Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אז כמו שנאמר בכותרת יש לי סוג של טיפול כללי לעשות לרכב, מדובר בסיויק 06 אוטומטית צורה חדשה.

כרגע על השעון 70 אלף ק''מ, עם הנסועה שלי אני אגיע ל75 תוך חודשיים אם לא פחות, כידוע בסיויק 75 הוא טיפול גדול ויקר, ואשמח קצת לאינפורמציה לגבי מה מוחלף בטיפול 75K לסיויק.

בנוסף הברקסים שלי כבר לא מה שהיו לפני קרוב ל35 אלף ק''מ, מדובר בברקסים חליפיים לא יודע איזה אני רק יודע שבברקס חלש הם שורקים חזק, ובברקס חזק שותקים.

בשבועיים האחרונים הרגשתי בירידה בכוח הבלימה של הברקסים ונכלאתי לכמה מצבים של "כמעט" להכנס במישהו, לכן מן הסתם בקרוב אצטרך להחליף ברקסים.

אשמח למידע בנוגע לעלות של ברקסים מקוריים בסיויק, ומה הפרוצדורה בהחלפתם, כמה אמור לעלות העניין במורשה?

עניין אחרון זה צמיגים, הסיויק שלי נועלת רביעיית SPORTCONTACT 2 של קונטיננטל, סה''כ צמיגים אחלה, אוחזים ויציבים, אבל עשו את שלהם במשך 40 אלף ק''מ וכבר לא נשאר הרבה בשר בהם.

אשמח להמלצה לרביעייה שלא תיפול באיכות מהצמיגים הנוכחיים שיש לי, בתקציב של 400-500 ש''ח לצמיג.

נ.ב

יש עניין קטן של להעביר את הרכב טסט בחודש הקרוב, פעם ראשונה שאני צריך להעביר את הרכב הפרטי שלי טסט, איפה יש מכון שעושה את זה באיזור אשדוד? למי אני פונה ומשלם את הטסט שנשלח לי על סך 1700 ש''ח?

תודה מראש לעוזרים, אשמח לעזרה מקצועית מבעלי מקצוע בפורום ואם אפשר אולי גם הפניה למקום אמין לביצוע הטיפול\החלפת ברקסים\רכישת צמיגים באיזור אשדוד.

הרכב הוא רכב ראשון שלי שאני צריך לבצע בו טיפולים, לכן סליחה מראש על הבורות, ואשמח לקצת סבלנות והבנה :lol: והרבה עזרה.

בתודה שגיב.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• ספונסר פורום
פורסם

טיפול 75 אלף בסיוויק כולל החלפת שמן מנוע, פילטר שמן מנוע, פילטר דלק, שמן גיר, מסנן אוויר ומסנן מזגן לפי הצורך. המחיר אמור להיות בסביבות ה-2000 ש"ח כולל מע"מ, אולי טיפה יותר אם מחליפים את כל מה שברשימה.

שריקה מהברקסים לא בהכרח מעידה על תקלה בהם, צריך לפרק את הגלגלים ולבדוק את עובי הרפידות ולהחליף בהתאם לרמת השחיקה.

את טופס הרישוי שקיבלת אתה צריך לשלם בדואר. אופציה נוספת היא לשלם אותו בכרטיס אשראי באינטרנט, אבל אז צריך לחכות כמה ימים עד שישלחו לך רישיון מעודכן בדואר. אחר כך אתה ניגש עם הטופס המשולם ותעודת ביטוח חובה של הרכב למכון טסטים ומעביר את הרכב רישוי.

לגבי הצמיגים - אנא פרט מה מידת הצמיגים שלך.

פורסם

לגבי מחירון הטיפולים , הוספתי לך מהאתר, של חברת מאיר מחירון טיפולים.

לגבי הברקסים שלך, נשמע ממש מוזר שכבר הספיקו להחליף לך, אני עברתי עם הרכב שלי 69 אלף, ועדיין לא נגעתי בברקסים כי יש להם עוד הרבה בשר.

גם הצמיגים שלך החזיקו יחסית מעט- אצלי עדיין יש את אותם צמיגים כמו אצלך בקילומטרז שציינתי לפני זה.

לגבי החלפת הצמיגים אני בידיוק גם מחפש ( יש שרשור שלי) ממה שראיתי מומלץ להישאר עם הקונטי, או טויו T1R, גוד ייר efficient grip.

גודל הצמיגים הוא 205/55/16

שאלה שלי למי שיודע, בטיפול 75 אלף, כתוב שם שמחליפים תפס, מה זה התפס הזה?

Capture.jpg

פורסם
טיפול 75 אלף בסיוויק כולל החלפת שמן מנוע, פילטר שמן מנוע, פילטר דלק, שמן גיר, מסנן אוויר ומסנן מזגן לפי הצורך. המחיר אמור להיות בסביבות ה-2000 ש"ח כולל מע"מ, אולי טיפה יותר אם מחליפים את כל מה שברשימה.

שריקה מהברקסים לא בהכרח מעידה על תקלה בהם, צריך לפרק את הגלגלים ולבדוק את עובי הרפידות ולהחליף בהתאם לרמת השחיקה.

את טופס הרישוי שקיבלת אתה צריך לשלם בדואר. אופציה נוספת היא לשלם אותו בכרטיס אשראי באינטרנט, אבל אז צריך לחכות כמה ימים עד שישלחו לך רישיון מעודכן בדואר. אחר כך אתה ניגש עם הטופס המשולם ותעודת ביטוח חובה של הרכב למכון טסטים ומעביר את הרכב רישוי.

לגבי הצמיגים - אנא פרט מה מידת הצמיגים שלך.

תודה רבה לך על התשובה המפורטת, לגבי הברקסים, אני יודע שהשריקה לא מעידה על תקלה השריקה קיימת מאז ומתמיד שהברקסים הוחלפו לברקסים חליפיים, זה לא השריקה שגרמה לי לחשוב שיש תקלה אלא האיבוד בעוצמת הבלימה, פעם שרק קיבלתי את האוטו בסביבות ה50 אלף ק''מ שהברקסים נחשבו חדשים, היה מספיק ליטוף על דוושת הגז והיה מבהיל כמה שהברקס חזק, עכשיו אתה ממש צריך ללחוץ חזק כדי לקבל ברקס אפקטיבי שלפעמים קריטי בשבילי כי אני נוסע בכבישים בין עירוניים יומיום במהירויות גבוהות.

לגבי מידה של הצמיגים 205/55/16.

לגבי מחירון הטיפולים , הוספתי לך מהאתר, של חברת מאיר מחירון טיפולים.

לגבי הברקסים שלך, נשמע ממש מוזר שכבר הספיקו להחליף לך, אני עברתי עם הרכב שלי 69 אלף, ועדיין לא נגעתי בברקסים כי יש להם עוד הרבה בשר.

גם הצמיגים שלך החזיקו יחסית מעט- אצלי עדיין יש את אותם צמיגים כמו אצלך בקילומטרז שציינתי לפני זה.

לגבי החלפת הצמיגים אני בידיוק גם מחפש ( יש שרשור שלי) ממה שראיתי מומלץ להישאר עם הקונטי, או טויו T1R, גוד ייר efficient grip.

גודל הצמיגים הוא 205/55/16

שאלה שלי למי שיודע, בטיפול 75 אלף, כתוב שם שמחליפים תפס, מה זה התפס הזה?

מחירון הטיפולים הזוי, אני לא מבין מה מייקר את העניין כל כך, עשיתי טיפול 60 אלף שכלל החלפה של חצי מהדברים שנכללים בטיפול 75 ועלה לי 400 ש''ח כולל מע''מ ועבודה במורשה.

ברקסים, אני די בטוח שאין לנו אותו אופי נהיגה :lol: אפשר לומר ש"למדתי" איך לנהוג על גבי הברקסים האלה והאוטו הזה, שרק קיבלתי אותו אם היית רואה אותי נוהג היית מסובב את הראש ואומר מיזה החוליגאן הזה לעזאזל?

לגבי הצמיגים, הם עדיין לא שחוקים לגמרי, אפשר לסחוב בכיף עוד 10 אלף איתם אבל אני שואל מראש כי הנסועה היומית שלי היא גבוהה ואני יודע שהם ישחקו מהר.

תודה גם לך על העזרה =)

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אני נוסע יום יום מחוץ לעיר גר באשדוד ועובד בראשון, ויוצא לפעמים בערב, עדיין זה די קשור גם לאופי הנסיעה שלי שהוא דיי אגרסיבי האצות וההאטות, עכשיו פחות אבל עדיין קורה שאני קם בבוקר עם חשק עז לנהיגה עם אקסטרה קיק :lol:.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

למען האמת, אני לפעמים גם עושה את זה. ברמת הגולן, לפעמים בלילה כשאין מכוניות, כיף להוריד הילוך לסוע בנסיעה קצת אגרסיבית, הסיויק פשוט מזמינה אותך לזה!

פורסם

גם אני אוהב את הצליל של המנוע בטורים גבוהים, אבל לפעמים כואב הלב לשמוע את המנוע צועק ככה, מרגיש כאילו האוטו מעדיף סל"ד נמוך, אבל אין ספק שהמנוע מתוערר רק ב 4 וחצי אלף סל"ד.

פורסם
:lol: חשבתי שרק לי כואב בלב אם קורה משהו לאוטו ואם הוא צועק יותר מדיי , יישר כוח כן ירבו

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

צמיגים ברמה של המקוריים שלך יעלו סביב 700 ש"ח.

אתה בהחלט יכול לקנות צמיגים לא רעים ב 500 ש"ח (בערך).

הייתי הולך על SPORTCONTACT הכי פשוטים:

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=16&a=55&s=205&m=26

או

(PIRELLI ( P6000 \ P7

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=16&a=55&s=205&m=50

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
גם אני אוהב את הצליל של המנוע בטורים גבוהים, אבל לפעמים כואב הלב לשמוע את המנוע צועק ככה, מרגיש כאילו האוטו מעדיף סל"ד נמוך, אבל אין ספק שהמנוע מתוערר רק ב 4 וחצי אלף סל"ד.

שעוד התלהבתי מהאוטו שרק קיבלתי אותו הייתי לוחץ ונותן למנוע לצרוח בלי חשבון, היום אני מטפס לאט לאט בהדרגה למהירות הרצויה בלי לחץ כבד מידי על הגז, אלא אם כן אני משתגע מבחורה שתופסת את השמאל על 70 קמ''ש בכביש של 120+ מחוץ לעיר, לוחץ לה קצת עד שהיא מבינה את הרמז וזזה.:-D

וVLAD תודה רבה על ההמלצה, על מה היית ממליץ ללכת על קונטי או על הפירלי?

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...