Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

התחלנו בפורום בתור צעיר חובב אודיו לרכב, ועכשיו הגיע הזמן להחליט על מקום ללמוד :)

שאלה לי אליכם, כל בעלי הניסיון, מה אתם אומרים על קמפוס אילת?

על התואר שלהם? על הקמפוס האווירה ? (אנשים שסיימו שם)

אני רוצה ללמוד כלכלה בהתמחות במנהל עסקים, תואר של 3 שנים. ואולי להמשיך לתואר שני כדי להיות מבוסס ו"לשבת" טוב אחרי זה.

יש לי בגרות ממוצע 91. ופסיכו אני עושה מסיים ביולי הזה. עם ממוצע כזה הסכם לא מספיק גבוה כמעט בכל מצב.

תודה רבה לעוזרים!

8)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חשבת על שיפור בגרויות?

אאל"ט קמפוס אילת שייך לבן גוריון. אם כן יש לאתר בן גוריון מחשבון לחישוב סכם כמותי. תבדוק כמה אתה צריך כדי להתקבל ותשחק עם הציונים שלך כדי לראות איפה אתה עומד.

תחליט על בגרות או שתיים שיקפיצו לך את הממוצע ואת הסכם בצורה המשמעותית ביותר ובהצלחה.

פורסם

קמפוס אילת הוא אכן קמפוס של אוניברסיטת בן גוריון בנגב. אני לא זוכר איזה תארים אפשר ללמוד שם והאינטרנט אצלי כל כך איטי שאני באמת לא יכול להיכנס ל welcome.bgu.ac.il ולבדוק. אני מניח שבדקת ויש אפשרות ללמוד שם כלכלה וניהול (ככה קוראים למנהל עסקים באוניברסיטה).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לומד בקמפוס אילת...כלכלה וחשבונאות.

יתרונות:

חומר באותה רמה כמו של באר שבע.

כיתה של 20 סטודנטים בלבד (עם כלכלה וניהול 40).

בסמסטר שלי אפילו היה אחוז מעבר יותר גדול מבאר שבע במבחנים.

אפשרויות בילוי באילת.

כרטיס תושב אילת, ומלגת פר"ח של 10,000 שקלים (במקום 4,500 בכל הארץ).

בגדול כל המרצים של קמפוס אילת הם של בן גוריון ובאים מבאר שבע.

חסרונות:

פחות גמישות במערכת...עקב מספר נמוך של סטודנטים, ברגע שאתה לוקח קורס יש לו יום קבוע ושעה קבועה.

רחוק מהבית.

שכונות זוועתיות ליד האוניברסיטה במחירי שכירות יקרים...חוץ מנווה מדבר אבל היא יותר רחוקה מעיר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
שלום לכולם!

התחלנו בפורום בתור צעיר חובב אודיו לרכב, ועכשיו הגיע הזמן להחליט על מקום ללמוד :)

שאלה לי אליכם, כל בעלי הניסיון, מה אתם אומרים על קמפוס אילת?

על התואר שלהם? על הקמפוס האווירה ? (אנשים שסיימו שם)

אני רוצה ללמוד כלכלה בהתמחות במנהל עסקים, תואר של 3 שנים. ואולי להמשיך לתואר שני כדי להיות מבוסס ו"לשבת" טוב אחרי זה.

יש לי בגרות ממוצע 91. ופסיכו אני עושה מסיים ביולי הזה. עם ממוצע כזה הסכם לא מספיק גבוה כמעט בכל מצב.

תודה רבה לעוזרים!

8)

אחלה קמפוס, חבר טוב שלי לומד שם הנדסת מכונות שנה א'.

בחרת אחלה תואר, תהיה בטוח שזה הכיוון שלך לפני שאתה מחליט. מה אתה רוצה לעשות בחיים?

תואר שני בלי נסיון לא שווה כלום, תהיה אובר קוולפייד מבחינת השכלה אבל אנדר מבחינת ניסיון.

הממוצע שלך בסדר, תלוי כמה תוציא בפסיכו.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אפשר לדעת מי החבר? אולי אנחנו מכירים :wink:.

לגבי סכם בגרויות, התנאי לקבלה לחשבונאות בקמפוס אילת היה פסיכומטרי 630 וסכם 610 או ההיפך...(פיסכו 610, סכם 630).

הפסיכומטרי שלי עמד על 644 והממוצע בגרות היה נמוך מ-90...מה לעשות שאזרחות, היסטוריה ותנ"ך לא היה הצד החזק שלי.

בהתחלה לא רצו לקבל אותי, אבל מכתב לראש החוג...וכמעט נרשמתי למכינה, אבל מכתב ששלחתי לראש חוג, דאג להכניס אותי לקמפוס האילתי, ובנתיים למזלי עברתי את סמסטר א' בממוצע סביר של 76.

אגב כלכלה ומנהל ועסקים עם המשך לשנה שלישית בבן גוריון אפשר להתחיל במכללת אחווה, פעם חשבונאות באילת היו נשארים שנה ג'...אבל כיום הם עוברים לבאר שבע בשנה ג'...ככה זה שנמאס למרצה של שנה ג' לרדת לאילת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...