Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחיל "בקטנה" ובדרך בטוחה.

כבל מתח מינוס עבה -חצי מטר מקסימום-גודל 0 או 2 .

כבל מתח ראשי או 2 או 0. אבל 2 יספיק די והותר כי 4 גייג מחברה טובה מספיק לעד 140-150 אמפר ל4-5 מטר.

למרות שסך הפיוזים במגברים שלך יכולים לצרוך 180 אמפר,מסופקני אם תגיע לכך בכלל אלא רק בפיקים של באסים חזקים ובעוצמה לפרקי זמן של דקות ארוכות וגם אז הפיוז לא אמור להישרף ולדעתי ניתן בשקט לשים פיוז של 150 אמפר.אישית,הייתי שם 120 מקסימום.

תתחיל בזה.

ליאור

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה כאן היא פרופר בחיווט לא נכון ובפיוז לא נכון.

כבל ראשי 4 גייג שמתפצל לשתיים של 8. פיוז ראשי 80 אמפר בתור התחלה - רצוי נתיך נדרך.

מפצלים טובים.

נקודת הארכה טובה.

כבל GND לכל מגבר 6 גייג' וקצר ככל האפשר.

אם אז עדיין יש הבהובים - שלושת הגדולים, קבל על המונו.

אם אז עדיין יש בעיות - בדיקת טעינה בעומס. אני מתקשה להאמין שרכב מגודש עם 1.5 ליטר לא מסתפק באלטרנטור של 110 אמפר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נדרך זה קופץ?

GND עכשיו מחובר אצלי כמו הפלוס, חתכו את GND של המגבר הראשון וחיברו אליו. צריך לעשות לכל אחד נקודה אחרת?

Hu: Clarion 775 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

אני הייתי ממליץ לך לבדוק את הנושא באופן מיקצועי. לגבי קבל גם מניסיוני זה פותר המון בעיות. ובטח בריא יותר לכל מערכת החשמל ברכב. וגם זה לא מצרך יקר ערך ( כמו בעבר ) קבל טוב יעלה לך בין 250-500 ש"ח ולגבי פיוז 80 עדיף שתשים כזה וזה לא עולה יותר מ 10 שקלים

פורסם

יש לי הרגשה שברגע שתסדר את החיווט הבעיה הזו פשוט תיעלם - עוד לפני שאתה בכלל תשקול לשים קבל או לשדרג את שלושת הגדולים.

חיווט ראשי 4 גייג' - פיוז ראשי 25 ס"מ מההדק החיובי של המצבר - פיוז בערך של 80 אמפר.

החיווט הראשי מגיע לתא המטען למפצל (דיסטריביוטר) ומשם כבל 8 גייג' אחד למונובלוק וכבל 8 גייג' שני למגבר של הסט.

תמצא נקודת הארכה טובה ברכב קרוב ככל הניתן למגברים ומשם תוציא כבל 4 גייג' קצר לתוך דיסטריביוטר (מפצל) מינוס וממנו תוציא כבל 8 גייג' אחד קצר ככל האפשר למונובלוק (למינוס - תדאג שהכבל יהיה בצבע שונה מאדום או כחול בכדי שתדע בוודאות מה מינוס מה פלוס) וכבל 8 גייג' נוסף למינוס של המגבר של הסט.

אחרי זה תדליק את המערכת, רוב הסיכויים שהבעיה פשוט תיעלם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

כמו שהבטחתי, אני מעדכן,

2 כבלים מהמצבר, אחד לכל מגבר, כל אחד של 4גייג',

נוספו שלושת הגדולים 0 גייג', יש שיפור אבל מאוד נמוך, הפיוזים לא נשרפים, למגבר אחד 70A, לשני 80A.

אז מה המהלך הבא? קבל?

Hu: Clarion 775 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

היי מה שלומך?

מה זאת אומרת יש שפור אבל מאוד נמוך מאיזו בחינה?כי רשמת שהפיוזים לא נשרפים.

אם בכל זאת יש בעיה אני הייתי בודק יסודית את האלטרנטור מבחינת הספקיו בעומס ותקינותו אצל חשמלאי טוב שמבין.

בכל מקרה בהצלחה.

פורסם

הפיוזים יותר חזקים, שיפור מבחינת הבהובים.

יש חשמאלי מומלץ בבאר שבע?

פורסם

ווה אם אני זוכר נכון הטעינה שלך בסדר גמור

שלושת הגדולים זה טוב אבל זה לא מה שיפתור לך את הבעייה אתה עובד עם מונו זללן על שני סאבים בהספקים גבוהים יחסית בשביל לפתור ממש את הבעייה אתה לא תצא בזול :idea:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

*וובה:wink:

מה עכשיו להחליף מונו?

איך אפשר לדעת שהטעינה בסדר?

פורסם

סליחה וובה

אורות מהבהבים זה בעייה שיש לרוב האנשים {חוץ מאלה ששיפרו את מערכת החשמל מצברים/+אלטרנטור} אפשר לחיות עם זה או שאפשר לטפל בזה ואמרתי לך זה לא יהיה זול בכלל

אורות מהבהבים=הרבה מרשרשים :-)

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

הגעתה לגבול יכולת של רכב שלך לספק אמפרים.

צעד הבאה זה כבר מצבר יעודי + ISOLATOR או מצבר יעודי במקום מצבר ראשי

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

נפילות ממושכות פוגעות בכל מערכות חשמליות של הרכב. אלה אם כן הרכב הוא ישן, קרבורטור.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

• תוכן חדש...