Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפורים לפגו 206XS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

שמי אלון ואני כבר כמה שנים בפורום אבל לא ממש פעיל בו, אולי חלקכם מכירים את אחי עם הסקסו VTR.

לאחרונה רכשתי פגו 206XS ואני מאוד אוהב אותה אומנם היא לא מתקרבת לביצועים של הסקסו אבל זו הייתה פשרה של

בטיחות ואמינות.

טוב אחרי שהצגתי את עצמי אז לעניין,

רציתי לדעת אם יש חלקים מדגמים אחרים של פגו/סיטרואן שאפשר לשים על ה206 בתור שיפור?

הכוונה למשל מערכת בלמים של דגם אחר שהם טובים יותר או מתלים או כל דבר אחר.

אני יותר מכוון לשיפורים בהתנהגות ואחיזה.

כל טיפ אחר או שיפורים מומלצים יתקבלו בברכה.

תודה מראש,

אלון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לשים חלקים של מכוניות אחרות? גבר זה מריח קצת סוטה.... :)

ועכשיו ברצינות: לכל רכב יש חלקים יעודיים לרכב עצמו מהסיבה שכל רכב הוא שונה. ההבדלים מתבטאים גם בשנתוני הרכב - לדוגמא צנרת אגזוז של גולף 4 לא תתאים לגולף 5.

אז אם אתה רוצה תתחיל בלבדוק היכן לדעתך נקודות החולשה של הרכב שלך שתרצה לשפר לדוגמא, אחיזה, שיכוך, תאוצה, יציבות, אממ.. יש המון דברים.

אז תשאל פה, ישמחו לכוון אותך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחי לי יש פיג'ו 206CC מצב מצויין והחלפתי לה את הג'נטים ל-17 ככה שיש לי סט גלגלים 195/55/R15 או שזה 50 אני סגור על זה.... ממש יפים עם העיצוב של ה 206CC מעוניין?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ולמשל חלקים מנגיד 206GTI יתנו תמורה טובה לכסף? אני מאמין שהם מתאימים בדיוק למשל בולמים בלמים וכו..

מישהו אולי יודע מה הטווח מחירים של סט בולמים ל206(אני מתקוון משופרים כמובן קוני וכדומה..)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...