאולם התצוגה של פיאט כדי לראות את ה-500 (ולא אני לא אישה) .

היה שם את הפונטו 150, נראתה מעולה עם כל אבזור אפשרי ומנוע 1.4 לדעתי כמו של האיביזה .

רק שהרכב היה הרבה יותר גדול ומעט יותר "משוכלל ומאובזר" מבפנים .

עדיין ברכב הייתה לי את ההרגשה של "פיאט" מעין רכב לא מעניין במיוחד במחירים זולים והמון פלסטיקה (רק שהמצב לא בדיוק כזה במקרה הזה)

מישהו נסע בפונטו 150 ? או יודע מעט יותר פרטים ?

בברכה

יעקב

מדובר בפונטו שמשווקת אצלנו בארץ מס' שנים עם מנוע 1.4 77 כ"ס עם עוד כמה תוספות.

ברכב הזה, המנוע ממש חלש והביצועים גרועים יותר מבאיביזה.

פורסם

ההבדל בביצועים לא דרמטי,במיוחד למי שהולך לכיוון מנוע כזה שאינו מוגדש, סדר גודל של שנייה הבדל מ-0 ל-100.

מצד שני אתה מקבל רכב בטיחותי יותר, מאובזר ברמה גבוהה מאוד וכמובן יתרון של 2 דלתות נוספות למי שזה חשוב.

בצע נ"מ על האבו ותראה אם זה מספק אותך.

במידה ולא, כפי שהציעו פה יש את מנועי ה-TSI והמולטיאייר שמתקדמים יותר, אבל גם דורשים תוספת מחיר.

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...