Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן נשמע כמו מקרה חריג. אבל זה לא.

בפעם הראשונה- נהג מונית. בפעם השנייה, סתם רכב פרטי (דייהולט אאל"ט).

מעניין שזה קורה באותה צומת, באותם תנאים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר מדברים על בעיה ברמזורים אני לא יודע איך לא ציינו עד עכשיו בעיה הרבה יותר חמורה, נהגים שחושבים שהם צריכים לחכות שהרמזור יתחלף בדיוק על המעבר חציה. הרי הקו עצירה הוא ליופי. (בלי להזכיר את נהגי הקטנועים שצריכים לעמוד ראשונים בצומת גם במחיר פגיעה בהולכי רגל שחוצים בירוק).

קרה לי מספר רב של פעמים (בזמן הליכה/ריצה/רכיבה על אופניים) שפשוט לא יכולתי לעבור או שנאלצתי כמעט להיכנס לתוך הצומת.

יש מקרים בודדים שאני איכשהו יכול להבין, נניח נוצג פקק בהמשך מעבר הצומת ואם הרכב יעבור הוא יחסום את כל הצומת, אז הוא עצר בשנייה האחרונה.

אבל לא פעם יוצא לי פשוט להיתקל באידיוטים כאלה כשהכביש ריק לחלוטין. אף אחד מהם לא חשב לרגע, גם אחרי שהוא ראה אותי מתקשה לחצות את הכביש, לקחת קצת רוורס (כמובן אם הייתה אפשרות).

ברוב המקרים אני משתדל לא להתעצבן, אבל לעיתים האטימות הזאת פשוט מרתיחה אותי. וכשאני כן מאיר להם ברוב המקרים מנסים להוציא אותי לא בסדר ואידיוט.

אנשים במדינה חושבים שזה בושה להגיד: ״אתה צודק, טעיתי ואני מתנצל״. או לחילופין, לחשוב קצת על האחר ולא רק עלי ועל הקרובים לי כל הזמן.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

זכור לי איך באחד משיעורי הנהיגה הרא,שונים שלי, העזתי לצפור לאיזה רכב שחסם נתיב ברחוב.

מורה הנהיגה שלי צרח עלי באותו הרגע "השתגעת?" ואז דאג להסביר לי שלא משתמשים בצופר, כמה שפחות ככה עדיף (בדיוק כמו נהיגה ברוורס) אלא במקרה חירום. שיעור חשוב לחיים שכנראה מורי נהיגה אחרים לא טרחו להזכיר לתלמידים (למרות שעברו על זה בתיאוריה).

אגב תרבות הצופרים בישראל, זה מושרש בנו עוד מימי אבותינו.

יהושוע וחבריו נהגו לעשות "רונדלים" סביב יריחו במשך שבוע... כשביום האחרון כבר השתוללו וצפרו בלי הפסקה :-P

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

המורה שלך הוא לא היחיד, למרות ששלי צפר מדי פעם בעצמו לרכב סורר כשאני סירבתי... היתרונות של כפתור-צופר בצד הנוסע.

מזל שאין הרבה כאלה על הכביש עם כפתור נוסף שכזה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אבל לא פעם יוצא לי פשוט להיתקל באידיוטים כאלה כשהכביש ריק לחלוטין. אף אחד מהם לא חשב לרגע, גם אחרי שהוא ראה אותי מתקשה לחצות את הכביש, לקחת קצת רוורס (כמובן אם הייתה אפשרות).

1. כל אחד מאתנו מגיע לעתים למצב של התלבטות בין מעבר הצומת לבין עצירה לפניו כאשר הרמזור מתחלף כשאתה במצב לא מוחלט, ואז לעתים עוצרים מעבר לקו העצירה.

2. בדיוק בצורה כזו הבן שלי נדרס, למזלנו מכה קלה ללא נזק ארוך טווח. מישהו שעצר עם החרטום בצומת נסע לאחור ופגע בילד (שהיה כבן 9) אשר חצה את הכביש כאשר היה לו אור ירוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה בדיוק שני דברים שציינתי. המקרה הראשון מובן וברור ולעיתים לגיטימי.

במקרה השני רשמתי שכמובן אם יש אפשרות.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

ומה תגידו על שני הרכבים שחסמו כל מעבר אפשרי במעבר חצייה וגלשו אפילו לצומת?

או לשוטר שהעמיד את הנייד בצורה מבזה כדי ללכת עם הכלב לגינה ליד?

IMG_0464.jpg

IMG_0432.jpg

VW PASSAT 1.8T

• תוכן חדש...