Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך כך אני מגיע למסקנה שטנדר סובארו מסוף שנות השמונים שעובד בתנאים קשים בהרבה מתנאי כביש רגילים שכוללים הרבה בוץ וחרא של פרות צריך היה את אחד או יותר מהתנאים הבאים כדי להצטלם ב-2011: הרבה מזל / חסינות יוצאת דופן למזג האוויר המחסל מכוניות חדשות ויקרות בהרבה / מביא תועלת באופן שאין לו תחליף ע"י כלי רכב אחר מודרני ממנו (לא לשכוח שזו ארץ הדיפנדר)

מכאן אני מוצא לנכון לחלוק הערכה ליצרן.

יש עוד הסבר אפשרי - האוטו פשוט לא נסע בחורף, בתקופה בה ענף החקלאות לא ממש פעיל. אולי היו מאחסנים אותו לתקופת החורף בהנגר יבש וזהו.

פורסם
דבריך מזכירים לי כי אולי לא לכולם ברור מה הביג דיל לראות את הטנדר הזה במדינת עולם ראשון.

אם כך יש אולי מקום להסבר קצר:

בריטניה מדינה רטובה קרה ולחה. כלי הרכב במדינה זו נרטבים בספטמבר ולא מתייבשים עד אפריל. בין אוקטובר למרץ הכבישים מקבלים מנה נדיבה של מלח כמעט כל ערב.

לתופעה אקלימית זו השלכות קשות על המרכב התחתון של הרכב ולרוב לא נראות ברמה החיצונית. האוטו ממשיך להראות רענן ונקי. מכלולי הרכב המורכבים בתחתיתו ובתא המנוע סובלים.

מה אתה רציני זה שבחודשים האלה החורף שם חוגג ידוע אבל איך מגיע מלח ועוד (כמעט כל ערב) לכבישים???

פורסם
מה אתה רציני זה שבחודשים האלה החורף שם חוגג ידוע אבל איך מגיע מלח ועוד (כמעט כל ערב) לכבישים???

בכדי למנוע קרח על הכביש בשיא החורף מפוזר מלח על הכביש כל שנה כאשר ישנה כוננות שלג בירושלים הם מתהדרים בכמה טון מלח שיש להם מוכן לפיזור

פורסם
בכדי למנוע קרח על הכביש בשיא החורף מפוזר מלח על הכביש כל שנה כאשר ישנה כוננות שלג בירושלים הם מתהדרים בכמה טון מלח שיש להם מוכן לפיזור

זה הגיוני ובכלל משתלם לפזר מלח בכל רחבי בריטניה איזה טמטום זה

פורסם

לא רק בבריטניה, בכל המדינות המשולגות מפזרים מלח על הכבישים בשביל להמיס שלג וקרח.

לא מצאו בינתיים דרך יעילה יותר, וללא מלח הכבישים לא כשרים לנהיגה ברוב עונת החורף.

עקב כך מכוניות רבות (ישנות בעיקר) סובלות שם מחלודה בבתי הגלגלים, בספי הדלתות, ובכל החלקים האחרים שבאים במגע עם תרסיס

מלח הנ"ל.

נהוג גם לבצע מיגון נגד חלודה אחת לכמה זמן לאיזורים אלו, מה שבארץ אף אחד לא עושה וגם אין ממש צורך.

פורסם

attachment.php?attachmentid=250237&d=1311693728

גם לאחר למעלה מ 30 שנה לאחר שהוצגה, לדעתי הסובארו ליאונה היתה אחת המכוניות היותר יפות שנימכרו כאן בשנות ה80'.

הדגם שהחליף אותה ב 85' הציג מראה הרבה יותר "יפני" ושגרתי, ומבחינה עיצובית נפל מקודמו.

את השרידות הגבוהה של מכוניות סובארו ניתן לראות מידי יום עם מספר גבוה יחסית של מכוניות ישנות שעדיין נעות בכבישים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
גם לאחר למעלה מ 30 שנה לאחר שהוצגה, לדעתי הסובארו ליאונה היתה אחת המכוניות היותר יפות שנימכרו כאן בשנות ה80'.

:mm_yeah:

אמת.

גם לפי דעתי זהי הסובארו היפה ביותר.

דווקא ניתן לראות אותן זוכות לעדנה מחודשת מעבר לקו הירוק... חבל שזהו כיוון חד כיווני למכוניות אלו.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

גם בנגב היה מקובל לרסס תמלחת מי ים כדי למנוע אבק. (אמיתי לגמרי)

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

לא בכל הכבישים באנגליה מפוזר מלח על הכביש רק בצירי תחבורה ראשיים,ואם הסובארו שנמכרו באנגליה הם יותר באיזור חקלאיים אז רוב הסיכויים שהם לא ראו מלח בכמות נדיבה...ובעיר בדר"כ הרכבים האלה נמצאים בחניות סגורות ויבשות ומשתדלים שלא לנסוע על הרכבים האלה בעונת השלגים, מסיבה בטיחותית כמובן...

vr6T gt35/40-sold

a3 1.8T 180-sold

ibiza fr stage 1-sold

540I m-tech 6MT-sold

• תוכן חדש...