Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעולם לא שמעתי על מחסור בנוזל קירור ברכב חדש, מה גם שחברנו התלונן כי המפלס אצלו עומד על מתחת המינימום, ככה שניתן להסיק כי אבד משהו באיזור ליטר של נוזל קירור.

לא יודע, נשמע מוזר. מה גם שלא זכור לי עוד שרשור על העלמות מים ברכב חדש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא הכול נכתב ונשמע על-דפי הפורום.

האם קראת או שמעת בפורום איך היו מייצרים בעבר את הלוליין של מקדחים פשוטים ?

האם קראת בפורום מה הסיבה וההשלכות התיכנוניות בייצור תיבות גירים העשויים מסגסוגת אלומיניום לבין סגסגות מגנזיום ?

אני חושב שלא :-(

איזה כייף לי :)

פורסם

שאלה: האם המשאבות שאתה מדבר עליהן לקוחות מתחום כלי הטיס?

אני לא ראיתי פתח ניקוז במשאבות מים מפורקות, לא ראיתי קניסטרים או מיכלים לניקוז עודפים ממשאבות מים של כלי רכב ומעולם לא שמעתי על מים שנעלמו בכלי רכב חדשים.

אם היה מדובר בתופעה נפוצה היינו שומעים על זה, אני לא מבין בכלל על מה הויכוח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בעבר נפתחו מספר אשכולות בעניין 'חוסר בנוזל קירור ברכב חדש' לא מדובר על משאבות בכלי טייס אלא ברכב פרטי.

שכחתי לרשום שיש ייצרנים שמכנים את הפתח 'פתח ביקורת' או בדיקה.

ראה תמונה מצורפת.

104_0422_2.jpg

פורסם

ל-מרק10 . תוכל להסביר מדוע התקינו פתח ניקוז ומה הטריגר שיאפשר שיחרור נוזל קירור משם. אצלנו במשפחה יש איי 30 עם 10K קמ, מאז 0 קמ עד היום הוסיפו נוזל קירור בערך בנפח של מיכל עודפים מלא. לא יודע להעריך את הכמות במושגי ליטרים אבל בכל מקרה הייתי מופתע מהתופעה שמעולם לא פגשתי אחרי לא מעט רכבים מהנילון.

פורסם

בהמשך למה שכתבתי קודם לכן... עודפי נוזל קירור שמשמנים (מסכחים) את האטם נפלטים דרך פתח הניקוז ובכך נמנע מעבר של נוזל קירור למיסבים של הציר.

במידה ואצלך ברכב קיים מחסור תמידי של נוזל קירור אני מציע לך לבדוק את העניין במוסך.

פורסם

ב-איי 30 נוהגים מבוגרים ואין סיכוי שמישהו השתולל עם הרכב, בודאי לא היתה עלית חום מעבר לנורמלי. בנוסף אף פעם לא היתה רמת נוזל במיכל עודפים מתחת לקו מינימום. בכל מקרה, איך ניתן בצורה פשוטה לבדוק אם מדובר בבריחת נוזל קירור בראש מנוע. בינתיים בדקנו אם אין נזילה מצינורות המים והכל נראה נקי ותקין.

פורסם

עדכון התקשרתי לחברה ,הם אמרו לי להגיע עם הרכב, הסתכלו על גובה הנוזל

שאלו אם יש לי מים ברכב, אמרתי בקבוק עם מי מזגן, הוסיפו לי ככוס מים ,

אמרתי למה לא אמרתם לי הייתי מוסיף לבד, אמרו שהם חייבים לראות.

שאלתי אם זה לא בעייתי להוסיף מים ולא נוזל, ענו לי, יש מספיק נוזל במיכל

שנמהל עם המים.

דרך אגב (קראתי תגובות) ובמשך 6 חודשים עשיתי כ-2000 קמ"ש.

תודה ליועצים

פורסם

URSH

האם הסבירו לך לאן נעלמים מי הקרור והאם זו תופעה שאופינית ומוכרת במנועים מהדגם שלך

מרק10

האם בדיקה של צבע האויר הנפלט מהאגזוז מאפשרת איבחון ראשוני אם מדובר בבעית פריצה של אטם ראש מנוע.

• תוכן חדש...