Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. אני רוצה להמיר את הדיסקים שיש לי לפורמט MP3 ואני מתלבט אם לצרוב אותם מחדש בפורמט הזה או שעדיף לקנות אייפוד או דיסק און קי. מה דעתכם? מה הכי קל? הכי נוח לשימוש?

2. יש לי מכשיר MP3 סנסה קליפ ואפילו שאני מעביר אליו את השירים מהמחשב בסדר מסוים, הוא משנה אותם לסדר משלו.

ככה זה גם יהיה באייפוד או בדיסק או קי? כי אם כן אז זה חסרון רציני בשבילי.

3. באוטו יש לי מערכת סאונד מובנית שבאה עם הרכב. כשיש שירים בעברית היא מציגה את הכתובית בג'יבריש.

יש אפשרות לצרוב את השירים ככה שהמערכת תדע לזהות אותם?

פורסם

יש אפשרות לשנות את שמות השירים לאנגלית בצריבה.

אני אישית משתמש ב DOK.

לא קופץ, לא נשרט, ולא צריך להחליף בזמן נסיעה.

מתחדשת*

פורסם

אני משתמש רק באיפון \ איפוד, איכותי ונוח.

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

אך ורק דיסקים, הכי איכותי אבל פחות נוח מהשאר.

טוב זה גם הכל תלוי אם אתה אחד שאוהב סתם לשמוע מוזיקה בלי לשם לב לדברים הקטנים כמו איבוד תדרים,איכות וכו' או שאתה אודיופיל ששם לב לכל דבר קטן ואז אתה מוותר על DOK או איפוד ומשתמש בדיסקים.:lol:

פורסם

משתמש ב D.O.K.

יש תוכנות הממירות את כל השירים שמוצגים בעברית לאנגלית.

תעשה חיפוש על הנושא בפורום ותמצא קישורים

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

טוב זה גם הכל תלוי אם אתה אחד שאוהב סתם לשמוע מוזיקה בלי לשם לב לדברים הקטנים כמו איבוד תדרים,איכות וכו' או שאתה אודיופיל ששם לב לכל דבר קטן ואז אתה מוותר על DOK או איפוד ומשתמש בדיסקים.:lol:

יוני, אתה מצליח להבדיל בין MP3 320kbps לבין CD?

פורסם

אני לא כזה אודיופיל. גם כך בחשבון שאין לי סאב ואין לי מגבר (וגם לא בתכנון לקנות) וכרגע מה שיש ברכב זה 4 רמקולים שהגיעו עם הרכב (אמנם דגם 2011 אבל עדיין בטח לא איכות מי יודע מה) ומקסימום שאני אעשה זה להחליף ל 4 רמקולים מורל קומפוננט.

אז אני בספק אם אני ארגיש בהבדל באיכות.

מה שכן - עד היום לא שמעתי MP3 בכלל, חוץ מהסנסה קליפ שזה בזמן ריצה בפארק אז זה לא נחשב...

פורסם

משתמש בד"כ בדיסק און קי , משתדל עם 320KBPS.

הכי נוח וקל , שאני מוסיף/גורע שיר אני לא צריך דיסק חדש ולבזבז זמן , הכל עניין של שניות (אני לעיתים קרובות מוסיף שירים ואין עצבים כל הזמן לצרוב מחדש)

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

דיסקים מקוריים לרוב, אך יש לי גם הרבה שצרובים ב FLAC.

אך אני משתמש רק בדיסקים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אם כבר.. מישהו יודע עם איזה תוכנה אפשר להמיר FLAC כדי לשמוע מדיסק און קי? רדיו דיסק CLARION CZ500

המקום לא רלוונטי רק האיכות..

תודה :)

• תוכן חדש...