Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התרשמות מהרכב- מרצדס CL60 KLEEMANN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך בדיוק תפסו אותו??? יש לך מושג?

זה נשמע טיפה לוזרי מצידו להתפס על כזו מהירות.... אלא אם כן היו מציבים לו מחסום עם דוקרנים ועניינים כאלו....

קובי.

לא היה כתוב ( זה היה בידיעות ) , היה כתוב רק את מה שכתבתי בנוסף שזה היה מרדף קשה ושהוא כרגע בלי רשיון ויועמד לדין בהקדם .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום לפני איזה שעה, ראיתי אותה בחולון (בק"ש), האוטו עם לוחית לבנה, פשוט אוטו מדהים!!! והרעש שהיא מפיקה, בקושי שומעים אוטו...

אוטו מדהים.

ROOONEEYY

פורסם

אני מצטער לאכזב אותך אבל מה שראית זה cl 500 של בחור גרוזיני שגר שם, שמו בישראל הוא בצלאל, לא שהייתי מתנגד לקבל כזה אוטו אבל בכל זאת זה לא kleemanns

האוטו אגב בצבע שחור נכון?!?

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

כן יש גם CL 500 בצבע שחור , היא מודל 04 אגב,

וחברה זה אוטו מהמם יוקרתי ומאוד חזק אבל צר לי לאכזב אתכם יש כמה בודדות יותר זריזות , בינהן 911 שעברה שידרוג רציני לאחרונה ,הרבה יותר רזה וקצת יותר חזקה ...

למרצדס מה שכן יש דרך מאוד אצילית להוריד את כל הכוח הזה לכביש !

אלפא רומיאו , הנעה אחורית V6 24v Twin-Turbo

פורסם

חברה זה אוטו מהמם יוקרתי ומאוד חזק אבל צר לי לאכזב אתכם יש כמה בודדות יותר זריזות , בינהן 911 שעברה שידרוג רציני לאחרונה ,הרבה יותר רזה וקצת יותר חזקה ...

-------------------------------------------------------------------------------------

אתה מדבר על ה-cl500

או על ה-cl60 kleemann ?

החתימה במוסך אני בונה לה טורבו......

פורסם

אהמ.. ה-911 המסויימת הזו כנראה יותר מהירה מה-kleemann..

נו טוב, היא גם הכי מהירה בארץ :lol: ..(פחות או יותר :wink: )

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
חברה זה אוטו מהמם יוקרתי ומאוד חזק אבל צר לי לאכזב אתכם יש כמה בודדות יותר זריזות , בינהן 911 שעברה שידרוג רציני לאחרונה ,הרבה יותר רזה וקצת יותר חזקה ...

-------------------------------------------------------------------------------------

אתה מדבר על ה-cl500

או על ה-cl60 kleemann ?

אם זו ה 911 שאני מכיר אז היא הרבה יותר חזקה משתיהן .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
אני מצטער לאכזב אותך אבל מה שראית זה cl 500 של בחור גרוזיני שגר שם, שמו בישראל הוא בצלאל, לא שהייתי מתנגד לקבל כזה אוטו אבל בכל זאת זה לא kleemanns

האוטו אגב בצבע שחור נכון?!?

קובי.

האוטו בצבע שחור,עם לוחית לבנה, מאחורה 2 יציאות, מצד שמאל אני זוכר ב100% שהיה רשום קליימן ומצד ימין היה CL ואיזה 2 ספרות.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...