Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדירה יש עליית גג ואע"פ שהדירה קטנה אין קליטה של הראוטר שם.

הראוטר יושב למטה במסדרון בחדר.

מה האפשרויות לקבל קליטה למעלה?

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אתה יכול להתקין נקודת הארכה (אקסטנדר) לרשת במקום קרוב לעליית הגג ששם יש קליטה.

לא עולה יותר מידי ועובד מצויין.

• אחראי פורום
פורסם

אחרי שטיפלתי בעזרת חברי הפורום בבעיית קליטה בגלל קיר ממ"ד עם מאריך שמתחבר ל-USB כמו ש-fish הציע,

עשיתי את אותו צעד גם עם מחשב שיושב בעליית הגג. כבל מאריך עם אנטנה שרץ לכיוון הראוטר - קליטה מעולה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אחרי שטיפלתי בעזרת חברי הפורום בבעיית קליטה בגלל קיר ממ"ד עם מאריך שמתחבר ל-USB כמו ש-fish הציע,

עשיתי את אותו צעד גם עם מחשב שיושב בעליית הגג. כבל מאריך עם אנטנה שרץ לכיוון הראוטר - קליטה מעולה.

איך נראה והיכן רוכשים?

תודה

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

כמו שאמרו קודמי קונים מאריך יו אס בי , ואז את הקולט שמים בנקודה בה יש קליטה, הפתרון הזה טוב בעיקר למחשב נייח.

אם מדובר על קנייה של רכיב נוסף אז עדיף כבר להשקיע בREPEATER.

אודי A4

דימה.

פורסם

מתנצל על ההתעלקות אולם יש לי שאלה :

אני נמצא הרבה בחו"ל, וכשאני במלון אני מנסה להתחבר לרשתות אלחוטיות שאינן מאובטחות.

לפעמים בגלל הקומה הגבוהה הקליטה מאוד חלשה.

האם אני יכול לקנות אנטנה, או מגבר , שיגביר את הקליטה של הנייד ?

האם יש משהו שמחזק את הקליטה של המחשב, ומתאים לכל רשת אלחוטית שנמצאת בטווח ?

תודה

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

הפתרון של בזק זה רשת על גבי קוי החשמל.

זה נתב ברגע שאתה מתקין אותו, כול שקע חשמל בבית יכול לשמש כנקודת גישה.

אתה יכול לקרוא על זה כאן http://www.bezeq.co.il/PressReleases/Pages/18_1_2010.aspx.

לוקי אתה יכול לקנות כרטיס רשת USB בעל אנטנה חזקה יותר, תחפש בEBAY חברה בשם ALFA.

אודי A4

דימה.

פורסם

אם יש אפשרות למקם את הראוטר בקומה למעלה יתכן ותהיה לך גם קליטה טובה למטה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • אחראי פורום
פורסם
איך נראה והיכן רוכשים?

תודה

נרכש מאופיס דיפו, כ-120 ש"ח (של edimax). נראה ממש כמו disk on key + כבל מאריך של 5 מטר

(כמה עשרות ש"ח אם אני לא טועה).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

האפשרות קלה וזולה תהיה למשוך כבל תקשורת מהראוטר למקום הבעייתי ולחבר אליו AP.

ככה לא תהיה כבול לחיבור USB

פורסם

לי יש אותה בעיה , בית של שני קומות כשהראוטר מחובר בקומה השנייה למחשב הביתי

למטה בסלון ובמטבח הקליטה חלשה ביותר

מה ההבדל בין מאריך לרפיטר ?

ולא עדיף כבר לקנות ראוטר יותר חזק ? יש המלצות ?

פורסם

רפיטר זה מאריך אלחוטי :)

פעם ראשונה מתחברים אם כבל בשביל להגדיר אותו על הרשת שלך, ואז מנתקים ושמים אותו בנקודת ביניים, צריך רק שקע חשמל.

אתה יכול לקנות נתב בתקן N, אבל ללא קולטים בתקן N אתה לא תקבל שיפור, חוץ מזה אין לך הרבה ברירות.

ceyal למה למשוך כבלים ? אלא אם כן בתור AP אתה מתכוון לשים נתב שני שיש לך זרוק בבית, לAP יעודי יש אופציה להפעלה כרפיטר, לפחות לכול הDLINK יש אפשרות כזו.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני ממש לא מבין גדול ברשתות (בעצם לא מבין כלום :lol:) אבל אני יודע שיש ראוטרים שיכולים לשמש גם כ"אקסטנדר" אלחוטי.

הייתה לי בעית קליטה קלה בבית כי הראוטר שלי נמצא בממד ושכן שמבין ברשתות התקין לי ראוטר ועכשיו יש לי קליטה מלאה בכל הבית.

שווה לבדוק את הנושא.

• תוכן חדש...