Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלון של הנהג נשאר פתוח(A1 אם רלוונטי לשאלה).

שכן מהנחמדים שבבניין רץ להגיד לי ,כמובן שירדתי עם שלושה מגבות וניגבתי מה שיכלתי אך יש לי מספר שאלות:

1.האם יש דרך מהירה לייבש את המושב של הנהג?

2.האם יש חלק חשוב שעלי לשים לב אליו שמה הוא נרטב?

3.יש ברכב מערכת של בוס בעלת 15 רמקולים מפוזרים ברכב,האם יש צורך לעשות משהו מעבר לניגוב הגריל החיצוני?

4.האם יש גומיות שחדרו לתוכם מים שיפגמו ברכב?

בנתיים אחרי הניגוב הוצאתי את השטיח לייבוש בחוץ,את הגומיה התחתונה בסף הדלת ניגבת כי יכלתי להכניס את האצבע.

אם יש עוד טיפים או הערות מלבד מה שנשאל גם כן אשמח לשמוע.

תודה רבה לכולם.

פורסם

אין לי רעיון לתת לך חוץ מלהשאיר את הרכב בשמש לייבוש, או לנסות אוליי עם פאן (של השיער).

רק שאלה מאוד מוזרה אולי, מערת של בוס, אודי A1 כול האיבזור והשטויות, ומרימי שמשות אין ברכב הזה?!

פורסם

יש אבזור נרחב שנבחר ע"י לשימוש שלי-ברגיל הרכב לא מגיע מאובזר להיט גדול.

מרימי שמשות יש רק שיש לי מפתח חכם והתרגלתי פשוט לסגור את הדלת עם הידית.

ברוב הרכבים היום-בעיקר אאודי ממה שידוע לי,קיימת מערכת שבלחיצה קצרה אף חלון איננו נסגר אלה רק האוטו למקרה ששחכתי תינוק או בע"ח באוטו לעומת זאת לחיצה ארוכה סוגרת חלונות וגג שמש.

לרוב אין לי בעיה כי אני לא נוסע עם חלונות פתוחים וכשכן אני סוגר אותם בזמן שאני נותן לטורבו להתקרר ,הפעם פתחתי את החלון לשניה לומר משהו לשכן בחניה ופשוט שכחתי שהוא פתוח הרכב גם היה מאוד נקי אז אפילו לא הבחנתי אם הוא פתוח או סגור מכיוון שהשמשות האחוריות כהות נראה כאילו הקדמיות פתוחות תמיד בחושך.

או אם לקצר אני חמור אבל המערכת קיימת(=

עוד מישהו יכול לענות על השאלות או לתת הערות מצידו?

פורסם

קרה לי גם ברכב בחורף הקודם.

ייבשתי עם פן את המושב ושמתי את הרכב בשמש כמה ימים.

תתכונן לאדים בתוך האוטו במהלך הייבוש בשמש.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

תודה על הטיפ עם האדים.

אני חושב שייבוש בשמש הוא לא אופציה כי אין כל כך שמש -שימוש מרובה בפן לא ישרוף מעט את המושב?פעם ניסיתי לייבוש נעל של נייק עם בלואר בוא נגיד שכמעט איבדתי את הרגל!

החלק של ההתייבשות של המושב פחות מדאיג אותי נסיעה או שתיים וזה יעבור לדעתי הוא לא ממש ספוג,השאר מדאיג ועוד איך/

פורסם

אם יש על הדלת מערך פיקוד של 4 חלונות, נעילה מרכזית ומראות חשמליות, הייתי מפרק, מנגב ומייבש הייטב ורק אח"כ מחזיר למקום.

השארה כמו שהוא יגרום להחלדה ורקבון של לוח הפיקוד וחלק כזה לא בא בזול היום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הכפתורים לא רטובים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היו מעט רטובים, עכשיו גרמת לי לחשוש מעט.

הבעיה שאני לא מבין באלקטרוניקה ובטח שלא מספיק בשביל לפרק דלת ולוחות פיקוד בשביל לבדוק/

פורסם

כשקרה לי - עוד כשגיליתי שהחלון היה פתוח - לפני שהנעתי את הרכב, פירקתי את הפיקוד חלונות כדי שלא תהיה קורוזיה.

פירקתי את היחידה וייבשתי אותה בבית לפני שהחזרתי אותה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

קרה לי פעם אחת - אומנם לא בכמות הרטיבות שאתה מתאר - השארתי את האוטו מונע בחנייה (הסגורה) עם חימום עובד בכל כוחו לכחצי שעה, ולאחר מכן לא היה זכר לרטיבות כלל וכלל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם ילך הלוח פיקוד אני מניח שבמסגרת האחריות הוא יוחלף ,ממש לא הייתי רוצה לפתוח דלת ולהתעסק בזה בלי להבין אם מישהו רוצה לעזור לי ולעשות סיבוב של כיף הוא מוזמן(=

פורסם

מניסיון מר עם ג'יפים פתוחים וברזנטים רעועים אני יכול להמליץ לך

על גיהוץ המושבים ואח"כ עבור עם פאן של שיער, ותן לאוטו להתייבש בשמש

יבש את המכלולים האלקטרונים, אם קרה נזק, תפעיל את האחריות,

יבש את הרמקולים בעדינות עם מגבת,

משתתף בצערך - בהצלחה

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

נשמע כמעט כמו הספד ,מפחיד.

הלחץ שלי הוא מאלקטרוניקה המושב לא נרטב ברמה שאתה יושב ויוצא מים הוא פשוט מרגיש לח אני מאמין שיום יומיים של שימוש רגיל באוטו יעשו את העבודה.

הפחד הוא מבחינת אלקטרוניקה והרמקולים באמת,הייתי מניח שבמערכת מתוכננת בקפידה עם 15 רמקולים יהיה לי לפחות במסך מולטימדיה אפשרות לבדוק כל רמקול בנפרד באיזה טסט פשוט כמו במערכות סראונד ביתיות.

• תוכן חדש...