Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה הדבקתי מדבקות השחרה בחלונות האחוריים, נוצרו בועות אויר בעיקר בחלון למטה, ניסיתי להשפריץ עם עוד חומר לניקוי חלונות, עם כרטיס אשראי עטוף בנייר,עם פן, הבועות נעלמות למספר דקות ואז חוזרות למצב הקודם, זה נורא מכוער ומפריע לעין, זו הפעם השניה שאני מדביק ללא הצלחה ונגמר לי הגליל של המדבקה, אשמח לקבל עצה בעניין

פורסם

עם זהקצת בעות אז עזוב זה בסדר אבל עם זה כל החלון אז תוריד ותשים מחדש.

אין דרך להוציא אותם לפחות לפי מה שידוע לי.

ולפעם הבא פשוט תשפריץ יותר חומר על החלון ויהיה לך יותר זמן להוציא את הבעות.

מקווה שעזרתי

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

זה כמו קווים כאלה בתחתית המדבקה, ואני לא מצליח להיפטר מהם בשום דרך ואני לא רוצה להדביק מחדש כי ניסיתי הרבה פעמים וזו הפעם הכי טובה שיצאה לי, עדיין יש אולי דרך אחרת? לגזור את המדבקה במקום שבו יש בועה ולשים חתיכה קטנה אחרת?

פורסם

יש שיטה אבל מכוערת למדי. עשיתי בזמנו ככה. אתה לוקח סיכה דקה ומחורר חור קטנטן בבועה.

משם אתה הודף את האוויר עם כרטיס אשראי. לרוב זה עובד. אבל זה לא ממש יפה.

בהצלחה :)

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

כשיש בועות אוויר כלואות, השימוש בפן רק מחריף את הבעיה.

נסה לנקב בסיכה, כפי שהציע טל. לאחר הניקוב יש לסחוט החוצה את האוויר.

אם גרמת כב למתיחה ועוות של החומר, יתכן שזה לא יעבוד.

פורסם
זה כמו קווים כאלה בתחתית המדבקה, ואני לא מצליח להיפטר מהם בשום דרך ואני לא רוצה להדביק מחדש כי ניסיתי הרבה פעמים וזו הפעם הכי טובה שיצאה לי, עדיין יש אולי דרך אחרת? לגזור את המדבקה במקום שבו יש בועה ולשים חתיכה קטנה אחרת?

מה שאתה מתאר נקראים אצבעות, מעין פסים כאלו שנמשכים כמה סנטימטר עד לקצה החלון ושמנסים להעלים אותן עם שפכטל אחרי זמן מה הם חוזרים.

fingers.gif

האצבעות מופיעות בגלל שבהדבקה של הפילים' הפילים מעט התקפל ובאותו מקום יש עודף של פילים. אם אתה לא מצליח "לגהץ" ולהעלים את האצבעות תנסה להתקין מחדש.

פורסם

אוקי אז עכשיו בדיוק ירדתי למטה, לנסות את ההמלצה עם הסיכה, באמת מגעיל ואממ, לא עוזר כל כך, חוררתי הוצאתי את האויר שמתי חומר לניקוי שמשות והתוצאה זה קצת פחות נורא מבחוץ[השתפר טיפה אבל לא משמעותי עדיין מגעיל] ומבפנים רואים חור במדבקה

• תוכן חדש...