Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש ברשות אמא שלי רכב מסוג רנו מגאן שנת 98 אוטומטית

שלא מספיק לעשות לה צרות צרורות

הבעיה המרכזית כרגע היא נורת התראה לתקלה אלקטרונית עפ"י הספר אלו המאפיינים של התקלה

"הנורת התראה מאירה עם סיבוב מתג ההתנעה למצב מופעל, וכבית לאחר 3 שניות, אם הנורית מאירה בזמן נסיעה הרי שקיימת לפחות תקלה אחת במערכת ההזרקה\ בתיבת ההילוכים האוטומטית במצמד המבוקר מחשב וכו'.

פנה בהקדם האפשרי למוסך שירות"

עכשיו התקלה שאמא שלי מציינת היא כזאת:

היא נותנת גז ברמזור ועד שהאוטו מתחיל לזוז לוקח זמן ופתאום הוא מקבל תאוצה ונוסע.

נוסף בבוקר בלבד היא מתניע ואז נדלקת הנורת התראה ובמשך כל היום היא לא נדלקת.

ופתאום אתמול כל היום לא דלקה וגם בבוקר ולא ואז בלילה שהיא חזקה היא נדלקה.

בנוסף תקלה אחרת לגמריי שאין לאף אחד תשובה עליה:

המים ברדיאטור כל שבוע כמעט ונגמרים וצריך למלא לפחות 1 ליטר מים עם לא יותר,

עשו בדיקת לחץ ואין שום בריחה ושום בעיה

ככה היא סוחבת עם הבעיה כבר כמה חודשים

עכשיו אנחנו גרים בהוד השרון,

בבקשה ממכם אני זקוק למוסף אמין וישר ושמבין טוב טוב ברנו מגאן,

אין לאמא שלי כסף למוסף מורשה שיקרע אותנו

תודה רבה רבה

ליאור

פורסם

לגבי הבעיה הראשונה, האם שהיא נותנת גז הטורים עולים במקביל ללא תזוזה של הרכב או שהטורים אפילו לא עולים? אם הם עולים והרכב אינו זז משמע אומר גיר שמראה סממני החלקה וזו כבר בעייה בגיר עצמו או שאם קיים מחשב גיר ברכב יש לבדוק מה קורה איתו. בכל מיקרה יש לחבר את הרכב לסורק תקלות בתור התחלות במיוחד לאור העובדה שישנה מנורה שנידלקת לכם מידי פעם.

לגבי הבעיה השניה, יש לבדוק אם אין בריחת איתאדות של המיים דרך מיכסה מיכל העיבוי.

:)
  • תוכן חדש...