Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם..

אז כן, גם יפניות לא ממש חסינות לבעיות :-)

יש לי מאזדה 3 דגם 5 האצ'בק.

קרה מקרה ובית המנורה של נורת האור/בלימה בפנס האחורי השמאלי היה תקול כמה זמן, בעקבות כך הנורה התחממה

יותר מהתקן שלה ולכן המיסה חלק מהפלסטיק האדום הפנימי שמשמש לתאורה/בלימה וכעת הוא חצי שבור בתוך הפנס.

כתוצאה מכך כרגע, אם אני מדליק את הפנסים או בולם רואים חצי לבן חצי אדום.

יצא לי לראות עוד כמה מכוניות כמו שלי עם פנס אחורי אחד "שבור" מבפנים ולא הבנתי לפני כן למה זה קורה,

עכשיו אני מבין, אולי זה ליקוי בבית המנורה או פשוט חלק זול, למרות שהחלפתי היום לבית מנורה מקורי של מאזדה

ועל האריזה המקורית היה כתוב "תוצרת יפן" ושתי הנורות האחוריות היו בתקן W20-5W כפי שהיצרן דורש.

השאלה שלי היא האם הרכב יעבור טסט באופן חוקי ככה או שידרשו ממני להחליף את כל הפנס האחורי?

קיבלתי הצעת מחיר של 440 ש"ח לפני מע"מ לפנס מקורי חדש.

אשמח לתשובות,

תודה. :idea::wink:

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

אוקיי תודה על התשובה רפי :wink:

עדכון - היום כשחזרתי מהעבודה, שמתי לב שגם הפלסטיק האדום של הפנס האחורי הימני גם מראה סימני "בועות" מבפנים,

כלומר גם שם ישנה סוג של התחממות ויש מצב שיהיה גם בו את אותה התופעה.

אני רוצה לציין שבית המנורה בצד הימני הוא גם מקורי והנורה עצמה גם 5W כפי שמפרט היצרן מחייב.

יש אפשרות שזה בעצם ליקוי תכנון?

אם האחריות של הרכב שלי הסתיימה בתחילת אפריל, יש מצב שאולי יסכימו לממש לי "רצון טוב" ולפחות להשתתף איתי

בהוצאות עבור 2 פנסים?

פורסם

כן , בהחלט כדאי לפנות לשרות הלקוחות של חברת מאזדה .

אפשר דרך המוסך , במידה וטפלתה במוסך מורשה יבואן , ואו ישירות לחברה .

זה בלאי מהיר , והשימוש ברכב היה סביר לחלק הנ"ל , לא עברתה תאונה או מקרה קיצון אחר .

אני הייתי פונה לחברה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

עדכון נוסף - השירות היה מעולה ויצאתי מרוצה, שני הפנסים יוחלפו בחדשים ע"ח החברה כאות לרצון טוב.

זה שירות 8)

• תוכן חדש...