Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה רכשתי יונדאי גטס ידנית שנת 2009, הרכב מטופל במוסכי החברה עם ספר טיפולים מסודר עם 60 אלף ק"מ.

שאלתי היא, האם אפשר לכוון את גובה הפרדת דוושת המצמד?

כרגע היא במצב שהיא מפרידה ממש למעלה וזה לא כל כך נוח לי.

היתה לי עד לפני כמה שבועות פיאט פונטו דור1 (החזקתי אותה כשנתיים) ושם היה אפשר לכוון את גובה ההפרדה.

תודה ויום טוב.

פורסם
שלום,

לאחרונה רכשתי יונדאי גטס ידנית שנת 2009, הרכב מטופל במוסכי החברה עם ספר טיפולים מסודר עם 60 אלף ק"מ.

שאלתי היא, האם אפשר לכוון את גובה הפרדת דוושת המצמד?

כרגע היא במצב שהיא מפרידה ממש למעלה וזה לא כל כך נוח לי.

היתה לי עד לפני כמה שבועות פיאט פונטו דור1 (החזקתי אותה כשנתיים) ושם היה אפשר לכוון את גובה ההפרדה.

תודה ויום טוב.

שלום

במכונית שרכשת יש מערכת הידראולית המפעילה את המצמד. כשאתה לוחץ על דושת המצמד אתה מפעיל משאבה הדוחסת שמן בלחץ אל משאבה נוספת המפעילה את המצמד. מערכות אלה לא ניתן לכוון, ולכן קרוב לודאי שמערכת המצמד כבר בלויה.

מצמד חדש מצמיד מאד נמוך וככל שהוא מתבלה ההצמדה מתבצעת יותר גבוהה , עד שהוא כל כך בלוי שמתחילה החלקה גם כשלא לוחצים על הדושה.

שיהיה יום טוב

פורסם

תודה רבה על התשובה אמנון.

להערכתך, כמה עולה החלפת קלאץ' לרכב הזה?

כמה זמן זה דורש להשאיר את הרכב במוסך?

תודה.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
שלום

במכונית שרכשת יש מערכת הידראולית המפעילה את המצמד. כשאתה לוחץ על דושת המצמד אתה מפעיל משאבה הדוחסת שמן בלחץ אל משאבה נוספת המפעילה את המצמד. מערכות אלה לא ניתן לכוון, ולכן קרוב לודאי שמערכת המצמד כבר בלויה.

מצמד חדש מצמיד מאד נמוך וככל שהוא מתבלה ההצמדה מתבצעת יותר גבוהה , עד שהוא כל כך בלוי שמתחילה החלקה גם כשלא לוחצים על הדושה.

שיהיה יום טוב

שלום אמנון

קניתי גטס לפני שבועיים נתקלתי באותה בעיה שדוושת המצמד מפרידה ממש למעלה,

ניסיתי לכוון את גובהה הדוושה במנגון הדוושה עצמו האם זה אפשרי ? או שאסור לגעת בזה בכלל?

ובמקרה שעשיתי את זה איך אני מחזיר את זה למצב התקין

פורסם

ניתן לכוון בבורג כיוון שנמצא על הדוושה את הלחץ ההידראולי כך שאם הקלאץ לא מפריד טוב אפשר לכוונו כדי להשיג הפרדה יותר טובה .

• תוכן חדש...