Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 40 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה: אבא שלי רוצה לקנות מכונית שתהיה קטנה, חסכונית בדלק ובאחזקה ולא ישנה יותר משנת 98.

אז חשבנו בינתיים על כמה דגמים: סיאט איביזה, פיג'ו 106 , סיטרואן סקסו, מיצובישי קולט ודומיהם.

כדי לחסוך מכם אני צריך לציין שאנחנו לא מתכוונים לקנות פיאט מסוג כלשהו.

פורסם

לדעתי אתה צריך להוריד את המיצובישי קולט, המחיר שלה הרבה יותר גבוה לדעתי מ40 אלף שח לשנת 98....

אם שנת 94 עולה בסביבות ה35 אלף אז כמה תעלה 98?

אני מציע לך את הפולו, לדוד שלי יש כזאת ויצא לי לנהוג עליה רכב מאוד מהנה

בקשר לעלויות אחזקה זה לא התחום שלי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני כנראה צריך להבהיר משהו לא התכוונתי שאנחנו קונים את אחת מהמכוניות שציינתי אני פתוח להצעות...

106 GTI 1600 נכנס בתקציב?

פורסם
אני כנראה צריך להבהיר משהו לא התכוונתי שאנחנו קונים את אחת מהמכוניות שציינתי אני פתוח להצעות...

106 GTI 1600 נכנס בתקציב?

אז עלות אחזקה ודלק כנראה לא מעניינות אותך באמת,אתה פשוט רוצה שיזרקו לך כל רכב שנמכר בארץ בטווח המחירים שביקשת חוץ מפיאט?

רוצה אחזקה זולה? קנה יפני.

רוצה אחזקה זולה וצריכת דלק קטנה? קנה יפני.

רוצה כאב ראש עם ירידות ערך של 30% בשנה וצורך בתפילת הדרך לפני כל התנעה?

קנה 106\קליאו\סקסו\איביזה.

מספיקה תקלה אחת כדיי להוריד לך את המכנסיים (כמובן למי שאין כסף להוצאות ומחפש ראש שקט).

לדעתי כדאי לחפש יאריס 1000 סמ"ק שנת 99',דיהטסו סריון 1000 סמ"ק שנת 00',או 1300 סמ"ק שנת 99'.

נ.ב:

כמובן שיש אירופאיות אמינות מאוד ויש כאלו המתקלקלות בצורה כרונית,את האמינות פשוט קשה יותר למצוא ,לדעתי...

פורסם

אני דוקא חובב איביזות. איזו שנה נכנסת בתקציב שלי ואיזה דגם?

אני הבנתי שיש מיליון דגמים של איביזה............

פורסם

אם החלטת שאתה רוצה איביזה(קנייה מצויינת,אגב)העדף את דגם ה 1.6 עם 75 כ"ס,שטוב בהרבה מה 1.4 עם 60 כ"ס,ויש לו גם הגה כוח.עם קצת כושר מיקוח,אתה יכול "לגרד" שנת 98.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני עדיין לא החלטתי אני עדיין חושב כי גם 106 נראה לי אוטו סבבה וגם את הדגמים של ה106 אני לא מכיר כל כך אבל ראיתי XSI שנראית לי לא רעה בכלל.

אם יש לכם המלצות יותר טובות אז בבקשה

פורסם

סיאט קורדובה 1600 יתן הרבה יותר אוטו :idea: , החלפים לא זולים כמו בפיאט אבל האמינות מצוינת, הרכב מרגיש על הכביש מאוד מוצק לא מקרקש ויש לך תחושה שאתה ברכב גדול וגם תא מטען ענק לרשותך עם מושב אחורי מתקפל.

ההגוי נופל רק מהפוקוס והגולף היקרות בהרבה. :!:

פורסם

כן אבל אני לא מתעסק עם מכוניות בגודל של קרודובה, לכן ציינתי שאני מחפש מכונית קטנה...........

• תוכן חדש...