Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל, בתור בעל רכב מהדגם המדובר, מאיפה אפשר להשיג את הפקק המדובר על מקורי?

גם אני וגם פותח האשכול מחפשים זה זמן רב ונתקלים רק בפקקים חלופיים באיכויות שונות...

עברתי מספר מוסכים מורשים, מכוני רדיאטור ועוד .... ולא מצאתי.

להשיג אותו זה אפשרי?

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום רב !

גם בנתניה ניתן להשיג אותו בקלות (פקק 0.9) במחיר שציין אייל אצל"עמוס גוואטה", ברחוב פנקס 9 אזור התעשייה הישן בנתניה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם תרצה את הפקק 0.9 אני אקנה לך אני מאמין שלויצמן רדיאטורים ברמלה יש עוד כאלה. אני אקנה לך כמו שלי.

צביקה- הבעיה אצלי כנראה נפתרה: כבר לא יורד אף טיפת מים מהמיכל עיבוי ולא מהרדיאטור. החלפנו רק את הצינור מהרדיאטור לתרמוססטט. את הצינור של הרדיאטור חימום שממנו היתה הנזילה לא החלפנו. לא מצאתי צינור בקוטר הזה - צריך קוטר 14 בפנים ו20 חיצוני. מצאתי צינור עם קוטר 15 בפנים ו23 בחוץ. ואם זה יהיה עבה מידי זה בעייתי?

גם בעיה להגיע לשם כדי להחליף צריך פליייר ארוך. אם חתכתי עם סכין יפני את הקצה שהיה אכול מקורוזיה והאורך של הצינור הספיק ועושה רושם שהוא יושב טוב וחזק לא תהיה לי בעיה?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם
עם צנורות מים אני לא משחק.

מעדיף לקנות אורגינל בחברה .

במחיר הזה אתה קונה שקט .

לפני שאתה מחבר את הצנור אל תשכח לנקות היטב את צינורות המתכת .

צינור מים קונים מקורי בחברה?? מה אני אומר להם צינור מים של הרדיאטור חימום? ככה זה נקרא?

לכל רדיאטור זה לא אותו צינור רק בקוטר ועובי מסויים?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

צינור מים מקורי לא חייבים לקנות בחברה, ניתן להשיגו בכל חנות חלקי חילוף לאחר הזמנה , או בהבאת דוגמא לחנות.

הצינור הוא לא אוניברסלי בכל רכב, ויש להזמין לרכב ולשנתון המתאים.

בברכה

צביקה

פורסם
את שלי קניתי בתחילת רחוב המסגר .

תוצרת אנגליה ועלה 25 ש"ח .

אגב , שלחתי לך הודעה פרטית ולא קבלתי תשובה .

אתה מסנן אותי ?

יש שם לחנות? שאני יתקשר לפני שאני מגיע למקרה שלא יהיה.

ואיך הפקק נראה? (תוצרת אנגליה) יש מצב לתמונה שאני ידע שמה שאני מקבל הוא אותו פקק?

ושלחת אליי הודעה? אם כן לא קבלתי כלום, אני לא מסנן אף אחד בטח שלא אותך ידידי.

שלום רב !

גם בנתניה ניתן להשיג אותו בקלות (פקק 0.9) במחיר שציין אייל אצל"עמוס גוואטה", ברחוב פנקס 9 אזור התעשייה הישן בנתניה.

בברכה

צביקה

מקורי? או שגם תוצרת אנגליה חלופי?

ושוב אם תוכלו לתת לי תמונה של הפקק (אפילו מהרשת) שאני ידע בדיוק איך נראה הפקק אני ישמח מאוד :-)

פורסם

צביקה זה בדיוק מה שאני מחפש מקורי, אם כבר אז כבר.

הבעיה שאני לא מוצא מקורי בשום מקום, כל מה שאני מוצא הוא חלופי.

לפי המידע שלך לגבי המחיר אתה בטח יודע מאיפה ניתן להשיג 0.9 מקורי?

פורסם

המתן למחר, אני אנסה להרים כמה טלפונים ולברר. אני מניח שרק בחנות של מכשירי תנועה, יבואן סוזוקי.

פורסם

צביקה - מה אני צריך ממש לבקש מחנות חלפים - צינור של הרדיאטור חימום בלנו שנת 2000 שיביאו לי במדויק??

סיקרן אותי הקטע הזה עם הפקקים מה המקורי? בצבע אדום או שחור?? אייל יש לך אחד מהפקקים האלו??

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=+BALENO+Radiator+Cap&_sacat=0&_dmpt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&_odkw=SUZUKI+BALENO+Radiator+Cap&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

עכשיו פה יש פקק בלחץ 0.9 שנראה איכותי זה עולה 7 יורו

http://www.ebay.co.uk/itm/Suzuki-Baleno-1-8i-08-96-01-02-Radiator-Cap-/170640326207?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item27baf4be3f

מה שמוזר זה שחלק מהפקקים לחץ 1.1 חלק 0.9 אכן חידה מסקרנת :shock:

פורסם

לגבי פקק לרדיאטור רכוש או מקורי או של חברת PRESSCO(כ60ש"ח) בלבד זהו פקק איכותי מאוד, אל תקנה פקק סיני האטמים שלו מתייבשים מהר ומתחיל לנזול.

• תוכן חדש...