Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכשוב כבל דיאגנוסטיקה שמתחבר למחשב נייד. הרכב שברשותי הוא VW POLO 2003 , אבל כמובן שאמשח אם ניתן לקנות כבל שמתאים גם לרכבים אחרים.

מה לגבי תוכנות? האם הוא מגיע עם תוכנה מתאימה?

ולסיום , חשבתי לרכוש באי ביי אבל אם יש לכם המלצה אחרת אשמח לשמוע.

פורסם

יש לי כבל שרכשתי מלפני חודש נעשה שימוש חד פעמי..

הכבל מתאים ל AUDI SEAT SKODA VOLKSWAGEN כבל מסוג VAG 908.1

עלה לי 420..

אם אתה מעוניין אני מוכן לתת לך אותו ב350 וכן הוא מגיע אם תוכנה והדרייבר המתאים..

תמונה של הכבל vag-908-5755.jpg

אם אתה מעוניין צור קשר 052-3372712

והמלצה שתחסוך לך כסף - אם תרצה לקנות כבל לרכב תקנה רק של ROSSTECH כי קרו הרבה מקרים שאנשים קנו זיוף והכבל פשוט לא עבד ויש כאלה שזה עבד.. לשיקולך..

פורסם

אם ככה בדיוק נראה הכבל/דיסק שלך, זה סתם זיוף סיני שעולה 20$.

אני לא יודע איזו גרסה צריך לפולו 2003. באיביי מוכרים רק גרסה 409.1 שהיא יחסית ישנה אבל עשויה להתאים (גם הרכב ישן).

גרסאות חדשות יותר ניתן לקנות מאותם מוכרים בהודעה פרטית (יש איסור למכור גרסאות חדשות ב ebay בגלל שהכבל מאפשר זיוף קילומטרג') או מאתרים אחרים כמו aliexpress.com.

כאמור, כבל סיני לא יעלה יותר מ20-25$ כולל משלוח.

לרוב הדברים הכבל הסיני אמור להספיק.

בשביל הכבל המקורי תאלץ להפרד מ- 250$ ולקנות מ ross-tech.com.

פורסם

תראו בעיקר אני מעוניין בכבל שיעבוד טוב עם VAG COM, ויאפשר לי לראות תקלות של מערכת המיזוג ,מנוע, כריות אוויר, בקיצור כמה שיותר דברים. בהתחלה רציתי להזמין ELM 327 אבל הבנתי שהוא לא מתאים לרכבי VAG. קיים בכלל כבל שמתאים לרכבי VAG עבוד עם VAG COM, וגם עובד עם תוכנה אחרת שמתאימה לרכבים אחרים?

האם הכבל יעבוד גם עם רכבים חדשים?

לגבי המחיר, אני לא בעל מוסך, וגם לא הולך לעשות בו שימוש יום יומי כך שאני לא מעוניין להשקיע סכומים של 500 ש"ח ומעלה.

פורסם

לדעתי ELM 327 יתאים לך , אתה מוזמן לבוא לבדוק על הכבל שלי ואם זה עובד תזמין לעצמך מדיל אקסטרים . הוא עולה משהו כמו 30 דולר כולל משלוח.

תשלח לי הודעה פרטית אם אתה רוצה לבדוק את הכבל שלי.

בהצלחה

פורסם
אם ככה בדיוק נראה הכבל/דיסק שלך, זה סתם זיוף סיני שעולה 20$.

אני לא יודע איזו גרסה צריך לפולו 2003. באיביי מוכרים רק גרסה 409.1 שהיא יחסית ישנה אבל עשויה להתאים (גם הרכב ישן).

גרסאות חדשות יותר ניתן לקנות מאותם מוכרים בהודעה פרטית (יש איסור למכור גרסאות חדשות ב ebay בגלל שהכבל מאפשר זיוף קילומטרג') או מאתרים אחרים כמו aliexpress.com.

כאמור, כבל סיני לא יעלה יותר מ20-25$ כולל משלוח.

לרוב הדברים הכבל הסיני אמור להספיק.

בשביל הכבל המקורי תאלץ להפרד מ- 250$ ולקנות מ ross-tech.com.

זאת רק תמונה שלקחתי מהאינטרנט.. וכן שלי גם לא מקורי אבל עושה את העבודה שלו.. בכל מקרה אם אתה מהאיזור ותהיה מעוניין לבדוק אותו אז צור קשר..

פורסם

אני לא יודע מה העלות בחו"ל של הכבל שיש לי אבל אני יודע שקניתי אותו ב 420 שקל כאן בישראל..

ושלא תחשבו שאני משקר או משהו כזה.. אני יכול לצלם אפילו את הקבלה לצורך העניין..

תמונה של הכבל שיש לי : 20110724161500.jpg

פורסם

קצת לצנן את רוח ההתלהבות מדיאגנוסטיקה עצמית.

נניח ורכשת כבל והתחברת למחשב ניהול מנוע או מחשב בקרת אקלים והופיעה תקלה ז**ן מה אתה עושה ? אתה יודע איפה החיישנים הקשורים לתקלה נמצאים ? איך לפרקם או לבדוק אותם עם רב מודד פשוט ?

תחשוב על זה לפני שאתה מזמין כבל שעלול להיות כאבן שאין לה הופכין.

איזה כייף לי :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש חיישנים שאני יודע איפה הם נמצאים, יש כאלה שלא. בכל אופן עלות הכבל היא לא בשמיים ולכן אני לא חושב שזה יכול להיות הפסד כל כך משמעותי.

דוגמא לתקלה שכן קרתה אצלי ברכב לא פעם אחת וניתן היה לתקן אותה אם היה לי את הכבל זה סליל הצתה. יש ברכב שלי 3 כאלה, בלי זה אין לי דרך לדעת איזה מהם להחליף.

בכל אופן, הזמנתי את הELM 327 BLUETOOTH, ויש לי בעיה. אני משתמש בתוכנת SCANTOOL, והאמת שכל תוכנה אחרת שניסיתי הפונקציה של הצגת קריאת חיישנים בזמן אמת מפסיקה לעבוד אחרי כמה שניות והחיבור BLUETOOTH מתנתק כביכול. האם למישהו יש מושג למה זה קורה?

• תוכן חדש...