Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היבואן בטח מזמין מכוניות דפוקות ומקבל הנחה רצינית עליהן בשביל להרוויח יותר כסף, זה כבר ידוע שהיבואנים מבקשים מהיצרן להוריד את דרגת האיכות במיוחד לישראל רק בשביל לרכוש את הרכבים בסכום אפסי ולמכור אותם יותר יקר מכל אירופה.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החוצפה שלהם מטפסת לשיאים חדשים, זה פשוט לא יאמן.

הם הרסו לעצמם את שמם הטוב עוד ממזמן - וכך גם נראית הגישה (העלובה והמזלזלת שלהם) כלפי הלקוחות.

לא מטרידה אותם הפגיעה הנוספת בשמם. ממש לא. הם רק מחפשים איך לדרוך יותר ויותר על הלקוח, ולהחתים אותו על טפסים כאלה ואחרים,

שאין לחתום עליהם - פשוט לא.

תפנה עו"ד - ומהר. מהר מאוד.

נסה לפנות לבני ברק (Ynet) ולראות כיצד הוא מוציא זאת לאור, מגלגל זאת, ואולי ממנה תבוא ישועה (מסויימת).

בנוסף - מסור לחברך שינסח מכתב היטב, יפרט בו את הבעיה וישלח אותו הישר לסיאט ספרד - ואולי גם למנהל מותג המקומי וכמובן למנכ"ל צ'מפיון.

אני בספק רב שהסיאט ישראל / צ'מפיון יגיבו לזה בחיוב, אך מישהו צריך להעיר אותם ומהר - אחרת הם ימשיכו לבזות, לדרוך ולעשוק לקוחות תמימים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
גם לי יש סיאט איביזה SC ולקחתי אותה לפני כשנה בערך

דווקא שאני באתי הם היו מאוד נחמדים מסרו לי את הרכב והסבירו על כל דבר ברכב

נתנו לי מדבקות לבחוץ (האלה שמעל החלון האחורי ) למרות שלא היו אמורים לתת... ובסה''כ היה ממש טוב

מצטער שלחבר שלך זה לא הלך כ'כ טוב אני לא מאמין שחברה בגודל כזה (צמפיון) יעשו כאלה דברים קבוע זה כנראה פשלה חד פעמית

איך פאשלה חד פעמית כשכל יומיים נפתח פה שרשור על נפלאות צ'מפיון?

emotion of motion

פורסם

זה אחד היבואנים המחרידים מבחינת שירות ותמחור חלפים - ולפי מה שאני רואה כאן בפורומים גם מבחינת אמינות.

אז איך זה שאנשים ממשיכים לקנות? אני רואה את הרכבים של סיאט, פולקסווגן וסקודה בכל מקום. מוכרים המון.

פורסם

אז איך זה שאנשים ממשיכים לקנות? אני רואה את הרכבים של סיאט, פולקסווגן וסקודה בכל מקום. מוכרים המון.

כי וואלה, הרכבים האלה טובים.

אני לא חושב שבגלל יבואן מעפן צריך לשלול רכישת רכב מהמותגים הללו

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
זה אחד היבואנים המחרידים מבחינת שירות ותמחור חלפים - ולפי מה שאני רואה כאן בפורומים גם מבחינת אמינות.

מאותה סיבה שאנשים עומדים שעה בתור למועדון, רואים שמכניסים אחרים לפניהם ועדיין עומדים שם, כשמגיע תורם להכנס לא מכניסים אותם והם עדיין עומדים בחוץ ומחכים למשהו.

emotion of motion

פורסם

עדיין קונים מצמפיון כי עדיין יש פרייארים שנכוו אבל נתנו להם טיפול חינם וקנו עוד פעם לדוגמא חבר הפורום RS.

שכנראה שגם החתימו על אותו חוזה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

niv, כל הכבוד שהיה לי אליך - הוא נגמר ותם ברגע זה. אתה עובר כל גבול.

מי נתן לך את הזכות להתערב במעשינו ובשיקולינו, כשאתה בכלל (וכל אחד אחר כאן) לא יודע מי ומה הלך שם בדיוק.

ראבק בנאדם, אתה לא תכנס לחיי, תתערב ותחפור בנשמתי - אין לך שום זכות לעשות זאת כנגדי או כנגד כל אדם אחר.

ובניגוד לכל אותם הדברנים שכאן - אנחנו לפחות נלחמנו, למרות שזו הייתה אופציה פחות מועדפת ולא נעימה במיוחד.

לצערנו לפעמים צריך לנקוט גם בגישה אחרת, אחרת לא מתקדמים לשומקום, וזאת השפה היחידה שהבינו בצ'מפיון ורק כך העניין נפתר בצורה המקובלת עלינו (ופחות עליהם).

לצורך העניין - אתה יכול להיות בטוח שבתור לקוח קבוע (לפני הסיפור וגם אחרי) קיבלתי ה-ר-ב-ה מעבר לטיפול, ויש מי שיאמת זאת.

את ההצהרות העילגות וחסרות הטעם (ובסיס) שלך תשאיר לעצמך, או לכל אדם אחר שיקבל אותן בחיבוק ובאהבה. ותאמין לי, אני רחוק מלהיות מחבק או אוהב במקרים כאלה.

אתה עוד לא שופט, ורחוק מלהיות כזה - תחדול מלשפוט אנשים. תסתכל על עצמך קודם ורק אח"כ תדבר על הסובבים אותך.

אני רחוק מלהצדיק את צ'מפיון, בכל דרך שהיא. מסכים איתך באלפי אחוז לגבי כל מה שהולך כאן: השירות, הגישה והיחס מצד היבואן נוטה להיות משפיל ביותר ומבזה עוד יותר.

מצד שני - לא כולם מציעים אופציות מגוונות (ידניות. בעקרון) כמו האופציות שיש ברשות צ'מפיון, לכן יש להתפשר (וזאת פשרה מאוד פשרתית) על היבואן ולא על הרכב.

ו-niv, סוד קטן: גם בפיאט עושים שטיקים כאלה. וזה נאמר מניסיון רע ומר מבעבר (אחרי שהוריי היו לקוחות ותיקים מאוד בסמל"ת).

זאת גם סיבה שלעולם לא תראה אותי קונה רכב מסמל"ת, למרות שיש לי חיבה רבה ללא מעט מהרכבים שהיבואן הזה מוכר (אבארת' למיניהן, בראבו, ג'ולייטה, 159...).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
עדיין קונים מצמפיון כי עדיין יש פרייארים שנכוו אבל נתנו להם טיפול חינם וקנו עוד פעם לדוגמא חבר הפורום RS.

שכנראה שגם החתימו על אותו חוזה.

זכית בתואר "ההודעה הכי גועל נפש שפורסמה בפורום" בחודשים באחרונים :nono:

פורסם
זכית בתואר "ההודעה הכי גועל נפש שפורסמה בפורום" בחודשים באחרונים :nono:

הכוונה לא היתה משהו אישית נגד RS ואם הובן ככה אני מתנצל

הכוונה שלי הייתה שגם לקוחות של צמפיון שחוויים איתם יחס משפיל/שירות מזעזע עדיין חוזרים וקונים שם וכנראה שבגלל זה אותו יבואן מרשה לעצמו להתנהג ככה.

RS שוב אני מתנצל אם פגעתי.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם

ואללה, סוכנות ירושלים קבלתי אחלה שירות, ו נתנו רכב לבדיקה לפני מסירה, תחת שמיים, עוד עשו לו שטיפה כשקבלתי מפתחות.

לדעתי מדובר על מקום ספציפי שהוא בעייתי.

תכלס מבאס מאוד לקבל רכב חדש בניילונים, אחרי תיקון פח וצבע.

ועדיין אני אומר, אין כמו גרמניות, למרות הצ׳מפיון.

פורסם
ואללה, סוכנות ירושלים קבלתי אחלה שירות, ו נתנו רכב לבדיקה לפני מסירה, תחת שמיים, עוד

חכה עד שתפגוש את השירות שלהם.

היו לי במקביל שתי מכוניות של VAG ואחרי ה"שירות" שקיבלתי במרכזי, אפילו כאופציה אינני שוקל רכישה נוספת מהם.

פורסם

niv, יש דרך אחרת לנסח ולומר דברים.

אתה בטוח ונחרץ בדעותך ואינך יודע או מכיר את העובדות לעומק.

בכנות רבה: עברו המחשבות על המעבר משקודה לרכב אחר, ורק בגלל השירות הלקוי והביזיוני של צ'מפיון.

מצד שני - אין אופציות ידניות ראויות ואין יבואנים שמוכנים להזמין בדרך כזו או אחרת גרסה ידנית או איבזור מיוחד, מה שבצ'מפיון עושים ובשמחה רבה.

וכן, אין ספק שכל השרשורים האלה רק מחזקים את התחושה שמשהו שם רקוב ודורש שינוי קיצוני.

זאת הסיבה שאני חושב שכדי להלחם ולעמוד על המגיע לנו - ואני בדעה שהיצרן מוכרח לדעת על הנעשה בארץ, הרי ברור שזה מוסתר ממנו היטב. אולי אם זה יגיע אליו - הוא ישלח נציגים או כל פעולה אחרת שתגרום לשיפור השירות והתדמית.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
niv, יש דרך אחרת לנסח ולומר דברים.

אתה בטוח ונחרץ בדעותך ואינך יודע או מכיר את העובדות לעומק.

בכנות רבה: עברו המחשבות על המעבר משקודה לרכב אחר, ורק בגלל השירות הלקוי והביזיוני של צ'מפיון.

מצד שני - אין אופציות ידניות ראויות ואין יבואנים שמוכנים להזמין בדרך כזו או אחרת גרסה ידנית או איבזור מיוחד, מה שבצ'מפיון עושים ובשמחה רבה.

וכן, אין ספק שכל השרשורים האלה רק מחזקים את התחושה שמשהו שם רקוב ודורש שינוי קיצוני.

זאת הסיבה שאני חושב שכדי להלחם ולעמוד על המגיע לנו - ואני בדעה שהיצרן מוכרח לדעת על הנעשה בארץ, הרי ברור שזה מוסתר ממנו היטב. אולי אם זה יגיע אליו - הוא ישלח נציגים או כל פעולה אחרת שתגרום לשיפור השירות והתדמית.

לגבי דרך לומר דברים אתה צודק

לגבי צמפיון אם היה להם שירות נורמלי היה לי כבר מזמן GTI בחנייה.

דרך אגב שיניתי את הסמליל שלי כמחאה על הדרך החדשה של הדגמים של אלפא.

• תוכן חדש...