Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנן המון אופציות להעלאת הספק באונו שלך, מלהרים קצת גדישה ע"י ברז או קונטרולר אלקטרוני ועד החלפה לטורבו יותר גדול, סעפת פליטה טובולרית, אינטרקולר יעיל יותר וכו'.

קח בחשבון שלעשות את זה כמו שצריך לא עולה גרוש וחצי וכל הקיצורי דרך רק יהרסו את הרכב ויגרמו לך להוציא המון כסף מיותר. לדוגמא, אני לא הייתי מתחיל לעבוד על הרכב בלי שעונים WIDEBAND ו EGT. זוג שעונים חדשים לבד יעלו לך באיזור ה3000 שקל ללא התקנה. כל מי שיתחיל לשחק לך באוטו ללא המינימום של השעונים האלו, לוקח פה הימור כבד על חשבונך. עכשיו תעשה את השיקול שלך ואם אתה מעוניין להכנס לזה, קפוץ אלינו לסדנא, אנחנו מתעסקים עם הרכב הזה בכיף.

פורסם
ישנן המון אופציות להעלאת הספק באונו שלך, מלהרים קצת גדישה ע"י ברז או קונטרולר אלקטרוני ועד החלפה לטורבו יותר גדול, סעפת פליטה טובולרית, אינטרקולר יעיל יותר וכו'.

קח בחשבון שלעשות את זה כמו שצריך לא עולה גרוש וחצי וכל הקיצורי דרך רק יהרסו את הרכב ויגרמו לך להוציא המון כסף מיותר. לדוגמא, אני לא הייתי מתחיל לעבוד על הרכב בלי שעונים WIDEBAND ו EGT. זוג שעונים חדשים לבד יעלו לך באיזור ה3000 שקל ללא התקנה. כל מי שיתחיל לשחק לך באוטו ללא המינימום של השעונים האלו, לוקח פה הימור כבד על חשבונך. עכשיו תעשה את השיקול שלך ואם אתה מעוניין להכנס לזה, קפוץ אלינו לסדנא, אנחנו מתעסקים עם הרכב הזה בכיף.

אני מסכים עם כל מילה ובנוסף ממליץ לך להתחיל מהעלאה קטנה של הגדישה זה מוסיף המון

כומו כן לדעתי עדיף להעלות קבוע גדישה לאיזור ה 0.75 ע"י קיצור הווסטגייט ולא ע"י ברז היות ולדעתי

זה הרבה יותר בטוח ואמין מברז (אין צינורות ותוספות כלשהן ואין מקום לטעות בסיבוב הברז)

בכל אופן קיבלת כתובת להיכן לפנות בהצלחה

• תוכן חדש...