Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 307 SW 7מקומות 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,לאחרונה התחלתי להתעניין ברכב הנ"ל,והיום הלכתי לראות אותו בכמה מגרשים ועשיתי עליהם סיבוב,אחד עם מנוע 2000 ואחד עם מנוע 1600,מן הסתם הזה עם מנוע ה2000 נסע טוב יותר וחלק יותר,עכשיו יש לי כמה שאלות לכאלו עם נסיון עם הרכב,

1.האם הרכב אמין ומה המחלות שלו?

2.האם המזגן מגיע לאחורה אחורה של הרכב?

3.והאם מערכת גפ"מ גז תתאים טוב לרכב?

פורסם

זה פ'גו אז על אמינות אפשר להתווכח, לי היתה 206 שראתה יותר מדי מוסכים ובגדול די הרתיעה אותי מלחזור לקנות פיג'ו אחרת

בקשר לרכב, היה אחד כזה למישהי שעבדה איתי, הוא רכב מאוד נוח גם לנהג וגם לנוסעים (מקדימה וגם מאחורה), הרבה מקום, מאוד מרווח ונוסע יופי

מהנסיעות הלא קצרות שנסעתי איתה, המזגן היה אחלה וקירר כמו שצריך גם מאחור, אנשים אף ביקשו לכבות כי הוא מקפיא קצת

לגבי המערכת גז - מצטער אבל אין לי מושג, מצד שני מישהי אחרת התקינה במזדה 6 שלה אחד כזה לא מזמן והוא עובד יופי

ככה שסביר להניח שלא תהיה בעייה להתקין אבל אני הייתי בודק יותר לעומק

בהצלחה בקנייה

פורסם

לגבי הגז אני שואל כי לא כל רכב מתאים לו מערכת גז,ולגבי האמינות,אני מחפש מישהו שהיה לו את הרכב או קרוב משפחה שהיה לו את הרכב ויספר לי על אמינות שלו,כי אני כבר מזמן לא מאמין לכל השטויות לגבי האמינות של הצרפתיות

פורסם

נהגתי לא מעט על ה 307 1.6SW

אמינות: צרפתית...מתקלקלת אבל לא נורא. לקולוגה שלי (צ'ציק חבר פורום) יש אחת עם 250000 ק"מ שעדיין נוסעת ולטענתו אפילו טוב. המנוע והגיר שלו מקוריים.

המנוע חלש מאוד, כנראה ש 2.0 יותר מוצלחת.

אני עברתי למזדה 5 שהיא יותר טובה בכל פרמטר מלבד תצרוכת דלק (סביב ה 10% יותר) והנוחות (הפזו הרבה יותר רכה)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...