Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור כואב...

חבל שככה זה נגמר ושהעונש כל כך עלוב.

מאחל רפואה שלמה ומקווה שתחזור לחיים כמה שיותר נורמליים ובריאים...

פורסם

"רישיונו נשלל ל6 שנים", ליצנים, אשכרה ליצנים.

מה ימנע מאדם אשר נהג שיכור והרג ילדה (אני מרשה לעצמי לאמר הרג אותה, היא הרי במצב של צמח כרגע, מבחינתי זה אותו הדבר), לא לנהוג ברכב כל עוד הוא חופשי ולא כלוא.

ואחכ כולם הולכים לפורום כללי, לנושא המדבר על התאונה של טל שביט, וקוראים את התגובות כואבים והמומים.

אני יודע שאף אחד בפורום לא אוהב את מה שאני הולך לאמר עכשיו, אבל אני אגיד את זה בכ"ז:

הלוואי והמשטרה תתחיל לפרוס ניידות במבצע מתמיד, בכל פינה בכל חור, ויאנסו נהגים עם דוחות ושלילות על עבירות מהירות ופלאפונים והכל, בלי סלחנות.

כן, אני מודע לזה שזה דופק אותנו, חובבי המוטוריקה, אבל אני מעדיף להדפק ושכמות התאונות תרד, מאשר להיות עד למקרים עצובים כאלו מידי יום ביומו.

סעו בזהירות

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור- אונס קבוצתי זה מה שחסר לנו. לא חולבים אותנו יותר מידי? אתה לא חושב שיוקר המחיה בישראל הוא פשוט בלתי נתפס?

אכיפה לא חסר לנו- חסר כוח אדם באכיפה אבל לא כאן קבור הכלב.

הרתעה אולי זה שם המשחק אבל לא בדרך הזו.

לדוגמה, תשאל כל נהג חדש למה הוא מפחד להסיע יותר מ2 נוסעים ברכב, הוא יענה לך שהוא לא רוצה לקבל שלילה. אף אחד אפילו לא יציין בפניך את עיניין הקנס.

לאומת זאת, תשקיע במערכת המשפט.

תוסיף שופטים, תקטין את הסחבת.

הטלת עונשים מידתיים והרי לך ביצעת עבירה ותוך חצי שנה מקס' יצאת עם פסק הדין.

אתה שומע מחברים שX נכנס לשנתיים-שלוש על ביצוע תאונת דרכים בעודו שיכור ואז אתה לא חושב אפילו להתניע את הרכב ולפנות לכיוון המסיבה.

פורסם

אולי שיפוט ומאסר מיידי על ידי שופט תורן יסייעו.

אבל נהג חדש שיכור שמסיע מעל המותר בדרך כלל לא יודה ויכפור באשמה.

כאן נכנס העורך דין שעשה את עבודתו ומתחילים דיונים אין סופיים בהם הינשוף לא אמין, הוא לא שיכור, וכו' כו'.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה הפואנטה בדברייך?

שיש לאסור על עורכי דין לייצג נאשמים בבית משפט כדי למנוע סחבת?

או שהפתרון שהצעתי קודם לכן נראה יותר דמוקרטי מזה?

פורסם

הפתרון הנכון הוא שילוב של חינוך נכון וענישה נוקשה:

1. צריך להחיל חוק של שעת חינוך לנושא התעבורה בכל בית-ספר יסודי ועל התיכון ואפילו כחלק מבגרות!

חוץ מזה אני שמח שעכשיו פתחו בתי ספר ללימוד נהיגה, וחייבו כל נהג חדש לעבור סדרת שיעורי תיאוריה

אך ורק בבתי הספר היעודיים לנהיגה ולא באופן פרטי כמו עד עכשיו, לפני שהוא מקבל מפתחות לעלות על הכביש.

2. צריך לחייב כל נהג שמחדש רישיון לעשות מספר שיעורי רענון בתיאוריה של הנהיגה בבית ספר כלשהו.

3. צריך לזמן נפגעי תאונות דרכים לדיונים בבתי הספר לנהיגה שישמיעו את סיפורם לנוהגים החדשים,

או לחלופין לזמן את כל לומדי הנהיגה למספר שעות התנדבות באותם בתי חולים של נפגעי תאונות דרכים.

4. בנוסף, אני חושב שצריך להרחיב את נפח שיעורי התיאוריה ולשלב בתוכם דיני תעבורה,

להסביר מהם החוקים, מה אסור ומה מותר, ובנוסף לתת דגש גדול ומיוחד על כל נושא של "מתן זכות קדימה".

ככה שזה יחקק לאנשים בתוך הראש!

חינוך לנהיגה נכונה, מונע תאונות!

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

ככה זה כשצבע הדם שלך הוא בצבע הלא נכון.

הבחור שדרס את הבן של חשין, רק לאחרונה שוחרר למעצר בית.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לגבי עמוד החתימה על העצומה (והוא עצמו בלבד בלי קשר למהות הנושא) - לא הבנתי כלכך מה המטרה של ההתבכיינות הזאת.

הבן אדם נהג שיכור ועשה תאונת דרכים. הוא קיבל שלילה לכמה שנים, הרבה יותר מהממוצע בד"כ במשפטי נהיגה בשכרות (שעומד על כשנתיים לפי מה שאני מכיר) + קנס + עבודות שירות.

עיסקת הטיעון פה היא בסדר גמור, דיי ממוצעת ואף קשוחה יותר לרעת הנאשם, מין הסתם בגלל שמדובר על תאונה, ועם נפגעים. אבל עדיין - זה משפט תעבורה ולא משפט פלילי.

כל הממבו ג'מבו הרגשני שיש במכתב הזה הוא באמת נוגע ללב, אבל מה הוא קשור למשפט התעבורה שהתקיים?

אם זה כלכך מפריע לה (ובצדק) היא יותר ממוזמנת לתבוע אותו בתביעה אזרחית. מה הבעיה?

בינתיים, עדיף לה שתפסיק להתבכיין באינטרנט, כי זה לא באמת נותן לה שום דבר... עדיף שתשקיע את האנרגיות בפעולות מועילות יותר.

פורסם

גם עם עסקת הטיעון "דיי ממוצעת" זה לא הופך אותה לצודקת.

חס וחלילה אף אחד לא יודע מה יילד יום ותאונת דרכים עם נפגעים עלולה לקרות לכל אחד, ההבדל הוא שפה הנהג עלה ביודעין על הרכב מתוך ידיעה שהוא לא כשיר לנהוג ולכן העונש שלו אמור להיות בהתאם.

אי אפשר לתאר את הסבל שיש לבחורה שנפגעה ולבני משפחתה, עונש כבד ירתיע נהגים מלעלות על הרכב במצב לא כשיר לנהיגה.

אני יכול להעיד על עצמי שכאשר אני נוהג, אני לא שותה כלל אלכוהול, אם כבר אני שותה אז לא יותר משליש בירה ואז אני ממתין לפחות שעתיים עד שאני מתחיל לנהוג.

את האנרגיות שלה היא דווקא כן משקיעה בערוצים טובים וזאת על מנת ליצור דעת קהל ושיהיה מובן שמי שעולה שיכור על רכב הוא בבחינת רוצח פוטנציאלי ושיקבל עונש בהתאם.

אולי כך פחות אמהות/אבות/אחים ואחיות יצטרכו להזיל דמעה.

פורסם
גם עם עסקת הטיעון "דיי ממוצעת" זה לא הופך אותה לצודקת.

חס וחלילה אף אחד לא יודע מה יילד יום ותאונת דרכים עם נפגעים עלולה לקרות לכל אחד, ההבדל הוא שפה הנהג עלה ביודעין על הרכב מתוך ידיעה שהוא לא כשיר לנהוג ולכן העונש שלו אמור להיות בהתאם.

אי אפשר לתאר את הסבל שיש לבחורה שנפגעה ולבני משפחתה, עונש כבד ירתיע נהגים מלעלות על הרכב במצב לא כשיר לנהיגה.

אני יכול להעיד על עצמי שכאשר אני נוהג, אני לא שותה כלל אלכוהול, אם כבר אני שותה אז לא יותר משליש בירה ואז אני ממתין לפחות שעתיים עד שאני מתחיל לנהוג.

את האנרגיות שלה היא דווקא כן משקיעה בערוצים טובים וזאת על מנת ליצור דעת קהל ושיהיה מובן שמי שעולה שיכור על רכב הוא בבחינת רוצח פוטנציאלי ושיקבל עונש בהתאם.

אולי כך פחות אמהות/אבות/אחים ואחיות יצטרכו להזיל דמעה.

איפה כפתור הלייק? :)

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

אני חושבת שיש טעות בכתבה:

"יצוין כי אוסטפלד ואנושי הם שופטי בית משפט השלום לענייני תעבורה היחידים בפתח-תקווה, ומטבע הדברים הם עובדים בצמידות אחד לשני".

עד כמה שידוע לי על פי קריאה של פסקי דין של שופטים יש בפ"ת שופטים נוספים מלבדם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...