Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברייטמן כתב-

האם יש מישהו שמכיר חיפושית שנגנבה בצבע ירוק טורקיז כהה מס' 705122?

יש ליצור איתי קשר

0528939934

 

נא להפיץ זאת.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

הרכב נמצא עומד כחודש במקום, אי שם בארץ מחר חבר מועדון אשר איתר את הרכב ידווח למשטרה כאשר הוא ליד הרכב כדי להכווין את השוטרים למקום.

sound connecting people

פורסם

כל הכבוד. אני מקווה שהסתיים בטוב.

חג עצמאות שמח.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

גיא, אחרי שהבנתי איפה היא עומדת אני חושב שאולי כדאי לחכות עוד יום, אני בטוח שמשטרת ישראל עסוקה היום מעל הראש.

ולאו דווקא בחלוקת דו"חות מס מהירות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אומי אתה צודק, אני אדבר עם החבר שאיתר את הרכב שידווח מחר כך הטיפול יהייה איכותי יותר ונטול לחץ של חג.

sound connecting people

×
×
  • תוכן חדש...