Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא לקנות חלופי, בטח לא ב 25 שקל! פקק לא תקין, בעל אטימה לקוייה יגרום להתחממות מנוע.

+1

כמו שאמרתי כבר כמה פעמים, החברה לא הסכימו איתי, זו מערכת שעובדת בלחץ ולכן לא כדי לשחק עם זה, קנה פקק מקורי שעלותו 80-90 ש"ח ותגמור עניין.

פורסם

אוקיי, אז התקשרתי למורשה שקרוב לביתי, אמרו לי שפקק מקורי עולה 45 שקל ויש להם רק לחץ של 1.1 אז ויתרתי על זה. אז התקשרתי לאיזה מישהו של רדיאטורים אמר לי כן תבוא יש לי פקק 0.9 מקורי ב50 שקל. עכשיו אני לא יודע אם הוא באמת מקורי, העיקר שיעשה את העבודה. אני מצרף תמונות של הפקק הישן והחדש שמישהו יאמר לי עם הפקק טוב?

בכל מקרה...לפני שבוע מילאתי 2 כוסות מים שירד קצת ברדיאטור, היום אחרי החלפת הפקק נסעתי איזה 30 ק"מ ועכשיו בערב שבדקתי מפלס המים עד למעלה ולא ירד. ככה שאני מקווה שהפקק החדש עושה את שלו. גם נראה לי שהקפיץ שלו יותר חזק.

לא נראה לי שזה פקק מקורי אבל זה דומה 2 טיפות מים..מצרף תמונה

הפקק החדש בצד ימין, הישן בצד שמאל. 8)

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

שלום רב !

התמונות הפכו לשקופות אך הם לא נראות!

בוא אני אגיד לך מה כן נראה, שהסאגה שלך נעלמה בזכות פקק מקורי 0.9 , בעלות זניחה, של 50 שקל בלבד !!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב !

גם בזמן חז"ל שנו חכמנו ואמרו, "לא לחפש את השקל מתחת לפנס"!

במערכת קירור תקינה לא המכסה קובע את איבוד המים.

במידה וקיים לך מכסה 0.9 והוא תקין ואוטם אין צורך להחליפו ב1.1 , ואם הוא לא אוטם יש להחליפו ב0.9.

מסקנה אם המכסה תקין, אין צורך להחליפו, אלא לחפש את הנזילה ברדיאטור/ צנרת/ או משאבה חדשה ולא תקינה.

בברכה

צביקה

שלום רב !

קרא את מה שהדגשתי בשחור ובאדום.

בברכה

צביקה

פורסם

עוד נסיון להעלות את התמונות!

אני מקווה שנפתרה הסוגיה, סתם מסקרן אותי עם הפקק שקניתי איכותי צביקה?

כאמור הפקק החדש מימין, הישן משמאל.

2424.jpg

2334cc.jpg

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

שני הפקקים נראים מקוריים, ואכותיים, אך חבל שלא צלמת גם את צד הקפיץ והגומיה.

אני מהמר שקפיץ המכסה הישן חלש יותר משמעותית מהחדש, והגומיה שחוקה.

בברכה

צביקה

פורסם
שני הפקקים נראים מקוריים, ואכותיים, אך חבל שלא צלמת גם את צד הקפיץ והגומיה.

אני מהמר שקפיץ המכסה הישן חלש יותר משמעותית מהחדש, והגומיה שחוקה.

בברכה

צביקה

אין עוד תמונות, אבל אתה צודק בהימור שלך. תודה רבה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

המשך מעצבן לסיפור, צביקה אודה אם תגיב. חשבתי שנשרף לי המנוע היום לגמריי :shock: :shock:

מאז החלפת הפקקים המשיכה ירידה עדינה של מים ברדיאטור. שבוע שעבר מילאתי שוב קצת מים ברדיאטיור ואת המיכל עיבוי עד המקסימום. היום אחרי נסיעה של 20 דק אני יוצא מהרכב ואני רואה ושומע ריח של עשן שיוצא מהמכסה מנוע. בכל הדרך המנוע לא התחמם והיתה נסיעה רגילה לגמריי.

פתחתי מכסה מנוע, נזל לי מלא מים ירוקים על המנוע ושיש עשן שעולה. זה כנראה מהחום של המים ירוקים על מתכת חמה? גם ברדיאטור ירדו מלא מים. והמיכל עיבוי ריק לגמריי לגמריי. אבא שלי הסתכל, לפי מה שראינו יש צינור שמחובר לרדיאטור והוא יבש לגמריי, גם יש בו איזה חור קטן שכנראה גורם לנזילה? גם לפי איפה שהחור ממוקם רואים שמשם המים התפרצו.

הוצאנו את המיכל עיבוי ובדקנו עם לחץ מים אין בו נזילה. הרכב לא התחמם אז ככה אין לי נזק נכון??

עכשיו גם נגמרו לי המים הירוקים למלא אז אין לי איך לבדוק עם הנזילה באמת משם. לא שמעתי רעש מוזר בנסיעה של משאבת מים.

מה אני עושה מפה? ללכת לקנות מים ירוקים למלא במיכל עיבוי ברדיאטור, להתניע ולראות אם אכן נוזל מהחור הזה של הצינור? ולהחליף צינור בצינור חדש ולקוות שזו הבעיה? איפה אני גם קונה כזה צינור חדש?? יעזור אם אני אצלם את הצינור החשוד ויעלה לפורום?

פורסם

תמונה אחת אכן שווה אלף מילים. אני ממליץ בתור התחלה למלאות נוזל קירור לשם הבדיקה ולהניע ולראות מהיכן באמת מיתפרצים המיים. משם אתה תדע על מה להיתמקד ומהו הפיתרון.

פורסם
תמונה אחת אכן שווה אלף מילים. אני ממליץ בתור התחלה למלאות נוזל קירור לשם הבדיקה ולהניע ולראות מהיכן באמת מיתפרצים המיים. משם אתה תדע על מה להיתמקד ומהו הפיתרון.

אני אנסה עכשיו גם חשוך נראה אם יראו משהו. אם לא התחמם הרכב והעשן זה רק מים שנגעו במתכת חמה אז אין נזק??

הרכב לא התחמם כל הנסיעה, נסעתי בכביש מהיר אז לא הסתכלתי כל הדרך. אבל אני זוכר שכיביתי את המנוע שהחום צנח מהחצי להכי נמוך כמו כל נסיעה רגילה. אני ממש מקווה שזה הצינור הזה שפשוט היה בו חור קטן שכל הזמן התרחב אז שגדל ממש.

אני אנסה לצלם ומקווה שאין נזק ..

• תוכן חדש...